Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kabuuul
Hedefe ulaşmak için ince kitapları seçen sen miydin ?? yeni ayda kitapları belirleyelim. Hedefimizi tamamlayalım.
Elimdeki ince kitaplar bunlar canım
Evet o bendim
Sen de neler var

Eklentiler

• IMG_20221127_211721.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 36
Jack London seviyorum. Martin Eden de çok iyi
Vahşetin Çağrısı’nı okudum çok güzeldi. Ben de sevdim Jack London’ın yazım dilini. Bir önceki okuduğum bilim kurgu Rus romanıydı. Çeviriden midir artık, beynim yanıyordu okurken. Jack London’a geçince oh be dünya varmış dedim resmen. Martin Eden da var seride, 38. sırada.

Minnoş kütüphanemi de şöyle paylaşayım .

Eklentiler

• image.jpg
    157,7 KB · Görüntüleme: 33
  • image.jpg
    155,4 KB · Görüntüleme: 38
Ooo ithaki bilim kurgu serisini gördüm orda. Çok hoş kapakları var. Modern klasikler ne kadar güzel duruyor

Ooo ithaki bilim kurgu serisini gördüm orda. Çok hoş kapakları var. Modern klasikler ne kadar güzel duruyor
Numaraya göre dizdim . Fahrenheit 451, Kıyamete Bir Milyar Yıl ve Uzaktan Kumandalı Kız’ı okudum onlardan. Son dediğimi bir arkadaşa ödünç verdim fotoğrafta yok şu an . Denk geldikçe alıyorum serileri, elimdekileri bitirmeden, en azından bir raf kadar kitabı okumuş olmadan yenisi almayayım dedim, bakalım ne kadar dayanırım. İthaki zor bulunuyor biraz. Denk gelirsem alırım galiba dayanamam .

Enerjisini sevdiğim fesang cığımla da biz olsak rakip nasıl olur

Elimdeki ince kitaplar bunlar canım
Evet o bendim
Sen de neler var
Ben yarın bakıp atayım inşallah
Düelloda sayfa sayısı önemli
İkimizin aradındaki sayfa sayısıysa ikimizde hedefe ulaşmak adına ince okursak sorun olmaz heralde ya
Tamam incelerden toplaya toplaya geliriz
Geliriz inşallah tabi
İnşallah bebişi uyutuyorum ben o yüzden yarın geniş geniş bakıp seçeyim bende

O zaman Kasım bitmeden Amazona bakmanı tavsiye ederim. Şu an baya indirim var

Daha geçen gün 26373 tane kitap alan biri mi söylüyor bunu
Ne kadar da külliyen yalan bir mesaj...........
Ben bu seriye Fahrenheit ile girdim ama çok sevememiştim. Sonra Maymunlar Gezegeni'ni okudum dedim abuğğğ. Her şeyin cılkını çıkarmayı seven biri olarak mecbur tüm seriyi alacağım 9'dayım henüz durmak yok yola devam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…