- 12 Temmuz 2022
- 23.598
- 86.142
Evet 937 sayfa mıymış neymiş, ben hiç Murakami okumadım bana zaten çok uzak ama okuyanlar sever belki dedimdiD&R da tek cilt olarak gördüm ben kitabı.
Elime alıp bıraktım hatta,elimdeki bitsin ona göre bakarım diye. Dokuzyuz kusur sayfa tek ciltti epey kalın,bu haliyle okumak zor olur.
Gördüm. Dört kitap bir aradaMurakami sevenler, şunu gördünüz mü?ARTFUL LIVING on Instagram: "Haruki Murakami’nin edebiyat yolculuğunun önemli izleklerinden birini temsil eden, dört kitaptan oluşan Fare Dörtlemesi kitabı Doğan Kitap’tan çıktı. Gençlik, aşk, edebiyat, gizem, yalnızlık, kayıp duygusunu bir arada su
artfullivingart on January 15, 2024: "Haruki Murakami’nin edebiyat yolculuğunun önemli izleklerinden birini temsil eden, dört kitaptan oluşan Fare Dörtlemesi kitabı Doğan Kitap’tan çıktı. Gençlik, aşk, edebiyat, gizem, yalnızlık, kayıp duygusunu bir arada sunan kitap içerisinde yer alan eserler...www.instagram.com
Ben sevmem kalın kitap aslında ama Murakami seviyorum artık. Belki bu vesileyle kalın kitapta severimEvet 937 sayfa mıymış neymiş, ben hiç Murakami okumadım bana zaten çok uzak ama okuyanlar sever belki dedimdiBen kalın kitapları daha çok seviyorum bu arada
Murakami sevenler, şunu gördünüz mü?ARTFUL LIVING on Instagram: "Haruki Murakami’nin edebiyat yolculuğunun önemli izleklerinden birini temsil eden, dört kitaptan oluşan Fare Dörtlemesi kitabı Doğan Kitap’tan çıktı. Gençlik, aşk, edebiyat, gizem, yalnızlık, kayıp duygusunu bir arada su
artfullivingart on January 15, 2024: "Haruki Murakami’nin edebiyat yolculuğunun önemli izleklerinden birini temsil eden, dört kitaptan oluşan Fare Dörtlemesi kitabı Doğan Kitap’tan çıktı. Gençlik, aşk, edebiyat, gizem, yalnızlık, kayıp duygusunu bir arada sunan kitap içerisinde yer alan eserler...www.instagram.com
Aynen ben de geçenki D&R gezimde görmüştüm iki kitabını okudum yazarın ben de severim kendileriniD&R da tek cilt olarak gördüm ben kitabı.
Elime alıp bıraktım hatta,elimdeki bitsin ona göre bakarım diye. Dokuzyuz kusur sayfa tek ciltti epey kalın,bu haliyle okumak zor olur.
1Q84'ü alacağım ya galiba,Aynen ben de geçenki D&R gezimde görmüştüm iki kitabını okudum yazarın ben de severim kendilerini
Ben de bir hikaye yarışmasına katıldım kazanırsam ahdettim hepsine kitap alacağım gelsin Dune, Harry Potter, 1Q84 serileri ve klasikler hayali bile güzel
Ben fantastik sevmem,romantik kitaplara bayılmam ama bu kitabı sevdim ya. Gerilim-polisiye hastası benim elimden bırakamadığım bir kitap oldu. Romantik şeyler de var,erotizm de ,gizem de ,hepsinden biraz biraz ortaya değişik birşey çıkmış.
Benim ilk okuduğum kitabı ama keşke daha önce okusaymışım dedim. Kitaplarını toplamaya başlarım ufak ufak artık bendeAynen ben de geçenki D&R gezimde görmüştüm iki kitabını okudum yazarın ben de severim kendilerini
Hikaye yazma yarışması sanırım. Ay çok merak ettim. Yarışmaya katılmaya cesaret edecek kadar iyi yazıyorsun öyleyseBen de bir hikaye yarışmasına katıldım kazanırsam ahdettim hepsine kitap alacağım gelsin Dune, Harry Potter, 1Q84 serileri ve klasikler hayali bile güzel
choccywhoccydoodah sayesinde bende merak ettim ve listede ekledim
Haruki Murakami den Sahilde Kafka ve Karanliktan sonra isimli iki kitabi varmis bende
Ben de bir hikaye yarışmasına katıldım kazanırsam ahdettim hepsine kitap alacağım gelsin Dune, Harry Potter, 1Q84 serileri ve klasikler hayali bile güzel
Ben de onu tek cilt gördüm. Öyle almak istedim aslında ama yanımda taşıyamam diye ayrı cilt aldım
Kızıl Nehirler'e bayılmıştim.Grange Kızıl Nehirler bitti. Bundan önce Leyleklerin uçuşunu okumuştum. iki kitabında kurgusuna da hayran oldum.
Oscar Wild Dorian Grey Portresi ne başlayacağım bakalım.
Cam Çocuk a yetişebilir miyim bilmiyorum
Keyifli okumalar şimdiden.choccywhoccydoodah sayesinde bende merak ettim ve listede ekledim
Haruki Murakami den Sahilde Kafka ve Karanliktan sonra isimli iki kitabi varmis bende
Aslında ben de bilmiyorum iyi mi kötü müHikaye yazma yarışması sanırım. Ay çok merak ettim. Yarışmaya katılmaya cesaret edecek kadar iyi yazıyorsun öyleyse
Tesekkür ederim. Ne zaman başlarım Allah bilir :)Keyifli okumalar şimdiden.
Umarım alan/almaya niyetlenen herkes benim kadar sever.
Bende İmkansızın Şarkısı'nı ekledim listeme,ilk fırsatta edineceğim.
Bir sitede 12 euro ya düşmüş, 55% indirimdeZamanında alın dedim almadınız püüü
Canım kusura bakma senin mesajının altını doldurmuş oldum. Yanlışlıkla bir şey yazdım. Sildim sonra. Boş kalamıyor paylaştığımız mesaj bende iptal yazdım saçma bir şekilde. Tekrardan kusura bakma. Sana bir şey demedim yaniNe oldu anlamadım