Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
Ben de başlamıştım henüz yarilamadim ama ceyrekledimBen kitabı yarıladım bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de başlamıştım henüz yarilamadim ama ceyrekledimBen kitabı yarıladım bile
Ben çok severim. Seri çıkmaya başladığında ortaokuldaydım, birbirimizden ödünç alarak okurduk. Filmlerine de bayılırdım, ilk platonik aşkımdı harry hala ara ara açar izlerim, çalışmaya başlayınca tüm seti aldım iki kere okudum baştan sonaKizlar 8 serilik harry potter kitabini uygulamadan indirdim, ne filmini izledim ne kitapları okudum simdiye kadar,umarim begenirim.basladigimda yazarim sizlere de
İstersen beş kere oku beş kere yazBen çok severim. Seri çıkmaya başladığında ortaokuldaydım, birbirimizden ödünç alarak okurduk. Filmlerine de bayılırdım, ilk platonik aşkımdı harry hala ara ara açar izlerim, çalışmaya başlayınca tüm seti aldım iki kere okudum baştan sona
C Calcifer bir kere daha okuyasım geldi, okusam bildirimlerde ekleyebilirim di mi?
hangi araBen kitabı yarıladım bile
100 sayfa zaten bir de hızlı ilerliyorhangi ara
Hoş geldin nasılsın ?Günaydın herkeslere, ben aylardır buralara giremiyorum, nasılsınız? Listeden çıkarılmışm ama cok bile idare edildim valla, ben sadece hal hatir sormaya geldim, ozledim sizleri
Taşındınız mı canım güle güle oturunGünaydın