İşte bu2. Gün 1100 sayfalarda onu da 3den yazdım mı tamamdır
Çok cesur gördüm siziBen okursam öyle yazacağım
İyi akşamlarEki Görüntüle 3168710
Eki Görüntüle 3168711
Orhangazi Camii - Bilecik
Orhan Gazi Camii'nin ilk yapılış tarihi kesin olarak bilinmemekle beraber Orhan Gazi'nin diğer eserleriyle birlikte 14'üncü yüzyıl başında yapıldığı sanılmaktadır. 365 cemaat kapasiteli mabet 1973 yılında tamirattan geçirilmiş ve restore edilmiştir. Şeyh Edebalı Türbesi'ne 50 metre uzaklıkta olup, en ilginç yanı, minareler camiye bitişik olurken, burada ise asıl minaresi ana binadan 30 metre uzakta bir kayanın üzerine inşa edilmiş olmasıdır. II. Abdülhamid zamanında önemli bir onarım görmüştür. Orhan Gazi Camii Osmanlı Devri Türk mimari sanatının dini mimari alanında ilk kubbeli yapı denemesinin örneğidir. Kubbe üzeri restorasyon sırasında kurşunla kaplandığı için Kurşunlu Camii adıyla bilinir.
Günaydınlar Kitap Kurtları
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@Keira-
@mimesis
sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
Mrsay
@LADY VEGA
HAbibte
@fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
yet07
@Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
@Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
@MrsDelfino
Uzmanlık notlarını yazsaydınİyi akşamlar
Kaptancım bu ayda biten kitap yok.
Ama söz Aralık'ta üç kitap bitireceğim. ✌
Aralık ayının ilk kitabı bu o zaman ben de bugün olmadı yarın başlarımİnsanlığımı yitirirken'e başlıyorum, duymayan kalmasın
Laf aramızda iyi bir başlangıç olduAralık ayının ilk kitabı bu o zaman ben de bugün olmadı yarın başlarım
Sevindim keyifli bir okuma olacak demek kiLaf aramızda iyi bir başlangıç oldu
Hala baskı altındayımLaf aramızda iyi bir başlangıç oldu
Yaz başı kayısılar olunca gitmeni tavsiye ederim veya Nevruz’a Iğdırdaki Azeriler geleneği hala yaşatıyorlar ben çocukken çok severdim üniversite evlilik derken uzun zamandır denk gelemiyorum özlemişimMerak ediyorum açıkçası ama bir türlü işimiz düşmedi. Alışverişleri buradan, Van’dan ve internetten yapıyorum genelde
SüperBen okursam öyle yazacağım
Neden olmasınÇok cesur gördüm sizi
Bu cesaretle Karamazov kardeşler i benimle birlikte okursunuz
Yarin devlet ana kitabiyla kapismaya basliyorum seninleKör Baykuşa başlamıştım iki gün önce inşallah biter bu gece bakalım
Eki Görüntüle 3169125
Ben buldum ama zlibrary sitesinden indirdim istersen özelden link atiyim kayıt olmadan oluyor mu bak istersenBu ayın ortak okumadı olan kitabın pdf si var mı acaba elinizde
Hatırlatma yaUzmanlık notlarını yazsaydın
Merhaba
2023 yılı ortak okumalarının sıralamasında değişiklik yaptım. Yeni listemiz bu şekildedir
2023 YILI ORTAK OKUMA LİSTESİ
Ocak : Sofie'nin Dünyası - Jostein Gaarder
Şubat : Saç Örgüsü - Laetitia Colombani
Mart: Dervişin Teselli Koleksiyonu - Mecit Ömür Öztürk
Nisan: Değersiz Bir Hayat - Hanya Yanagihara
Mayıs: Koleksiyoncu - John Fowles
Haziran: Bülbül - Krıstın Hannah
Temmuz: Çılgın Kalabalıktan Uzakta - Tom Hardy
Ağustos: Yaşamak - Yu Hua
Eylül : Ruhlar Evi - Isabel Allende
Ekim: Bitmeyecek Öykü - Michael Ende
Kasım: Aşkın Celladı - Irvın D. Yalom
Aralık: Asılacak Kadın - Pınar Kür
2023 yılı için şöyle bir etkinliğimiz olacak. Bu ortak okumalar sizlerin tercihleriyle oluştu. Yıl içerisinde hangi üyenin ortak okuma kitabı çok okunursa o kişiye bir sürprizimiz olacak yıl sonunda.
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@Keira-
@mimesis
sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
Mrsay
@LADY VEGA
HAbibte
@fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
yet07
@Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
@Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
@MrsDelfino
Baskı sonuç verdi benceHala baskı altındayım
Tamam Şubat ayımı ona ayırırımSüpero zaman birlikte okuyalım calci. Ocak ayında okumayı düşünüyorum bir de sofinin dünyasını okudum mu ayı kapatırım
Neden olmasınne zaman okumayı düşünüyorsun canım. Ben şubat gibi okuyabilirim en erken
Uygulamada da var. Ben kituphaneden bulamazsam uygulamadan okuycamBu ayın ortak okumadı olan kitabın pdf si var mı acaba elinizde
O zaman anlaştık