Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün bu iki kitabı aldım.
Osamu Dazai -İnsanlığımı Yitirirken'i severek okumuştum,bunu da merak ettim okurum bir ara.
Şira Hamao - Şeytanın Çırağı Japon polisiyesi olarak geçiyor ,okumak istedim,bakalım sevebilecekmiyim?
Birde bu kitapların kısa olmasını seviyorum, çantaya atmalık,yanına almalık kitaplar.
Bu arada gözlüğe ihtiyacım olduğunu düşünmeye başladım çok uzun süre bakınca harfler bulanıklaşıyor buda bas ağrısı yapıyor bende,dün sadece 10 sayfa okuyabildim. İşıktanda rahatsız oluyorum zaten eskiye nazaran çok fazla,ondan da biraz yavaşladı okumam. İlk fırsatta göz doktoruna gideceğim. Gozlükle devam edeceğim gibi bundan sonra.
20240207_102359.jpg

Ben günde 20 sayfa okusam yeter diye başlayarak Tutunamayanlar’ı bitirdim geçen sene :KK70: :KK70: 20 sayfa demeyelim düzenli olursa harika oluyor :KK70:
İyi tatiller ayrıca :KK50:
teşekkür ederiiim :KK200: Yaprak Dökümü Ali Rıza Bey gibi mesaii saatinde kitap okuyunca bazen kötü hissediyorum. Ama bugün biraz okuyacağım, bu ara yapacak çok az iş var ofiste.

Selamlar 🌸
tess gerritsen sessiz kiz az kaldı Acaba polisiye devammi etsem başka tarza mi geçsem araştırma aşamasındaym

Üst üste aynı tür okuyunca ben sıkılıyorum çünkü diğer kitabın bağlantısı gibi hissettiriyor ama bağlantısı yok. Araya farklı tür almak iyi geliyor bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X