Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
D&R da tek cilt olarak gördüm ben kitabı.
Elime alıp bıraktım hatta,elimdeki bitsin ona göre bakarım diye. Dokuzyuz kusur sayfa tek ciltti epey kalın,bu haliyle okumak zor olur.
Evet 937 sayfa mıymış neymiş, ben hiç Murakami okumadım bana zaten çok uzak ama okuyanlar sever belki dedimdi Ben kalın kitapları daha çok seviyorum bu arada

Gördüm. Dört kitap bir arada

Evet 937 sayfa mıymış neymiş, ben hiç Murakami okumadım bana zaten çok uzak ama okuyanlar sever belki dedimdi Ben kalın kitapları daha çok seviyorum bu arada
Ben sevmem kalın kitap aslında ama Murakami seviyorum artık. Belki bu vesileyle kalın kitapta severim

D&R da tek cilt olarak gördüm ben kitabı.
Elime alıp bıraktım hatta,elimdeki bitsin ona göre bakarım diye. Dokuzyuz kusur sayfa tek ciltti epey kalın,bu haliyle okumak zor olur.
Aynen ben de geçenki D&R gezimde görmüştüm iki kitabını okudum yazarın ben de severim kendilerini

1Q84'ü alacağım ya galiba, choccywhoccydoodah da çok güzel bir yorumlama yapmış merak ettim
Ben fantastik sevmem,romantik kitaplara bayılmam ama bu kitabı sevdim ya. Gerilim-polisiye hastası benim elimden bırakamadığım bir kitap oldu. Romantik şeyler de var,erotizm de ,gizem de ,hepsinden biraz biraz ortaya değişik birşey çıkmış.
Başlarda ilk kitapta yani,tekrar olan yerleri atlatabilirsen bayıla bayıla okursun bence. Sonu da güzel bağlandı bence ki beklentimi düşük tutmuştum sonu konusunda.
Kesinlikle okurum bundan sonra Murakami.

Ben de bir hikaye yarışmasına katıldım kazanırsam ahdettim hepsine kitap alacağım gelsin Dune, Harry Potter, 1Q84 serileri ve klasikler hayali bile güzel
Hikaye yazma yarışması sanırım. Ay çok merak ettim. Yarışmaya katılmaya cesaret edecek kadar iyi yazıyorsun öyleyse

choccywhoccydoodah sayesinde bende merak ettim ve listede ekledim

Haruki Murakami den Sahilde Kafka ve Karanliktan sonra isimli iki kitabi varmis bende

1Q84'ü alacağım ya galiba, choccywhoccydoodah da çok güzel bir yorumlama yapmış merak ettim

Ben de bir hikaye yarışmasına katıldım kazanırsam ahdettim hepsine kitap alacağım gelsin Dune, Harry Potter, 1Q84 serileri ve klasikler hayali bile güzel

Zamanında alın dedim almadınız püüü

choccywhoccydoodah sayesinde bende merak ettim ve listede ekledim

Haruki Murakami den Sahilde Kafka ve Karanliktan sonra isimli iki kitabi varmis bende
Keyifli okumalar şimdiden.
Umarım alan/almaya niyetlenen herkes benim kadar sever.
Bende İmkansızın Şarkısı'nı ekledim listeme,ilk fırsatta edineceğim.

Hikaye yazma yarışması sanırım. Ay çok merak ettim. Yarışmaya katılmaya cesaret edecek kadar iyi yazıyorsun öyleyse
Aslında ben de bilmiyorum iyi mi kötü mü Denemek istedim diyelim yakın zamanda kızımın okulunda veliler arası Atatürk’e mektup yarışması olmuştu onu kazandım ordan biraz özgüven yüklemesi geldi galiba

Keyifli okumalar şimdiden.
Umarım alan/almaya niyetlenen herkes benim kadar sever.
Bende İmkansızın Şarkısı'nı ekledim listeme,ilk fırsatta edineceğim.
Tesekkür ederim. Ne zaman başlarım Allah bilir :)

Okumak istediğim okadar çok kitap var ki. Keşke şunuda ekleseydim bu ay okuma listeme diyip iç geçiriyorum.

Jane eyre de 60. Sayfadayim. Şimdilik beğendim. Jane i çok sevdim. Merak ile bekliyorum hayati nasil bir yön alacak diye

Ne oldu anlamadım
Canım kusura bakma senin mesajının altını doldurmuş oldum. Yanlışlıkla bir şey yazdım. Sildim sonra. Boş kalamıyor paylaştığımız mesaj bende iptal yazdım saçma bir şekilde. Tekrardan kusura bakma. Sana bir şey demedim yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…