Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın. Ocak başından beri aynı kitap elimde. Bir türlü ilerleyemedim. Notre Dame'ın Kamburu'nu okuyorum hala. Klasikleri çok severim normalde ama bu kitapta yolda kaldım resmen.
ben de onu okurken çok zorlanmıştım. bazen akıp gitse de çoğu zaman zor okumuştum. çapraz okuma yap istersen daha akıcı ilerleyebilir

Geçen sene okumuştum 3'ünü de çok keyifliydi. En çok da bilinmeyen bir kadınn mektubu

Bu kadar kaba olmanıza gerek yok. Dikkat etmemişim kusura bakmayın. İsmimi listeden çıkarabilirsiniz.
Paylaşımımı okumamanız daha büyük kabalık. Nasıl bildirim yapacağınızı ve nereye açıkça yazdığım halde bu şekil paylalım yapmanız tuhaf. Kitap okuyan kişiler olarak daha dikkatli olmamız gerekirken paylaşımınız beni düşündürdü

İyi günler

Bildirimler buraya, bu şekilde
Aşağıdaki alıntıya tıklarsanız doğru sayfaya gidersiniz.

Arkadaşlar bildirim sayfasını paylaşıyorum lütfen yazdığımı okur musunuz? Daha nasıl anlatabilirim cidden. Ben yanlış mı yazıyorum anlamadım. Yeterince açık değil mi yazdığım yazı
Özür dilerim ben bakmadım haklısın. burası sandım bir an

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…