Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tebrik ederim kızlar

Ne okumusuz bee herkesi tebrik ediyorum

Tesekkur ederim yalniz bi sey dicem. Dun aksam okudugum sayfa sayilarini toplarken farkettim ben de bu kadar sayfa okudugumu bi sasirdim sevindim bi tuhaf oldum yani
Belirli bir çizgide okuyorsun maşallah. Bebek oldu yine de aynı tempoda okumaya devam ettin. Tebrik ederim

Kitap ve sayfa sayıları muhteşem
Kukrim K Kitapkontesi A Atalanteda özellikle tebrik ederim
Yaaa teşekkür ederim bende
Dereceye girince çok motive oluyorum valla çocuk gibi

Bitirdiğinizde özelden konuşalım, ben de geçtiğimiz ay bitirdim onu. Kitap üzerine konuşuruz, burada okumak isteyenler olur onlara spoiler vermeyelim diye özelden diyorum .
Ayy tamam tamam olur. Yarıladım sayılır pdf okuyorum. Göz yoruluyor uzun uzun okuyunca. Ama keyifli gidiyor polisiye havasında

İyi geceler
İnsanlığımı Yitirirken bitti, çok beğendim. Kitabın o karamsar, güvensiz havasını iliklerime kadar hissettim.
Okumakta olduğum üç kitap daha yokmuş gibi yeni bir kitaba başlıyorum; Sahilde Kafka bu kitabı kütüphaneden aldığım için öne almam gerekti yoksa teslim gününe kadar bitiremeyebilirdim.

Doğrudur canım

Aslında ateş ve kan daha yüzeysel bir kitap. Targaryenlerin geçmişini anlatıyor. Seriyi okusan daha iyi olabilir bence bilemedim.

Harika bir ay olmuş hepinizi tebrik ederim arkadaşlar Gözlerinize kuvvet versin rabbim

Zorunlu değil ama okumaya katılmanızı istiyorum. Beraber seçtiğimiz için açıkçası okunmaması hoşuma gitmiyor. Katılım olmasını bekliyorum

Ben ocak ayı itibariyle ortak okumalarda temiz bir sayfa açacağım

yet07 naber canım? Hazır mıyız?
Ben ilk günden su koyuvermiş gibi oldum ya sabah ayrı yerde öğlen ayrı ikindin ev işi akşama misafir. Şimdi geçtim yatağa önce buraya bakıp okumaya geçecem
Geceden de uykusuzum oğlumun 4 de uykusu bitmiş de
Bir dokun bin ah işit köşesi gibi oldu

önce taht oyunları kitabını mı okumalıyım önce seriyi mi okumalıyım? ateş ve kandan sonra başlayacaktım seriye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…