Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erzurum’dan ıstanbula geldım. Erzurum daha sıcaktı sankı😂dondum burda😀 gıdeyım de ısınayım Erzurum’da 😅
Buz bugün İstanbul,bir ara dolu yağdı,göz gözü görmüyordu ben trafikteyken. Işin komigi kac gündür avrupa yakasında dolu,yağmur vardı,bugün bu taraf günesliydi karşıya geçtim orada yakalandım doluya.
Nereye gitsem kurtulamıyorum.

Şubat ayı okuma planım 🌺

IMG_20240131_194656.jpg

Iyi geceler herkese🍀
Bildirim sayfasından geldim, maşallah ne güzel okumalar yapılmış, herkesin gözlerine sağlık😊
Ocak ayında sadece Saç Örgüsü kitabını bitirebildim. Bir Kimya Meselesi'ni okuyorum şimdi. Konu ve üslup olarak sevdim. Şubat ayı için de Kaplanın Sırtında ve Demirciler Çarşısı Cinayeti'ni okumayı planlıyorum.

Detaylarda boğulan bendeniz bir şey soracağım. Bazıları 3000 küsur sayfa okumuş ya, hepsi bu ay mı başlanmış kitaplar yoksa sadece bu ay mı bitmişler? Maşallah diyeyim de, ağzım açık kaldı.
Bu ay biten kitaplar. Bazıları önceki aydan başlanıp yarım kalmis ve bu ay bitmiş olabilir. Ben de eskiden bu kadar okuyabiliyordum. Insan vakit ayırabiliyorsa ve de hızlı okuyabiliyorsa oluyor böyle. Maşallah okuyan arkadaşlara 🌺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X