O zaman bir şey olmaz. Dıştan bitli duruyorAaa ama onda bit yok yine de bir sey olur mu
Yok ya sahaftan almıştım dağınıktı iyice dağıldı okumam bile yarıda kaldıO zaman bir şey olmaz. Dıştan bitli duruyor
Ayyy çok güzel duruyo ama ben korkuyorum bunlardan düşer diye yaaKeşke evde bir duvar daha olsaydı da şunlardan birkaç raf daha yapsaydık
Ama yok.
Fırının üzerinde abajur kullanmak zorunda kalan insanlarız neticede. Her santimetrekare önemli
Kahrolsun küçük evler.
Eki Görüntüle 3167815
Biz bunları eşimle taktık ve kendisi bu konuda ustadır.Ayyy çok güzel duruyo ama ben korkuyorum bunlardan düşer diye yaabenim evde de uygun yer yok böyle duvara monte edeceğim yer var ama cesaret edemedim
Ben de bıraktığın gibiİyiyim canım sen nasılsın. Bıraktığın gibiyim inankicok teşekkür ederim
Mükemmel bir eşleşme oldukBen de seni tebrik ederim
Kuzey'in şero kardeşi o hala benim gözümdeBuğra Gülsoy kitap yazmış, Livaneli de çok güzel ustalıkla yazılmış bir kurgu diye yorum yapmıs
Ben de ilk öğrendiğimde şaşırıp araştırmıştım, iyi şeyler söylenmişti hep.Buğra Gülsoy kitap yazmış, Livaneli de çok güzel ustalıkla yazılmış bir kurgu diye yorum yapmıs
Evet ya daha yeni bitirdim zaten diziyi, Ciğersiz güneyKuzey'in şero kardeşi o hala benim gözümde
Konusu da merak uyandırıcı benceBen de ilk öğrendiğimde şaşırıp araştırmıştım, iyi şeyler söylenmişti hep.
Hakettiğini buldu neysekiEvet ya daha yeni bitirdim zaten diziyi, Ciğersiz güney
Konusu da merak uyandırıcı bence
Şimdi bakınca hatırladım konusunuEvet ya daha yeni bitirdim zaten diziyi, Ciğersiz güney
Konusu da merak uyandırıcı bence
Hitler’in Unutulan Çocukarı’nı da tavsiye edebilirimŞimdi bakınca hatırladım konusunuşu sıralar Naziler dönemi konulu kitaplar ilgimi çekiyor zaten. Gerçek hayat hikayesinden esinlenmiş. Belki ilerleyen yıllarda okurum.
Auschwitz serisini ölmeden atlatabilirsem bakayım, teşekkürlerHitler’in Unutulan Çocukarı’nı da tavsiye edebilirim
Vay çok iyiBu da benim akıllanıp kimseye kitap vermemeye başladıktan sonra edindiğim kütüphanem
Eki Görüntüle 3167796
Eki Görüntüle 3167780