Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aralık ayında ben de deneyeceğim planlı okumayı. daha önce hiç yapmamıştım sanırım. belki okuma oranımı yükseltir
ben günlük hedeflerime bile ulaşamıyorum bazen.

calciciğim senin vasıtanla diğer kitap kurtlarına da sorayım, aylık okuma planı yaptığınızda hedeflediğiniz kitapları okuyabiliyor musunuz? ya da araya başka kitap alıyor musunuz?
Plan mlan yok bam bam bam
Önümüzdeki aydan itibaren tekrar deneyeceğim planlama meselesini, her sene başında başlar sonra bırakıveririm.
Benimkisi bu, çok memnunum. Arkası açık olduğu için kitaplarım hava da alıyor .
Teşekkür ederim

calciciğim senin vasıtanla diğer kitap kurtlarına da sorayım, aylık okuma planı yaptığınızda hedeflediğiniz kitapları okuyabiliyor musunuz? ya da araya başka kitap alıyor musunuz?

Bir kaç kez denedim ama başarılı olamadım. Spontane takılmayı seviyorum ben
Plan mlan yok bam bam bam
Önümüzdeki aydan itibaren tekrar deneyeceğim planlama meselesini, her sene başında başlar sonra bırakıveririm.

Teşekkür ederim

Aralık ayı ben de liste oluşturacağım listeyi minimumda tutup okumayı maksimumda yapmak şuan ki hedefim

Neden fetal dna? Doktorunuz mu önerdi? Yani son basamak olarak buna başvurulur aslında. Testler sınırda mı çıktı?

Ayışığı Manastırı - Balıkesir​

Alibey (Cunda) Adası'nın kuzey yönündeki Pateriça Yarımadası'nın en uç noktasında yer alan Ayışığı Manastırı, dik bir tepenin (299 rakım) denizle birleştiği noktada yer almaktadır. Ayışığı Manastırı'nın inşa tarihi kesin olarak bilinmemektedir. (1771 ve 1795 tarihlerinin iki taş üzerinde yazılı olduğu söylenmektedir. Fakat Ayvalık halkının 1771 tarihinde şehirden çok uzak olan bu manastırı inşa edebilecek gelişmişlikte olmadığı göz önünde tutulduğunda bu tarih pek gerçekçi görünmemektedir. 1795 tarihi daha olası gelmektedir.)
Zeytin tevziatı yapıldığı dönemde, Katerinli Fahrettin Bey’e verilen zeytinliklerin sınırları içerisinde olması, kapalı tutularak yazlık olarak kullanılması ve bakım görmesi manastırın ayakta kalmasını sağlamıştır. Fahrettin Bey’in vefatından sonra şuursuz defineciler tarafından harap edilmiştir. Ayışığı Manastırı'nın çevresi duvarlarla çevrili olup diğer manastırlarda olduğu gibi avlu ortasında kilisesi yer almaktadır.
Manastıra su, dağdan künkler ile yalaklara getirilmekteydi. Zamanında manastırda hayvan beslenmekte, manastırın batı kısmındaki tarlalarda ise tarımcılık yapılmaktaydı. Avlu içerisinde yer alan kilise doğuya bakacak şekilde kubbeli (dört kemerli) olarak dikdörtgen planlı olarak inşa edilmiş. Kilisenin giriş kapısı sarımsak taşından inşa edilmiştir. Kilisede kullanılmış olan sarımsak taşı dikkate alındığında kilisenin çeşitli zamanlarda restorasyona tabi tutulduğu ve 1850’li yıllarda yıkılarak yeniden inşa edildiği anlaşılmaktadır. Patikadan girişte, hemen deniz tarafında iki katlı bina yer almaktadır. Günümüzde ikinci kata çıkışı sağlayan merdivenin basamaklarının tamamına yakını kırılmış olup ikinci katın üst döşemesinin büyük bir kısmı tahrip olmuştur. Ayışığı Manastırı'nın doğal ve insani etkilere açık olması zaman içerisinde büyük bir kısmının yıkılmasına neden olmuştur.

Günaydınlar Herkese

Kasım okumaları bildirimi için yarın akşam son. Lütfen bildirimleri zamanında yapınız

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
Orangegreysky
Look Up
Boncobo
MrsDelfino

Günaydın herkese

Tarık Tufan önerilerinizi alırım:)
Düşerken okudum bir tek. Ne yalan söyleyeyim beni pek cezbetmedi, ama vazgeçmek istemediğim bir yazar kendisi, belki de başlangıç için iyi bir kitap değildi.

Tufan hayranı olarak genelde tarzı böyle dersem yanlış olmaz heralde daha çok okuyanlar daha iyi yorumlar. Aspasiaa Kukrim

Radyoculuk zamanından büyük hayranlık duyduğum bir insan bu yönüyle tanıyıp sevdiğim için yazarlık sonradan eklendi.
Programları da farklıydı zaten herkesi sarmazdı bekleneni vermezdi ama bizim için bambaşkaydı.

Kitapları bazen akıcı olmuyor durağan gidiyor sanki belli bir yerde dönüyormuş gibi ama bakış açısını hayal gücünü sevdiğim için ben severek okuyorum.
Kaybolan olabilir belki senin için

Günaydın

Tarık Tufan önerilerinizi alırım:)
Düşerken okudum bir tek. Ne yalan söyleyeyim beni pek cezbetmedi, ama vazgeçmek istemediğim bir yazar kendisi, belki de başlangıç için iyi bir kitap değildi.
Şanzelize Düğün Salonu ve Hayal Meyal i tavsiye ederim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…