Teşekkür ederim, çok iyi olurBen buldum ama zlibrary sitesinden indirdim istersen özelden link atiyim kayıt olmadan oluyor mu bak istersen
Uygulama iosta yokUygulamada da var. Ben kituphaneden bulamazsam uygulamadan okuycam
Hadi vira bismillah haftaya 4 tane uzaktan eğitim bir tane de okulda var ama olsundu başlayalımYarin devlet ana kitabiyla kapismaya basliyorum seninle
Bu ayın ortak okumadı olan kitabın pdf si var mı acaba elinizde
Teşekkürler cnmsın
Karamazov bu kitabın yanında 100 sayfa gibi durur. Ciddi hem kitabın boyutu büyük hem de puntoları küçücük. Üstelik sayfa saysı da 1000lere yakınÇok cesur gördüm sizi
Bu cesaretle Karamazov kardeşler i benimle birlikte okursunuz
Sen önden başla nasıl gidiyor haber et öyle başlayayım ben deSüpero zaman birlikte okuyalım calci. Ocak ayında okumayı düşünüyorum bir de sofinin dünyasını okudum mu ayı kapatırım
Neden olmasınne zaman okumayı düşünüyorsun canım. Ben şubat gibi okuyabilirim en erken
2023 yılı ortak okumalar mı canım
Yapma başka Karamazov 1000 den fazla diye hatırlıyorum. Hayır şimdi bu sözlerin üzerine bir haftada okuman gerekecek kitabıKaramazov bu kitabın yanında 100 sayfa gibi durur. Ciddi hem kitabın boyutu büyük hem de puntoları küçücük. Üstelik sayfa saysı da 1000lere yakın
Rüzgarın adını eşim okuyor. 90 liraya kitap mı olur diyen adam yan odada rahatsız edilmeden kitabı okuyorSen önden başla nasıl gidiyor haber et öyle başlayayım ben de
Kızlar bilim kurgu klasikleri çok güzelmiş ya. Elime aldığımla bitmesi bir oluyor. Fazlasıyla akıcı. Çok sevdiğim bir tarz.
Bugünde Geri Giden Saati okudum. Aktı gitti. Keyifle okudum. Amazon indirimleri bitmeden ben bu bilimkurgu klasiklerinden biraz daha alayım en iyisi
Özellikle tavsiye edeceğiniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kasım indirimleri bittiKızlar bilim kurgu klasikleri çok güzelmiş ya. Elime aldığımla bitmesi bir oluyor. Fazlasıyla akıcı. Çok sevdiğim bir tarz.
Bugünde Geri Giden Saati okudum. Aktı gitti. Keyifle okudum. Amazon indirimleri bitmeden ben bu bilimkurgu klasiklerinden biraz daha alayım en iyisi
Vallahi tebrik ederim seniAyyy kitap alırken saat 12yi geçmiş. Birden kitap fiyatları arttı ama allahtan sepetimdeki fiyatlar değişmedi hemen verdim siparişi
Ben de yerimi alayım şuradan önerileri okurumKızlar bilim kurgu klasikleri çok güzelmiş ya. Elime aldığımla bitmesi bir oluyor. Fazlasıyla akıcı. Çok sevdiğim bir tarz.