Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birşey yaptıysan burda ancak kitap almıs olabilirsin 😂😂
Ya bende merak ediyorum ama elimdekileri bitirene kadar ellerime fermuar cektim 🤣
Başka bir şey aldığım yok zaten başka topiclere gidemiyorum 😂

Kont sepetimdeyken bile zamlandı 80 diyordu uyarı geldi 90'a çıkmış. Bugün alamadığımı yarın x2'ye alıyorum pes ettim 🥲

Başka bir şey aldığım yok zaten başka topiclere gidemiyorum 😂

Kont sepetimdeyken bile zamlandı 80 diyordu uyarı geldi 90'a çıkmış. Bugün alamadığımı yarın x2'ye alıyorum pes ettim 🥲
Her gun geliyor geliyorlar 🥲

20221204_203715.jpg
Bu hafta okuyacağım kitaplarım 🦋

Iyi aksamlar
Aralik in ilk okumasina basliyorum.
Victoria Aveyard - Kizil kralice
Umarim hosuma giderde tum seriyi okurum.

Okuyan var mi merak ettim ?
ben okudum. sanırım 20lerimin başındaydım okuduğumda ve beğenmiştim. 2. kitabı daha çok sevdiğimi hatırlıyorum. son kitabı hala okumadım bitmesin diye 🥸🥸

Şak diye bildiğin için şaşırdım 😂 Kont'u aldım elimden bırakamıyorum çok iyi oovv mükemmel dedi başkanımız kıskandım 🥲 Birkaç tane de ağlayayım diye kitap aldım 😅
Ağlamak için neler aldınız, bu ara çok ilgimi çekiyor bu mevzu:)

Okumadıysanız önce elimdekileri söyleyeyim.
Cam Çocuk
Kız Kardeşim İçin
Küçük Muazzam Şeyler
Kırık Camlar Üzerinde Dans (yazarın çevrilmiş tek kitabı ve bildiğim kadarıyla çok bilindik değil ama beni ağlatmıştı :)
Kitap Hırsızı
Uçurtma Avcısı vs okumuşsunuzdur onlar az daha eski kalıyor.

Ben yeni olarak Angela'nın Külleri, Algernon'a Çiçekler, Taşıdıkları Şeyler ve Çoluk Çocuk kitaplarını aldım. Herkesi ağlatır mı bilmem ama benim ağlama eşiğim düşük kesin ağlatır 🥲

Cam Çocuk
Kız Kardeşim İçin
Küçük Muazzam Şeyler
Kırık Camlar Üzerinde Dans (yazarın çevrilmiş tek kitabı ve bildiğim kadarıyla çok bilindik değil ama beni ağlatmıştı :)
Kitap Hırsızı

Ben yeni olarak Angela'nın Külleri, Algernon'a Çiçekler, Taşıdıkları Şeyler ve Çoluk Çocuk kitaplarını aldım. Herkesi ağlatır mı bilmem ama benim ağlama eşiğim düşük kesin ağlatır 🥲
Beraber ağlarız. Okuduklarım var evet ama okumadıklarımı düşüneyim.
Kitap almamam lazım, kitap almamam lazım...

Anneniz nasıl, bekleme evresinde misiniz halen?
Geçmiş olsun dileklerimi yineleyip, iyi geceler diliyorum.💙🍀

Beraber ağlarız. Okuduklarım var evet ama okumadıklarımı düşüneyim.
Kitap almamam lazım, kitap almamam lazım...

Anneniz nasıl, bekleme evresinde misiniz halen?
Geçmiş olsun dileklerimi yineleyip, iyi geceler diliyorum.💙🍀
Benim de almamam lazım almamam lazım 🥲
Çok çok teşekkür ederiz, bu hastane ameliyat yapacak gibi PET ct çekilecek çarşamba ya da perşembe günü. Sonuca göre tarih verirler sanırım bekliyoruz. İyi geceler 🧡

Cam Çocuk
Kız Kardeşim İçin
Küçük Muazzam Şeyler
Kitap Hırsızı

Ağlamak için kitap okumak tabiri beni bir miktar rahatsız ediyor sanırım. Tam olarak nasıl bir şey olduğunu anlayamamakla birlikte, kitap okumanın bu kadar basite indirgenmesini de doğru bulmuyorum.
En azından benim için kitap okuma amacına uygun bir durum değil. Ağlamak için kitap almak yerine, ağlamak için dizi izlemek daha uygun bence.

1670218524604.png

1670218535132.png

Bolu Yıldırım Bayezid Camii - Bolu​

Bolu merkez Büyükcami Mahallesi, Pamukçular ve Büyükcami Sokakları arasında yer alan cami, Yıldırım Bayezid tarafından 1382 yılında yaptırılan medrese ve kütüphaneden oluşan külliyenin merkezidir. Bugün caminin medrese ve kütüphanesinden herhangi bir iz bulunmamaktadır. Muhtemelen ahşap olan bu cami 1891 yılında yanmış ve 1899 yılında tek kubbeli olarak yeniden inşa edilmiştir. 1944 depreminde büyük hasar gören cami, onarımlarla son şeklini almıştır.

Kesme taştan iki katlı olarak inşa edilmiştir. 1. katta dükkan ve depolar yer almaktadır. 2. kat ise; kare şeklinde bir ana mekan ve kuzeyde iki katlı mahfil ile son cemaat yerinden oluşmaktadır. Yüksek beden duvarlarıyla çevrili ana mekanı, çokgen kasnaklı bir kubbe örtmektedir. Son cemaat yerini de kaplayacak şekilde geniş tutulan mahfilin üzeri, iki sıra halinde kubbe ve tonozlarla örtülüdür. Kuzeybatı ve kuzeydoğu köşelerinde çok kenarlı minareleri yer almaktadır. 1999 depreminden sonra aslına uygun olarak restore edilmiştir.

Yeni bir haftadan herkese günaydınlar :kahve:
Bol okumalı bir hafta olsun ❤️

Jawlensky Jawlensky
kk birinci noteri kk birinci noteri
Life light Life light
Eleadora Eleadora
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge UcanSupurge
Bonus Bonus
Kukrim Kukrim
K Kitapkontesi
Natsume Natsume
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
nemesis nemesis
Keira- Keira-
mimesis mimesis
sudem34 sudem34
Nikinik Nikinik
Alp_BuRc Alp_BuRc
ummhnisa ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa Aspasiaa
Mrsay Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte HAbibte
fesang fesang
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson Homer Simpson
berresuu berresuu
yet07 yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi bir civciv annesi
Orangegreysky Orangegreysky
Look Up Look Up
Boncobo Boncobo
MrsDelfino MrsDelfino

Ağlamak için kitap okumak tabiri beni bir miktar rahatsız ediyor sanırım. Tam olarak nasıl bir şey olduğunu anlayamamakla birlikte, kitap okumanın bu kadar basite indirgenmesini de doğru bulmuyorum.
En azından benim için kitap okuma amacına uygun bir durum değil. Ağlamak için kitap almak yerine, ağlamak için dizi izlemek daha uygun bence.
Aa ilginç bir bakış açısı. Ben kimi zaman heyecanlanmak istiyorum, kimi zaman korkmak kimi zaman üzülmek. O anki ruh halime göre okumak istediğim kitaplar değişiyor. Bazen korku/gerilim kitapları çok ağır geliyor mesela ruh halime uymuyor. Ya da bazen zaten kendi hayat koşuşturmamda yorgun oluyorum ve beni üzecek kitaplar ağır geliyor. Kitapları sadece edebi bilgi verecek yazılar olarak görmek yerine duygudurumumu düzene sokacak katartik araçlar olarak görüyorum. Basite indirgemekten ziyade bu şekilde seçimler yapmak benim için kitapları daha yüceltmek oluyor aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X