Benimde çok var. Hatta şu an Murakami'nin tüm kıtaplarını almak istiyorum ama elimdekileri bitiricem bu kez kararlıyım,almayacağım başka.Tesekkür ederim. Ne zaman başlarım Allah bilir :)
Okumak istediğim okadar çok kitap var ki. Keşke şunuda ekleseydim bu ay okuma listeme diyip iç geçiriyorum.
Jane eyre de 60. Sayfadayim. Şimdilik beğendim. Jane i çok sevdim. Merak ile bekliyorum hayati nasil bir yön alacak diye
Benim de prime üyeliğim var merak ettimGünaydın
Dün akşam Prime'da Sefiller muzikalini izledim. Film 2012'de çekilmiş ve benim bu filmden hiç haberim yoktu. Daha önce çekilmiş (1998) ve sinemada izlediğim film olduğunu düşünüp tekrar izleyeyim düşüncesiyle açmıştım. Tam bir sürpriz oldu. Bu kadar kapsamlı bir kitap film olunca elbette eksik pek çok kısım kalıyor ama özü verilmiş. Şarkılar, sesler çok iyiydi. Kadro müthiş sırf kadrosu için bile izlenir. Javert'i Russell Crowe oynuyor o kadar diyeyim.
İzlemeyenlere tavsiye ederim.
Bendede var iki kitapta hatta kitaplıkta yan yana duruyorlar ama hiç farketmemişim soy isimlerinin aynı olduğunu, bilgi için teşekkürlerBenimde çok var. Hatta şu an Murakami'nin tüm kıtaplarını almak istiyorum ama elimdekileri bitiricem bu kez kararlıyım,almayacağım başka.
Bende de bekliyor Jane Eyre hatta Uğultulu Tepeler'de var elimde Emily Bronte yazmış Charlotte Bronte'nin kardeşiymiş. Bir kardeşleri daha yazarmış hata ismini anımsayamadım şu an.
Ikisini peşpeşe okurum demiştim.
Daha yeni kitaba başlamadım belki Jane Eyre ile başlarım.