Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
K Kitapkontesi ’ciğim napıyorsun bugün uzaktan eğitimin bi tanesini tamamladım çok okuyamadım yoksa sen bol bol okuyor musun ?
Icin rahat olsun 5 gundur pek bi sey okuyamadim az az okudum bu ay icin kendime 7 kitapli bir liste yaptim ama okuma hizim yavasladi malesef, ay sonunu guzel getiririz insallah
Gunaydin☺☺ elimdeki kitap devlet ana. Uygulamadan da ölü ozanlar derneği ni okuyorum

Günaydın yeni bir kitaba başlıyacağım bugün henüz seçmedim

Günaydın

Ben de bunları önerebilirim.

Köpek gibi büyütülmüş çocuk beni çok etkilemişti. Hamilelikte biraz üzebilir diye önermedim. Ağlayarak okuduğum yerler oldu
Amaaaan okuyup ne yapacaksın canım ağırdan al biraz

Şartlarım ağırdan almaya çok elverişli
maşallah sana ya. 10 parmağında 10 kitap bir de dizi harikasın1899 başladım ben de

Günaydınn
Darağacı dansı ve insanlığımı yitirirkeni okuyorum

Yalnızlık temalı psikolojik kitapları severim ama burdaki yalnızlık sapkınlığı beraberinde getirdi. Aynı yerlerde ben de irrite oldum. Yine de diğer kitaplarını da okuyacağım anlamadığım şekilde sevdiriyor da ardı arkası kesilmeyen düşüncelerinin aktarımını çok beğedim. Kendimden bir parça buldum.

Canım ya
O diziyi de iki kere zorladım ama çok ağır geldi izleyemedim ilk bölümü

biz uyumak için kullandık o diziyi nerde dark nerde 1899
Ay uyumak demişken erkek arkadaşımla Dark’ı izliyorduk geçen sene. İlk sezonun finalini izlerken hem saat çok geçti hem sarhoş olmuştuk. Arada gözlerimin kapandığını hissettim ama çok da kapanmadı sanıyordum. Ertesi gün kendimize gelip bir izledik meğer baya uyumuşuz, %90’ını hatırlamıyoruz . Havaların kararmasını bekledim iyice, şimdi tam Dark havası, ikinci sezonu izleriz. Baharda ya da yazın hiç izlenmiyor

o bize de çok oluyor. geri alıp birbirimize soruyoruz burayı hatırlıyo musun diye

bu ikisini de izlemelisin. çok iyi yerlerde jumpscareleri var. özellikle bly malikanesini çok sevdim ben. kesinlikle Oliver Jackson-Cohen ile alakası yok ama

Listemde bunlar da evet

Okursun bence sen düzenli okuyan bir okursun canım

İyi öğlenler.
Jeanette Winterson - Dizüstü okuyorum.

Selamlarrr iş yerinde kopyalanmis adam evde insanlığımı yitirirken

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…