Gunaydin esim sabah ise giderken cekmis ❄❄
Sen hiç şey yapma gönlünce yerleş temizlenArachnoid Mater i yanima aldim. 50 Sayfa anca okudum..bugun refakatci olacagim. Daha cok okurum
Sonraki birkac gun yolum kaptanim C Calcifer
Yarin tasiniyoruz.. Pazartesi is basi yapmadan halletmemiz gerek. Birkac gün müsade bana
Bonus ve C Capanin Gururu Teyom atak yapma vakti bu ay
Obur evi temizle vs derken yine bir kac gun okuyamam
Ağrı Doğubayazıt’tayım, tropik fırtınadan hallice bi yağmura uyandımGunaydin esim sabah ise giderken cekmis ❄❄Eki Görüntüle 3168690
Eki Görüntüle 3168639
Mühimmatlarımı topladım geldimkargodaki mini ortak okuma kitabım da var ilaveten. Hepsini okumaya niyet ediyorum çook amin
00.00 da başlıyorum ilgili kişiye duyurulur
Patron cildirdiiiii, 1984 ve korluk’u ayni anda okuyorduuuu@Calcifer sonu bakirkoy olur mu sence mudur
Senin rakiplerin adına bir tık üzüldümGünaydin
Günahkarlardan gitmistim bu ay
Günaydın herkeseEki Görüntüle 3168710
Eki Görüntüle 3168711
Orhangazi Camii - Bilecik
Orhan Gazi Camii'nin ilk yapılış tarihi kesin olarak bilinmemekle beraber Orhan Gazi'nin diğer eserleriyle birlikte 14'üncü yüzyıl başında yapıldığı sanılmaktadır. 365 cemaat kapasiteli mabet 1973 yılında tamirattan geçirilmiş ve restore edilmiştir. Şeyh Edebalı Türbesi'ne 50 metre uzaklıkta olup, en ilginç yanı, minareler camiye bitişik olurken, burada ise asıl minaresi ana binadan 30 metre uzakta bir kayanın üzerine inşa edilmiş olmasıdır. II. Abdülhamid zamanında önemli bir onarım görmüştür. Orhan Gazi Camii Osmanlı Devri Türk mimari sanatının dini mimari alanında ilk kubbeli yapı denemesinin örneğidir. Kubbe üzeri restorasyon sırasında kurşunla kaplandığı için Kurşunlu Camii adıyla bilinir.
Günaydınlar Kitap Kurtları
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
Orangegreysky
Look Up
Boncobo
MrsDelfino
Benim de alınacaklar listemde bu nasıl buldun
Benim se aşacaklar listemde bu nasıl buldun
Günaydın gülümEki Görüntüle 3168710
Eki Görüntüle 3168711
Orhangazi Camii - Bilecik
Orhan Gazi Camii'nin ilk yapılış tarihi kesin olarak bilinmemekle beraber Orhan Gazi'nin diğer eserleriyle birlikte 14'üncü yüzyıl başında yapıldığı sanılmaktadır. 365 cemaat kapasiteli mabet 1973 yılında tamirattan geçirilmiş ve restore edilmiştir. Şeyh Edebalı Türbesi'ne 50 metre uzaklıkta olup, en ilginç yanı, minareler camiye bitişik olurken, burada ise asıl minaresi ana binadan 30 metre uzakta bir kayanın üzerine inşa edilmiş olmasıdır. II. Abdülhamid zamanında önemli bir onarım görmüştür. Orhan Gazi Camii Osmanlı Devri Türk mimari sanatının dini mimari alanında ilk kubbeli yapı denemesinin örneğidir. Kubbe üzeri restorasyon sırasında kurşunla kaplandığı için Kurşunlu Camii adıyla bilinir.
Günaydınlar Kitap Kurtları
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
Orangegreysky
Look Up
Boncobo
MrsDelfino
Bekliyorum o zaman ,iyi okumalarAkşam başladım biraz. 30 sayfa okudum. Bitince yorumlarım mutlaka
Kitabı bende merak ettim yorumlarını bekliyorumAkşam başladım biraz. 30 sayfa okudum. Bitince yorumlarım mutlaka