Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydin
Son kitabimi bu aksam bitirip guncellerim ben

2023 hedefim de oyle ucuk sayi olmayacak

Günaydııın

Başkalarının Tanrısı'nı beğendiniz mi? Sizden görüp almıştım galiba ben de

Günaydın

Gunaydin kasim ayi bildirimimi yapabilmem icin okumam gereken 230 sayfam var yarina biter insâllah (amin)

Günaydın Zaten 2 tanecik okumuşum

Günaydın, kitap bildirim topiğinden geliyorum. Okunan kitapları görünce, bi inceden tırstım.
Anam bacım bizim hatunlar deli divane okuyorlar, ben de kalkmış bi de çelınç yapmaya yeltendim, neme güvendimse
Ay şu iki günde elimdekini bitiririm inşallah ben de ekleyeyim Kasım kitaplarımı.
Çok gururlanıyorum böyle, ne sınav stresi, ne ev işi, ne çocuk bakımı, ne ilgi bekleyen koca, ne akşam yemeği, ne de iş dünyası...
Hiçbir şey alıkoymuyor kadınlarımızı ve onlar her koşulda okuyor
Çok tatlısınız.

İnceden bir korku sardı

Günaydın herkese
Dün cesur yeni dünyaya başladım. 200 sayfasını okumuşum. O kadar akıcı ki. Diziside varmış. Bitirince dizisinide izleyeceğim.

İnsan okurken bi ürperiyor ya. Daha o yıllarda nasıl böyle şeyleri düşünüp yazmışlar çok enteresan. Şuan teknoloji çok gelişti. Şuan yazılsa evet ama 1932de nasıl bi kafa yazmış. Ve bu yazılanların olabilecek olması asıl ürperten kısım bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…