Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay çok iyi🥹
Kitaplığından memnun musun? Buna benzer modellere bakıyordum ben ama kitaplar durmuyor diye eleştiriler de aldım. Memnunsan link alabilir miyim🫣

Selam millet😻
Kitaplığa ihtiyacım var, kitaplarım hep orda burda kutularda ve kalorifer peteklerinin üzerinde kule şeklinde duruyor.
Kiracı kafasıyla ekonomik bir şeyler olması da önemli benim için.
Bu modeli ben sürekli internette görüyordum, dediğin tarzda yorumlar vardı. Eşim de alma bence demişti. Bunu Tesadüfen sipariş üzerine üretim yapan bir yerde bulmuştum. Sanırım biri yaptırıp almamış bana kısmet oldı. Ben çok memnunum ama. Aynı yerden aynısını alacağım ben de bir ara yer kalmadı🤦🏻‍♀️

Hitler’in Unutulan Çocukarı’nı da tavsiye edebilirim😊
Benim de listemde var ama asla sıra gelmiyor almaya😀 Varsa pdf alırım:)

Tarık Tufan önerilerinizi alırım:)
Düşerken okudum bir tek. Ne yalan söyleyeyim beni pek cezbetmedi, ama vazgeçmek istemediğim bir yazar kendisi, belki de başlangıç için iyi bir kitap değildi.
Beni de asla ama asla cezbetmedi ve şans vermeyi düşünmüyorum🤷🏻‍♀️😀
Varsa pdf oku canım alma:)

Yılı bu kitaplarla kapatmayı düşünüyorum 👌

IMG_20221128_210706.jpg

Tarık Tufan önerilerinizi alırım:)
Düşerken okudum bir tek. Ne yalan söyleyeyim beni pek cezbetmedi, ama vazgeçmek istemediğim bir yazar kendisi, belki de başlangıç için iyi bir kitap değildi.
Genel olarak o tarz ama. O kitap cezbetmediyse bilemedim.
Ve Sen Kuş Olup Gidersin kitabını PDF oku. Onu da beğenirsen Şanzelize Düğün Salonuna şans verebilirsin

Genel olarak o tarz ama. O kitap cezbetmediyse bilemedim.
Ve Sen Kuş Olup Gidersin kitabını PDF oku. Onu da beğenirsen Şanzelize Düğün Salonuna şans verebilirsin

İyi hoş diyorsunuz da bizim pdf indirdğimiz site kapatılmış FBI kapatmış :KK70:

İyi hoş diyorsunuz da bizim pdf indirdğimiz site kapatılmış FBI kapatmış :KK70:
Ben bi yer daha biliyorum epub da iniyor ama öteki kadar çeşitlilik yok bi site daha var orası sadece pdf indirtiyor uygulama ile ePub’a dönüştürüp okuyorum özelden attım linkleri

Bu modeli ben sürekli internette görüyordum, dediğin tarzda yorumlar vardı. Eşim de alma bence demişti. Bunu Tesadüfen sipariş üzerine üretim yapan bir yerde bulmuştum. Sanırım biri yaptırıp almamış bana kısmet oldı. Ben çok memnunum ama. Aynı yerden aynısını alacağım ben de bir ara yer kalmadı🤦🏻‍♀️
Teşekkür ederim 🤩

Peki şuan amazon sepetimde 14 kitap olması :KK45:
Eşimi bidaha elimdekileri okumadan daha kitap almıcam bu son diye tekrar ikna ettiğim an onaylayacağım :KK70:
benim de iki kitabım var sepette. amazon türkiyeden çekilene kadar kitap alacağım galiba 🤣

calciciğim senin vasıtanla diğer kitap kurtlarına da sorayım, aylık okuma planı yaptığınızda hedeflediğiniz kitapları okuyabiliyor musunuz? ya da araya başka kitap alıyor musunuz?
Bazen bir kitap kalıyor okuyamadığım. O kitabı da açıkçası bir dahaki aya sarkıtmıyorum. Ama benim için motivasyon olıypr böyle yapmak. Mesela Kasım ayında planladıklarımı okumuşum hatta araya bir kitap eklemişim

calciciğim senin vasıtanla diğer kitap kurtlarına da sorayım, aylık okuma planı yaptığınızda hedeflediğiniz kitapları okuyabiliyor musunuz? ya da araya başka kitap alıyor musunuz?
Ben aslında bir şeyleri planlamayı severim. Yani bu kitabı 5 günde bitirmem gerekiyorsa günde 50 sayfa okumalıyım deyip oturup o gün 50 sayfa okurum. Ama uzun vadeli planlar biraz yoruyor beni, okul zamanı da hiç programlı çalışan biri olamadım o yüzden :KK43: O an canım ne istiyorsa, neyin havasındaysam onu okuyorum.

Amma çok asla demişim😂😂 Yine aşırı sevimli günümdeyim demek ki😂

Vay çok iyi🥹
Kitaplığından memnun musun? Buna benzer modellere bakıyordum ben ama kitaplar durmuyor diye eleştiriler de aldım. Memnunsan link alabilir miyim🫣

Selam millet😻
Kitaplığa ihtiyacım var, kitaplarım hep orda burda kutularda ve kalorifer peteklerinin üzerinde kule şeklinde duruyor.
Kiracı kafasıyla ekonomik bir şeyler olması da önemli benim için.
Benimkisi bu, çok memnunum. Arkası açık olduğu için kitaplarım hava da alıyor ☺️.

Eklentiler

• 7D49F94D-2120-4C79-93DE-83ADC1CA70B5.png
    7D49F94D-2120-4C79-93DE-83ADC1CA70B5.png
    694,9 KB · Görüntüleme: 26
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X