Sayfanın en üstünde topiğin adı yazıyor ya onun üstünde küçük pembe yazılarla kültür sanat / kitap kurdu yazan yere tıklarsan geri giderek hem bu topiğin hem bildirim ve yorum topiğinin başlıklarının olduğu sayfaya gitmiş olursun.Hah, bunu öğrendiğim iyi oldu. Çok incesiniz, teşekkür ederim
Oyy yerim bende ablama gidicem kediyi sevmeye nasıl özledimTövbe
Kedimiz gelcek cuma o yuzden de aksama bitmesi lazim
Ay su cicislige bakin
Eki Görüntüle 3168741 Eki Görüntüle 3168742
o kadar da kendisini düşünüyoruz halbukiÖlümlü dünya boşver rahat etmek senin hakkın
Ayy İthaki’nin Japon Klasikleri’ni de almak istiyordum. Bir an hadi ben de alıp ortak okumaya katılayım dedim ama bana yassak
ben çok beğendim, bakalım sen ne düşüneceksin
Niye kızgın yiyorum acaba
tabi ki, iyilik düşünmek de suç olmuşOysa ki kızılacak hiç bir şey yazmadın
Bunun içinA aaaa ne kadan da güzel karlar, keşke benim olsa.UcanSupurge @Kitapkontesi Eki Görüntüle 3168694
Günaydın herkese
O onun cilvesi aşkta ve savaşta her şey mübahtır
Tamam artık akıllı, uslu şekilde aralıkta ne okuyacağıma karar vereceğim.
Ben de aldım onu, aralıkta okur muyum bilmem ama konusu çok güzel geldi :)Siparis vermistim kutuphaneden Toshikazu Kawaguchi – Kahve Soğumadan Önce
Ben gidip alana kadar geri gondermisler
Zaten ingilizce diye avutayim kendimi.
Alinacaklar listeme eklendi. Seneye okuma listesi den de eklenecek baya kitap var.
Merak ediyorum bende. Nerde gordum bilmiyorum. Büyük ihtimal insta da :)Ben de aldım onu, aralıkta okur muyum bilmem ama konusu çok güzel geldi :)
5 kitaba yüzde bilmem kaç indirim vardı orda dolanırken gördüm benMerak ediyorum bende. Nerde gordum bilmiyorum. Büyük ihtimal insta da :)
Iğdır’a da gidiyor musunuz ?Ağrı Doğubayazıt’tayım, tropik fırtınadan hallice bi yağmura uyandım
Yok hiç gitmedim. Erkek arkadaşım Van merkezde çalışıyor, hafta sonları onunla görüşüyoruzIğdır’a da gidiyor musunuz ?
Çok yakın memleketime genelde hafta sonu alışverişe gezmeye gelirler Doğubeyazıt’tan ondan aklıma geldi biz de il dışından gelen misafirlerimizi İshak Paşa’ya götürürüz kaç kere gittim bilmiyorumYok hiç gitmedim. Erkek arkadaşım Van merkezde çalışıyor, hafta sonları onunla görüşüyoruz