- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
Merak ediyorum açıkçası ama bir türlü işimiz düşmediÇok yakın memleketime genelde hafta sonu alışverişe gezmeye gelirler Doğubeyazıt’tan ondan aklıma geldi biz de il dışından gelen misafirlerimizi İshak Paşa’ya götürürüz kaç kere gittim bilmiyorumVan da çok güzel ben olsam ben de Van’a giderdim
Senin bildirimi görünce üst üste sayfaları karıştırdımSelamlar, şöyleli bir gün inşallah:)
Eki Görüntüle 3168861
En alttaki şiir mi?Önümüzdeki aylar için kitaplıktaki okunmamış kitapları ayıklıyorum.
Bir bakıma çevre düzenlemesi gibi oldu.
Hayatıma düzen getiren kadınlar kulübünü her geçen gün daha bir seviyorum.Eki Görüntüle 3168930
İçeriği düz yazı şeklinde. Okumadım henüz ama şiir kitabı değil. Belki fikir olur diye arka kapak yazısını paylaşayım sizinle.En alttaki şiir mi?
Teşekkür ederim.İçeriği düz yazı şeklinde. Okumadım henüz ama şiir kitabı değil. Belki fikir olur diye arka kapak yazısını paylaşayım sizinle.
Rüzgarın Adı = 2 aylık okuma
listeye 2 kitap olarak mı yazıyorum o zaman
Kitap bildirimleri konusunda ufak bir uyarıda bulunacağım. Bildirimleriniz aşağıdaki gibi olmalıdır.
Bunu haricinde bildirim yapanların bildirimlerini kabul etmeyeceğim bundan sonra.
AY
SIRA . KİTAP ADI - YAZAR ADI - SAYFA SAYISI
TOPLAM AYDA OKUNAN SAYFA SAYISI
ÖRNEK
Ekim
1. Pal sokağı Çocukları -'Ferenc Molnar 235 syf
2. Pia Mater - Serkan Karaismailoğlu 417 syf
3. Son Ada - Zülfü Livaneli 183 syf.
TOPLAM: 835 SAYFA
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
Levaiz
@Teyocan
@UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
yet07
A Atalanteda
@Mavi Menekse
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
MrsDelfino
Ayşe kulin :heryerde kan var 301 sayfa
Saniye bencik kangal:Evlat 192 sayfa
Fatma rana çerçi :seyir defteri 136 sayfa
Eriman Topbaş:Montessori yöntemi ile çocuk eğitimi 168 sayfa
Toplam 797 sayfa
Yasaklar delinmek içindirAyy İthaki’nin Japon Klasikleri’ni de almak istiyordum. Bir an hadi ben de alıp ortak okumaya katılayım dedim ama bana yassak
Başlarındayım henüz ama beğendim ben de, yazar hakkında epey araştırma yaptım meraktan.ben çok beğendim, bakalım sen ne düşüneceksin
Dün sipariş verdiğim kitaplık bugün gelmiş, okul dönüşü hemencik kurduk
Şimdilik böyle kabaca yerleştirdim, birkaç tanesi hariç hepsi okunmayı bekleyen kitaplar
Eki Görüntüle 3169058
İşte buYaz bence
Ben okursam öyle yazacağımİşte bu2. Gün 1100 sayfalarda onu da 3den yazdım mı tamamdır