- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Olur bana uyar, kolay gelsin çok zorlu bir süreç değil miBen ocağın ortasına kadar çok minimal gideceğim canım. Doktorayı bitirmeye çabalıyorum. Sonrasında inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur bana uyar, kolay gelsin çok zorlu bir süreç değil miBen ocağın ortasına kadar çok minimal gideceğim canım. Doktorayı bitirmeye çabalıyorum. Sonrasında inşallah
Elimdeki ince kitaplar bunlar canımKabuuul
Hedefe ulaşmak için ince kitapları seçen sen miydin ?? yeni ayda kitapları belirleyelim. Hedefimizi tamamlayalım.
Vahşetin Çağrısı’nı okudum çok güzeldi. Ben de sevdim Jack London’ın yazım dilini. Bir önceki okuduğum bilim kurgu Rus romanıydı. Çeviriden midir artık, beynim yanıyordu okurken. Jack London’a geçince oh be dünya varmış dedim resmen. Martin Eden da var seride, 38. sırada.Jack London seviyorum. Martin Eden de çok iyi
Hem de nasıl omuzunda dağla geziyorsunOlur bana uyar, kolay gelsin çok zorlu bir süreç değil mi
Kabul
Hedefe ulaşmak için ince kitapları seçen sen miydin ?? yeni ayda kitapları belirleyelim. Hedefimizi tamamlayalım.
Düelloda sayfa sayısı önemliElimdeki ince kitaplar bunlar canım
Evet o bendim
Sen de neler var
Tamam incelerden toplaya toplaya gelirizDüelloda sayfa sayısı önemli
Ooo ithaki bilim kurgu serisini gördüm orda. Çok hoş kapakları var. Modern klasikler ne kadar güzel duruyorVahşetin Çağrısı’nı okudum çok güzeldi. Ben de sevdim Jack London’ın yazım dilini. Bir önceki okuduğum bilim kurgu Rus romanıydı. Çeviriden midir artık, beynim yanıyordu okurken. Jack London’a geçince oh be dünya varmış dedim resmen. Martin Eden da var seride, 38. sırada.
Minnoş kütüphanemi de şöyle paylaşayım .
Numaraya göre dizdim . Fahrenheit 451, Kıyamete Bir Milyar Yıl ve Uzaktan Kumandalı Kız’ı okudum onlardan. Son dediğimi bir arkadaşa ödünç verdim fotoğrafta yok şu an . Denk geldikçe alıyorum serileri, elimdekileri bitirmeden, en azından bir raf kadar kitabı okumuş olmadan yenisi almayayım dedim, bakalım ne kadar dayanırım. İthaki zor bulunuyor biraz. Denk gelirsem alırım galiba dayanamam .Ooo ithaki bilim kurgu serisini gördüm orda. Çok hoş kapakları var. Modern klasikler ne kadar güzel duruyor
Ben istiyorum Uzun zamandır okumanın vakti geldi sanırsam
Enerjisini sevdiğim fesang cığımla da biz olsak rakip nasıl olurSelam herkese
Geçtiğimiz aylarda okuma hızımız yükselsin diye etkinlik yapmıştık. Aralık ayında kendimize bir rakip seçip düelloya davet ediyoruz. Ay sonu kim daha çok sayfa okuyacak bakalım.
Ben @Mrsay meydan okudum. O da kabul etti. Hadi şimdi sıra sizde
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
Tamamdır canım rakibem sınavı atlattım kafam rahat hadi coşalımEnerjisini sevdiğim fesang cığımla da biz olsak rakip nasıl olur
Ben yarın bakıp atayım inşallahElimdeki ince kitaplar bunlar canım
Evet o bendim
Sen de neler var
İkimizin aradındaki sayfa sayısıysa ikimizde hedefe ulaşmak adına ince okursak sorun olmaz heralde yaDüelloda sayfa sayısı önemli
İnşallah bebişi uyutuyorum ben o yüzden yarın geniş geniş bakıp seçeyim bendeTamam incelerden toplaya toplaya geliriz
Geliriz inşallah tabi
O zaman Kasım bitmeden Amazona bakmanı tavsiye ederim. Şu an baya indirim varNumaraya göre dizdim . Fahrenheit 451, Kıyamete Bir Milyar Yıl ve Uzaktan Kumandalı Kız’ı okudum onlardan. Son dediğimi bir arkadaşa ödünç verdim fotoğrafta yok şu an . Denk geldikçe alıyorum serileri, elimdekileri bitirmeden, en azından bir raf kadar kitabı okumuş olmadan yenisi almayayım dedim, bakalım ne kadar dayanırım. İthaki zor bulunuyor biraz. Denk gelirsem alırım galiba dayanamam .
Yeni biri düşmüş ağınaO zaman Kasım bitmeden Amazona bakmanı tavsiye ederim. Şu an baya indirim var
Ne kadar da külliyen yalan bir mesaj...........Daha geçen gün 26373 tane kitap alan biri mi söylüyor bunu
Ben bu seriye Fahrenheit ile girdim ama çok sevememiştim. Sonra Maymunlar Gezegeni'ni okudum dedim abuğğğ. Her şeyin cılkını çıkarmayı seven biri olarak mecbur tüm seriyi alacağım 9'dayım henüz durmak yok yola devam.Numaraya göre dizdim . Fahrenheit 451, Kıyamete Bir Milyar Yıl ve Uzaktan Kumandalı Kız’ı okudum onlardan. Son dediğimi bir arkadaşa ödünç verdim fotoğrafta yok şu an . Denk geldikçe alıyorum serileri, elimdekileri bitirmeden, en azından bir raf kadar kitabı okumuş olmadan yenisi almayayım dedim, bakalım ne kadar dayanırım. İthaki zor bulunuyor biraz. Denk gelirsem alırım galiba dayanamam .
Bu yıl hedefleri tutturmak zor olsa da seneyi güzel kapatalımTamamdır canım rakibem sınavı atlattım kafam rahat hadi coşalım
Kitap alacaksa kaçırmasın benceYeni biri düşmüş ağına