- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
Benim de 120 falanGunaydin kasim ayi bildirimimi yapabilmem icin okumam gereken 230 sayfam var yarina biter insâllah (amin)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 120 falanGunaydin kasim ayi bildirimimi yapabilmem icin okumam gereken 230 sayfam var yarina biter insâllah (amin)
Benim tablet var ona indiriyorum. İndirirken de kitabın adını yazıp free pdf yazıyorum çıkan sitelere bakıyorum, arayıp bulamadığın kitap yok şu ara. Tablet apple olduğu için virüs riski yok .Pdf olarak nerden okuyorsunuz kitapları bayanlar
Favoriledim bu mesajı, belki bu ay yapmam. 1 kitap okudum daha, 2.yi bitirmedimKitap bildirimleri konusunda ufak bir uyarıda bulunacağım. Bildirimleriniz aşağıdaki gibi olmalıdır.
Bunu haricinde bildirim yapanların bildirimlerini kabul etmeyeceğim bundan sonra.
AY
SIRA . KİTAP ADI - YAZAR ADI - SAYFA SAYISI
TOPLAM AYDA OKUNAN SAYFA SAYISI
ÖRNEK
Ekim
1. Pal sokağı Çocukları -'Ferenc Molnar 235 syf
2. Pia Mater - Serkan Karaismailoğlu 417 syf
3. Son Ada - Zülfü Livaneli 183 syf.
TOPLAM: 835 SAYFA
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
Mrsay
@LADY VEGA
HAbibte
@fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
yet07
@Atalanteda
@Mavi Menekse
bir civciv annesi
@Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
MrsDelfino
Eki Görüntüle 3168458
Günaydınn:) Şaka şaka iyi akşamlar
C Calcifer bildirimimi gecikmeden yapacağıma and içerim başkanım
Mine Söğüt'ün tarzını seviyorum C Calcifer sayesinde tanıştım kendisiyle. Bu okuduğum üçüncü kitabı. Diğer iki kitabı daha çok sevmiştim ama hayatı sorgulayan/sorgulatan, empati yapmaya yonelten bir kitap. Okunmaya değerBaşkalarının Tanrısı'nı beğendiniz mi? Sizden görüp almıştım galiba ben de
Eksik bir organ gibi artıkTelefonumu evde unutmuşum bugün
Bizde de henüz yok ama bir yerden ocak sonrasına kalırsa bankalar sene başında kar oranını düşük göstererek daha az vereceklermis şeklinde bir duyum aldım. Ne kadar doğru bilemiyorumBizde ses soluk yok bi arkadaşımız milli eğitimde görevlendirme çalışıyor müdür bey Ocak zammını bekliyormuş ona göre talepte bulunacakmış bankadan yalan olmazsa bakalım
Ya ben de ne gelirse hepsiyle kendime kitaplık yapmayı düşünüyordum nasibimize bakalım nasıl olacakMine Söğüt'ün tarzını seviyorum C Calcifer sayesinde tanıştım kendisiyle. Bu okuduğum üçüncü kitabı. Diğer iki kitabı daha çok sevmiştim ama hayatı sorgulayan/sorgulatan, empati yapmaya yonelten bir kitap. Okunmaya değer
Eksik bir organ gibi artık
Bizde de henüz yok ama bir yerden ocak sonrasına kalırsa bankalar sene başında kar oranını düşük göstererek daha az vereceklermis şeklinde bir duyum aldım. Ne kadar doğru bilemiyorum
Beş sevim apartmanı favorimMine Söğüt'ün tarzını seviyorum C Calcifer sayesinde tanıştım kendisiyle. Bu okuduğum üçüncü kitabı. Diğer iki kitabı daha çok sevmiştim ama hayatı sorgulayan/sorgulatan, empati yapmaya yonelten bir kitap. Okunmaya değer
Bizde de henüz yok ama bir yerden ocak sonrasına kalırsa bankalar sene başında kar oranını düşük göstererek daha az vereceklermis şeklinde bir duyum aldım. Ne kadar doğru bilemiyorum
Bizim promosyon marttaMine Söğüt'ün tarzını seviyorum C Calcifer sayesinde tanıştım kendisiyle. Bu okuduğum üçüncü kitabı. Diğer iki kitabı daha çok sevmiştim ama hayatı sorgulayan/sorgulatan, empati yapmaya yonelten bir kitap. Okunmaya değer
Ben Dyson alacaktım Zam yiyecek bakalım iki katına çıkmazsa alırımYa ben de ne gelirse hepsiyle kendime kitaplık yapmayı düşünüyordum nasibimize bakalım nasıl olacak
Yetebilir inşallahBen Dyson alacaktım Zam yiyecek bakalım iki katına çıkmazsa alırım
O zaman başlansınİnsanlığımı yitirirken'e başlıyorum, duymayan kalmasın
Ğeki başğanKitap bildirimleri konusunda ufak bir uyarıda bulunacağım. Bildirimleriniz aşağıdaki gibi olmalıdır.
Bunu haricinde bildirim yapanların bildirimlerini kabul etmeyeceğim bundan sonra.
AY
SIRA . KİTAP ADI - YAZAR ADI - SAYFA SAYISI
TOPLAM AYDA OKUNAN SAYFA SAYISI
ÖRNEK
Ekim
1. Pal sokağı Çocukları -'Ferenc Molnar 235 syf
2. Pia Mater - Serkan Karaismailoğlu 417 syf
3. Son Ada - Zülfü Livaneli 183 syf.
TOPLAM: 835 SAYFA
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light