Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Süper😍 o zaman birlikte okuyalım calci. Ocak ayında okumayı düşünüyorum bir de sofinin dünyasını okudum mu ayı kapatırım🤣

Neden olmasın😎 ne zaman okumayı düşünüyorsun canım. Ben şubat gibi okuyabilirim en erken 🤭
Sen önden başla nasıl gidiyor haber et öyle başlayayım ben de 🤭

Karamazov bu kitabın yanında 100 sayfa gibi durur. Ciddi hem kitabın boyutu büyük hem de puntoları küçücük. Üstelik sayfa saysı da 1000lere yakın😄
Yapma başka Karamazov 1000 den fazla diye hatırlıyorum. Hayır şimdi bu sözlerin üzerine bir haftada okuman gerekecek kitabı 🤪

Kızlar bilim kurgu klasikleri çok güzelmiş ya. Elime aldığımla bitmesi bir oluyor. Fazlasıyla akıcı. Çok sevdiğim bir tarz.

Bugünde Geri Giden Saati okudum. Aktı gitti. Keyifle okudum. Amazon indirimleri bitmeden ben bu bilimkurgu klasiklerinden biraz daha alayım en iyisi😅😅

Özellikle tavsiye edeceğiniz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kızlar bilim kurgu klasikleri çok güzelmiş ya. Elime aldığımla bitmesi bir oluyor. Fazlasıyla akıcı. Çok sevdiğim bir tarz.

Bugünde Geri Giden Saati okudum. Aktı gitti. Keyifle okudum. Amazon indirimleri bitmeden ben bu bilimkurgu klasiklerinden biraz daha alayım en iyisi😅😅

Bendekiler bunlar 👌

IMG-20221113-WA0017.jpeg

Kasım indirimleri bitti 🥺

Battaniyeli nevresim seti alıyordum sepete attım bir model daha bakayım derken 00.00 da indirimi bitirdiler😭 çok da uygundu nasıl kaçırdım ya

Ben de yerimi alayım şuradan önerileri okurum 😅 Henüz Fahrenheit ve Maymunlar Gezegeni'ni okudum, aralık planlarımda Çocukluğun Sonu ve Cesur Yeni Dünya var. Bir ekşi postunda biri en sevdiklerini listelemiş oradan da sepete attıklarım oldu denk geldikçe alayım 🧡

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X