- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
Hoş geldinizİyi pazarlar ben de yeni aranıza katılmak istiyorum. Çok az okuyorum bu aralar ama daha çok okumak istiyorum belki bir itici güç olur.
Devam kitaplarını da okuyacak mısın?Doppler okuduğum en ilginç kitaplardan biriydiBurada birinin listesinden görmüştüm, kim olduğunu hatırlayamadım ama teşekkür edeyim buradan kendisine
Ekledim sepete, sevdim ben tarzını.Devam kitaplarını da okuyacak mısın?
HoşbuldukHoş geldiniz
Hoşbuldum CalciOoo Delfi hoşgeldin
HoşbuldumHoş geldiniz
Bir zaman sonra sen de içinde buluyorsun kendiniHoşbulduk.
Hoşbuldum Calci. Öbür grupta binlerce sayfa okuyanları görünce gözüm korktu .
Ben, İş Bankası Kültür Yayınları’nın Modern Klasikler dizisini 30 yaşıma kadar bitirmeyi planlıyorum. Uzun süreli hedefim buOoo Delfi hoşgeldin
Şu an Beyaz Diş’i okuyorum serinin 10. kitabı. İki tanesini atladım, bir süre sonra okuyacağımBir zaman sonra sen de içinde buluyorsun kendini
Hosgeldinizİyi pazarlar ben de yeni aranıza katılmak istiyorum. Çok az okuyorum bu aralar ama daha çok okumak istiyorum belki bir itici güç olur.
Bizde binlerce okuyoruzHoşbulduk.
Hoşbuldum Calci. Öbür grupta binlerce sayfa okuyanları görünce gözüm korktu .
Jack London seviyorum. Martin Eden de çok iyiŞu an Beyaz Diş’i okuyorum serinin 10. kitabı. İki tanesini atladım, bir süre sonra okuyacağım. Beyaz Diş’in 67. sayfasındayım. Hedefim bu hafta bitirmek, 258 sayfa .
Hoş geldinizİyi pazarlar ben de yeni aranıza katılmak istiyorum. Çok az okuyorum bu aralar ama daha çok okumak istiyorum belki bir itici güç olur.
Ben de okuyup sevdim, ilginç bir konusu var oldukça da akıcı. Yazarın kalemi de güzel, diğer kitapları da çok ilgi çekici geldi banaDoppler okuduğum en ilginç kitaplardan biriydiBurada birinin listesinden görmüştüm, kim olduğunu hatırlayamadım ama teşekkür edeyim buradan kendisine
Aynen, ilk bir bocaladım ne anlatıyor bu diye ama epey komik dili, farklı bir tür. HoşSelamlar
Düellolar falan konuşulmuş, neler oluyor
Hoş geldiniz
Ben de okuyup sevdim, ilginç bir konusu var oldukça da akıcı. Yazarın kalemi de güzel, diğer kitapları da çok ilgi çekici geldi bana
Daha geçen gün 26373 tane kitap alan biri mi söylüyor bunuEkledim sepete, sevdim ben tarzını.
KabuuulA Atalanteda kapısalım mı14 kitap kalmıs senin benim de 13
Bitirelim mi şu yıllık hedefimizi kapısıp ne dersin
Ben ocağın ortasına kadar çok minimal gideceğim canım. Doktorayı bitirmeye çabalıyorum. Sonrasında inşallah
Alakasiz olcak,sende mi kilo aldinBen ocağın ortasına kadar çok minimal gideceğim canım. Doktorayı bitirmeye çabalıyorum. Sonrasında inşallah
Evet canım, mayıstaki tüp bebek denememden sonra aldım. aslında yeme düzenimde de değişiklik olmamıştı. Aldığımın bir kısmını verdim. Diğerini de verebilirim inşallahAlakasiz olcak,sende mi kilo aldin