- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.359
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksa başlamadın mı hala, ben bile okudumAhahah tamam o zman bisi kacirmamisim
Ben üniversitede okumuştum, bence güzel bir kitap.Gunaydin uygulamadan ölü ozanlar derneği kitabina da basladim,iki kitabi beraber okuycam bakalim, ikisi de guzel ilerliyor
Uzun zamandır okuduğum en iyi kitaptı ya sonu da çok iyi bağlanmıştı.Maymunlar gezegenini okudum. Off çok iyiydi bee Gerçekten herkese tavsiye ederim. Okuması çok keyifli bir kitap.
Evet canım yerleştik şükür. Teşekkür ederimTaşındınız mı canım güle güle oturun
Allah kolaylık versin inşallah bu gece uyur bıcırıkgünaydın herkese. dün gece kızım hiç uyumadı. aniden yatağında oturup ağlamaya başladı. en son kendi yatağımızda üçümüz yatıyorduk ve onun hala uykusu yoktu bakalım bugünümüz nasıl geçecek
inşallahAllah kolaylık versin inşallah bu gece uyur bıcırık
Ben bir şey yaptım
Naptın kitap mı aldınBen bir şey yaptım
Ben kitabı yarıladım bile
Ne yaptın
Naptın kitap mı aldın
Aldım Bir şeyler Birkaç taneNaptın
Niye sasırdın bilmişim neler aldınAldım Bir şeyler Birkaç tane
Şak diye bildiğin için şaşırdım Kont'u aldım elimden bırakamıyorum çok iyi oovv mükemmel dedi başkanımız kıskandım Birkaç tane de ağlayayım diye kitap aldımNiye sasırdın bilmişim neler aldın
Birşey yaptıysan burda ancak kitap almıs olabilirsinŞak diye bildiğin için şaşırdım Kont'u aldım elimden bırakamıyorum çok iyi oovv mükemmel dedi başkanımız kıskandım Birkaç tane de ağlayayım diye kitap aldım