Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın herkese 🥰
Dün cesur yeni dünyaya başladım. 200 sayfasını okumuşum. O kadar akıcı ki. Diziside varmış. Bitirince dizisinide izleyeceğim.

İnsan okurken bi ürperiyor ya. Daha o yıllarda nasıl böyle şeyleri düşünüp yazmışlar çok enteresan. Şuan teknoloji çok gelişti. Şuan yazılsa evet ama 1932de nasıl bi kafa yazmış. Ve bu yazılanların olabilecek olması asıl ürperten kısım bu.
Okurken ben de aynı şeyleri düşünmüştüm kaldı ki yazarın Amerikaya gittiği bir dönemde gördüklerinden esinlenerek bu kitabı yazdığı söyleniyor, te o yıllarda ne gördüyse
O zaman vay halimize dedim🤣😬
Şuan zaten bir koyun yavrusu idi sanırım yapay rahimde büyütüldü..

Okurken ben de aynı şeyleri düşünmüştüm kaldı ki yazarın Amerikaya gittiği bir dönemde gördüklerinden esinlenerek bu kitabı yazdığı söyleniyor, te o yıllarda ne gördüyse
O zaman vay halimize dedim🤣😬
Şuan zaten bir koyun yavrusu idi sanırım yapay rahimde büyütüldü..
Bide geçen mesela 30 yıl önce dondurulan embriyolar doğdu ya. Böyle şeylerde mesela tuhaf yani. Değişik gelen şeyler gerçek oluyor zamanla ve dediğiniz gibi deniyolar işte anne rahmi dışında çocuk yapabilmeyi.

Bide mesela toplumda çok bozuluyor artık. Herkes herkes içindir diyor kitapta. Tek eşlilik anlamsız onlar için fln. Ay Allah korusun. Böyle şeyler okuyunca çocuklarımı düşünüyorum. Onları nasıl bir gelecek bekliyor. Korkuyorum.

Bide geçen mesela 30 yıl önce dondurulan embriyolar doğdu ya. Böyle şeylerde mesela tuhaf yani. Değişik gelen şeyler gerçek oluyor zamanla ve dediğiniz gibi deniyolar işte anne rahmi dışında çocuk yapabilmeyi.

Bide mesela toplumda çok bozuluyor artık. Herkes herkes içindir diyor kitapta. Tek eşlilik anlamsız onlar için fln. Ay Allah korusun. Böyle şeyler okuyunca çocuklarımı düşünüyorum. Onları nasıl bir gelecek bekliyor. Korkuyorum.
Evet aslında oluşturulmak istenen toplum bu bence. Aile kavramı zaten yok çoğu ülkede. Tüm dünyaya yayılmasına az kaldı. Abd’nin en yumuşak ama en tehlikeli gücü bu bence. İnsanlara kültürle, özgürlükle bu gibi şeylerle empoze ettiği yaşam tarzı.
Silahla yıkılanı belki yerine koyabilirsin ama içine doğduğun benliği,kültürü kaybedersen her sey biter. Bu benim fikrim elbette.

Dizisinde de bazı sahneler çok rahatsız edici o yüzden izlemeye devam etmedim

Günaydın :) dün 'Başlarım Şimdi Anneliğe' kitabına başladım. yarısına kadar geldim, çok hızlı akıyor zaten. Bu ay Dura Mater, Kadın Beyni Erkek Beyni ve bir kitap daha bulup okumayı düşünüyorum.

ikili ya da dörtlü tarama testlerinden dolayı bir şey mi söylediler de fetal dnayı düşündünüz acaba? gönlünüzü ferah tutun sıkılmayın 💙

Neden fetal dna? Doktorunuz mu önerdi? Yani son basamak olarak buna başvurulur aslında. Testler sınırda mı çıktı?

aslında daha hiiç test yapılmadı. doktorla görüşmemizde doktor ekonomik olarak uygunsanız kesinlikle öneriyorum, doğruluk payı daha yüksek olan bir test,. bunu yaptırırsanız hiç ikili, üçlü, dörtlü teste gerek yok dedi.
yoksa elimizde ne bir test sonucu, ne akraba evliliği gibi bir durum ne de genetik bir rahatsızlığa dair bir durum yok.

Günaydın :) dün 'Başlarım Şimdi Anneliğe' kitabına başladım. yarısına kadar geldim, çok hızlı akıyor zaten. Bu ay Dura Mater, Kadın Beyni Erkek Beyni ve bir kitap daha bulup okumayı düşünüyorum.

aslında daha hiiç test yapılmadı. doktorla görüşmemizde doktor ekonomik olarak uygunsanız kesinlikle öneriyorum, doğruluk payı daha yüksek olan bir test,. bunu yaptırırsanız hiç ikili, üçlü, dörtlü teste gerek yok dedi.
yoksa elimizde ne bir test sonucu, ne akraba evliliği gibi bir durum ne de genetik bir rahatsızlığa dair bir durum yok.
o zaman sakin olun siz üzülmeyin ki bebek de üzülmesin 💙 dna testi tabii ki daha kesin bir sonuç fakat ihtimalleri düşünüp dert etmeyin 💕

2 evlat sahibiyim,ikisinde de 2li 3lu test yaptırmadım.genetige bakildigi icin hamilelikte ya da dogumdan sonra mudahele edilecek bi durum yok. Genetik bir rahatsızlık ihtimaliyle hamileliğini üzülerek geçirmeyi düşünmüyorsan yaptirmani onermem. Yok ben boyle bi durum varsa kendimi ona gore hazirlarim diyorsan tercih sana kalmis yaptirabilirsin.detayli ultrasonu kesinlikle yaptir,organlar damarlar kan akisi detayli incelendiği icin dogum aninda mudahele edilebilecek durumlara hem doktor hem hasta hazir olur.
Topige pek uygun olmadi mesajim kusura bakmayin kizlar ama bazen sirf para icin yaptirin diyen doktorlar oluyor ve cok sinirleniyorum, hemsire olarak deneyimlerimi paylaşmak istedim

İndirmiyorum zaten ben de var bir çok kitabın pdfsi.
Kamu spotu: Pdfsi olsa da kütüphanemde bulunmasını istediğim kitapları muhakkak alıyorum. Yanlış anlaşılma olmasın :KK70:
Gerçekten olması gereken o ben de çokça pdf okuyorum ama içime gerçekten sinmiyor promosyonu bekliyorum pdf okuduğum ve okumak istediğim bir dünya kitap alacağım Allahım inşallah amin :dua:

Gerçekten olması gereken o ben de çokça pdf okuyorum ama içime gerçekten sinmiyor promosyonu bekliyorum pdf okuduğum ve okumak istediğim bir dünya kitap alacağım Allahım inşallah amin :dua:
Promosyonla kitap almak, çok iyi fikir ya. Bizim de yılbaşından sonra netleşecek.

Kitap bildirimleri konusunda ufak bir uyarıda bulunacağım. Bildirimleriniz aşağıdaki gibi olmalıdır.
Bunu haricinde bildirim yapanların bildirimlerini kabul etmeyeceğim bundan sonra.

AY

SIRA . KİTAP ADI - YAZAR ADI - SAYFA SAYISI

TOPLAM AYDA OKUNAN SAYFA SAYISI

ÖRNEK 👇👇👇

Ekim

1. Pal sokağı Çocukları -'Ferenc Molnar 235 syf
2. Pia Mater - Serkan Karaismailoğlu 417 syf
3. Son Ada - Zülfü Livaneli 183 syf.

TOPLAM: 835 SAYFA

Jawlensky Jawlensky
kk birinci noteri kk birinci noteri
Life light Life light
Eleadora Eleadora
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge UcanSupurge
Bonus Bonus
Kukrim Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana Oriana
Natsume Natsume
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
nemesis nemesis
Keira- Keira-
mimesis mimesis
sudem34 sudem34
Nikinik Nikinik
Alp_BuRc Alp_BuRc
ummhnisa ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa Aspasiaa
Mrsay Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte HAbibte
fesang fesang
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson Homer Simpson
berresuu berresuu
yet07 yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi bir civciv annesi
Orangegreysky Orangegreysky
Look Up Look Up
Boncobo Boncobo
MrsDelfino MrsDelfino

Kitap bildirimleri konusunda ufak bir uyarıda bulunacağım. Bildirimleriniz aşağıdaki gibi olmalıdır.
Bunu haricinde bildirim yapanların bildirimlerini kabul etmeyeceğim bundan sonra.

AY

ÖRNEK 👇👇👇

Ekim

Jawlensky Jawlensky
Life light Life light
Eleadora Eleadora
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge UcanSupurge
Bonus Bonus
Kukrim Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana Oriana
Natsume Natsume
nemesis nemesis
Keira- Keira-
mimesis mimesis
sudem34 sudem34
Nikinik Nikinik
Alp_BuRc Alp_BuRc
ummhnisa ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa Aspasiaa
Mrsay Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte HAbibte
fesang fesang
berresuu berresuu
yet07 yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
Look Up Look Up
Boncobo Boncobo
MrsDelfino MrsDelfino
Tamam canım

AY

ÖRNEK 👇👇👇

Ekim

Jawlensky Jawlensky
Life light Life light
Eleadora Eleadora
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge UcanSupurge
Bonus Bonus
Kukrim Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana Oriana
Natsume Natsume
nemesis nemesis
Keira- Keira-
mimesis mimesis
sudem34 sudem34
Nikinik Nikinik
Alp_BuRc Alp_BuRc
ummhnisa ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa Aspasiaa
Mrsay Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte HAbibte
fesang fesang
berresuu berresuu
yet07 yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
Look Up Look Up
Boncobo Boncobo
MrsDelfino MrsDelfino
Tamamdır başkanım

AY

ÖRNEK 👇👇👇

Ekim

Jawlensky Jawlensky
Life light Life light