- 12 Haziran 2019
- 17.660
- 107.072
- 36
MaşAllah ne güzel okumuşsun
yerken okudumMaşAllah ne güzel okumuşsunArada yemek de mi yemedin
ben de onu okurken çok zorlanmıştım. bazen akıp gitse de çoğu zaman zor okumuştum. çapraz okuma yap istersen daha akıcı ilerleyebilirGünaydın. Ocak başından beri aynı kitap elimde. Bir türlü ilerleyemedim. Notre Dame'ın Kamburu'nu okuyorum hala. Klasikleri çok severim normalde ama bu kitapta yolda kaldım resmen.
Geçen sene okumuştum 3'ünü de çok keyifliydi. En çok da bilinmeyen bir kadınn mektubu
benim de favorim o oldu. hatta tiyatro oyunu da varmış şu an yaşadığım yerde. ona da gitmeyi düşündüm ama tek kişi oynuyor sıkıcı da olabilir kararsızımGeçen sene okumuştum 3'ünü de çok keyifliydi. En çok da bilinmeyen bir kadınn mektubu
Bildirim topiğindeki gibi paylaşım yapmanız lazım. Bu şekilde ekleme yapamam. Bunu nasıl çözmemi bekliyorsunuz ?Ocak ayı böyle geçti. 2 kitabımda daha yarım. Onlar şubata kaldıEki Görüntüle 3378585
Bu kadar kaba olmanıza gerek yok. Dikkat etmemişim kusura bakmayın. İsmimi listeden çıkarabilirsiniz.Bildirim topiğindeki gibi paylaşım yapmanız lazım. Bu şekilde ekleme yapamam. Bunu nasıl çözmemi bekliyorsunuz ?
Merhaba arkadaşlar.
Ocak ayı bildirimi için yarın son gün. Bildirim sayfası Howl'un Kitap Bildirim Topiğiburasıdır.
Bildirimler bildirm sayfasındaki gibi yapılacaktır
Ay , Kitap adı , Kitap yazarı, sayfa sayısı ve toplam okunan sayfa sayısı olarak yapılması gerekiyor.
Life light
Levaiz
Eleadora
MrsDelfino
Limonsuzzcay
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira-
L LADY VEGA
ahestebirbeste
K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
fesang
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
C Capanin Gururu Teyom
mimesis
sudem34
minerva1988
ordinary
T tofy92
S sasifelekcikmazi
sevayd
T Tutunamayanlar777
Kirmizi krizantem
A Atalanteda
Benaslindayoum
T Teraryum1
maryjane_94
H huysuzsdo
Kukrim
Ozzybal
Less-is-More
CipisS
K kasimpat
choccywhoccydoodah
S Sulukofte2000
Natsume
Koylubiber
koza16
M Marjolein
sessizyazar
hande_buse
Mrsay
Paylaşımımı okumamanız daha büyük kabalık. Nasıl bildirim yapacağınızı ve nereye açıkça yazdığım halde bu şekil paylalım yapmanız tuhaf. Kitap okuyan kişiler olarak daha dikkatli olmamız gerekirken paylaşımınız beni düşündürdüBu kadar kaba olmanıza gerek yok. Dikkat etmemişim kusura bakmayın. İsmimi listeden çıkarabilirsiniz.
Bildirimler buraya, bu şekildeOCAK AYI
•Lanetli Tavşan - Bora Chung 232 sy.
- 6.His - Melissa Foster 424 sy.
- Nefes Nefese - Ayşe Kulin 360 sy.
- Gezgin Cambazlar - Jules Verne 120 sy.
- Gör Beni - Azra Kohen 593 sy.
Toplam sayfa sayısı: 1729
OCAK
1. Suç ve Ceza - Fyodor Mihayloviç Dostoyevski / 687 Syf.
2. Hizmetçi - Freıda Mcfadden / 351 Syf.
3. Taş Meclisi - Jean-Christophe Grange / 365 Syf.
4. Lanetli Tavşan - Bora Chung / 224 Syf.
5. Çocukluğum - Maksim Gorki / 278 Syf.
6. Ruhlar Evi - Isabel Allende / 542 Syf.
TOPLAM: 2.447 SAYFA
Özür dilerim ben bakmadım haklısın.Arkadaşlar bildirim sayfasını paylaşıyorum lütfen yazdığımı okur musunuz? Daha nasıl anlatabilirim cidden. Ben yanlış mı yazıyorum anlamadım. Yeterince açık değil mi yazdığım yazı
Anladım zaten bir an bu sayfa sandım. Cevabı ilettimBildirimler buraya, bu şekilde
Aşağıdaki alıntıya tıklarsanız doğru sayfaya gidersiniz.