Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonradan okudum evde mi diye düşününce aklıma ilk hastalık geliyor aman iyi ol

Ay hastalık deme valla yeto artık. Dün patron hastaydı işe gelmiş dedim gelmeyin yoksa hepimizi hasta edeceksiniz. Nasıl hasta ama. Neyse ki bugün gelmedi

Eki Görüntüle 3168710

Eki Görüntüle 3168711

Orhangazi Camii - Bilecik​

Orhan Gazi Camii'nin ilk yapılış tarihi kesin olarak bilinmemekle beraber Orhan Gazi'nin diğer eserleriyle birlikte 14'üncü yüzyıl başında yapıldığı sanılmaktadır. 365 cemaat kapasiteli mabet 1973 yılında tamirattan geçirilmiş ve restore edilmiştir. Şeyh Edebalı Türbesi'ne 50 metre uzaklıkta olup, en ilginç yanı, minareler camiye bitişik olurken, burada ise asıl minaresi ana binadan 30 metre uzakta bir kayanın üzerine inşa edilmiş olmasıdır. II. Abdülhamid zamanında önemli bir onarım görmüştür. Orhan Gazi Camii Osmanlı Devri Türk mimari sanatının dini mimari alanında ilk kubbeli yapı denemesinin örneğidir. Kubbe üzeri restorasyon sırasında kurşunla kaplandığı için Kurşunlu Camii adıyla bilinir.

Günaydınlar Kitap Kurtları :kahve:

Jawlensky Jawlensky
@kk birinci noteri
Life light Life light
Eleadora Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
Bonus Bonus
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
ummhnisa ummhnisa
@Amanita
A Arrietty_
@Aspasiaa
Mrsay Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi bir civciv annesi
@Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
@MrsDelfino
Günaydın ❤️

Günaydın🤩
Akşama ben de aralık ayı için kitap seçeceğim.
2FB6BB40-E2C0-4F21-9224-399F6E29A3B3.jpeg

otomatik portakal dedikleri kadar rahatsız ediciymiş bu arada. kitaba başlar başlamaz bir dakika hız kesmeden devam ediyor olaylar. ve öylesine normal gibi yaşanıyor ki yaptıkları hayret ediyorum. bugün bitireceğim inşallah 👍🏻
Benimde okunacak kitaplarım arasında aslında çok merak ediyorum ama elim Bi gitmiyor ona.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X