Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitap bildirimleri konusunda ufak bir uyarıda bulunacağım. Bildirimleriniz aşağıdaki gibi olmalıdır.
Bunu haricinde bildirim yapanların bildirimlerini kabul etmeyeceğim bundan sonra.

AY

SIRA . KİTAP ADI - YAZAR ADI - SAYFA SAYISI

TOPLAM AYDA OKUNAN SAYFA SAYISI

ÖRNEK 👇👇👇

Ekim

1. Pal sokağı Çocukları -'Ferenc Molnar 235 syf
2. Pia Mater - Serkan Karaismailoğlu 417 syf
3. Son Ada - Zülfü Livaneli 183 syf.

TOPLAM: 835 SAYFA

@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora Eleadora
Levaiz Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
Mrsay Mrsay
@LADY VEGA
HAbibte HAbibte
@fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
yet07 yet07
@Atalanteda
@Mavi Menekse
bir civciv annesi bir civciv annesi
@Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
MrsDelfino MrsDelfino
Favoriledim bu mesajı, belki bu ay yapmam. 1 kitap okudum daha, 2.yi bitirmedim 😅

69F68DA4-4D66-44E9-8D6D-28E38AC88473.jpeg

Günaydınn:) Şaka şaka iyi akşamlar 😀
C Calcifer bildirimimi gecikmeden yapacağıma and içerim başkanım🫡😃

Başkalarının Tanrısı'nı beğendiniz mi? Sizden görüp almıştım galiba ben de 🫣
Mine Söğüt'ün tarzını seviyorum C Calcifer sayesinde tanıştım kendisiyle. Bu okuduğum üçüncü kitabı. Diğer iki kitabı daha çok sevmiştim ama hayatı sorgulayan/sorgulatan, empati yapmaya yonelten bir kitap. Okunmaya değer 👍
Telefonumu evde unutmuşum bugün :işsiz:
Eksik bir organ gibi artık
Bizde ses soluk yok 😅 bi arkadaşımız milli eğitimde görevlendirme çalışıyor müdür bey Ocak zammını bekliyormuş ona göre talepte bulunacakmış bankadan yalan olmazsa bakalım
Bizde de henüz yok ama bir yerden ocak sonrasına kalırsa bankalar sene başında kar oranını düşük göstererek daha az vereceklermis şeklinde bir duyum aldım. Ne kadar doğru bilemiyorum

Mine Söğüt'ün tarzını seviyorum C Calcifer sayesinde tanıştım kendisiyle. Bu okuduğum üçüncü kitabı. Diğer iki kitabı daha çok sevmiştim ama hayatı sorgulayan/sorgulatan, empati yapmaya yonelten bir kitap. Okunmaya değer 👍

Bizde de henüz yok ama bir yerden ocak sonrasına kalırsa bankalar sene başında kar oranını düşük göstererek daha az vereceklermis şeklinde bir duyum aldım. Ne kadar doğru bilemiyorum
Ya ben de ne gelirse hepsiyle kendime kitaplık yapmayı düşünüyordum nasibimize bakalım nasıl olacak

Beş sevim apartmanı favorim 👌

Bizim promosyon martta 🥲

Kitap bildirimleri konusunda ufak bir uyarıda bulunacağım. Bildirimleriniz aşağıdaki gibi olmalıdır.
Bunu haricinde bildirim yapanların bildirimlerini kabul etmeyeceğim bundan sonra.

AY

SIRA . KİTAP ADI - YAZAR ADI - SAYFA SAYISI

TOPLAM AYDA OKUNAN SAYFA SAYISI

ÖRNEK 👇👇👇

Ekim

1. Pal sokağı Çocukları -'Ferenc Molnar 235 syf
2. Pia Mater - Serkan Karaismailoğlu 417 syf
3. Son Ada - Zülfü Livaneli 183 syf.

TOPLAM: 835 SAYFA

@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light