Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kabuuul 😄😄
Hedefe ulaşmak için ince kitapları seçen sen miydin ?? 😅 yeni ayda kitapları belirleyelim. Hedefimizi tamamlayalım. 💪
Elimdeki ince kitaplar bunlar canım 😁😁
Evet o bendim 😅
Sen de neler var 😄

Eklentiler

• IMG_20221127_211721.jpg
    IMG_20221127_211721.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 36
Jack London seviyorum. Martin Eden de çok iyi 👌
Vahşetin Çağrısı’nı okudum çok güzeldi. Ben de sevdim Jack London’ın yazım dilini. Bir önceki okuduğum bilim kurgu Rus romanıydı. Çeviriden midir artık, beynim yanıyordu okurken. Jack London’a geçince oh be dünya varmış dedim resmen. Martin Eden da var seride, 38. sırada.

Minnoş kütüphanemi de şöyle paylaşayım 🥰.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    157,7 KB · Görüntüleme: 33
  • image.jpg
    image.jpg
    155,4 KB · Görüntüleme: 38
Vahşetin Çağrısı’nı okudum çok güzeldi. Ben de sevdim Jack London’ın yazım dilini. Bir önceki okuduğum bilim kurgu Rus romanıydı. Çeviriden midir artık, beynim yanıyordu okurken. Jack London’a geçince oh be dünya varmış dedim resmen. Martin Eden da var seride, 38. sırada.

Minnoş kütüphanemi de şöyle paylaşayım 🥰.
Ooo ithaki bilim kurgu serisini gördüm orda. Çok hoş kapakları var. Modern klasikler ne kadar güzel duruyor

Ooo ithaki bilim kurgu serisini gördüm orda. Çok hoş kapakları var. Modern klasikler ne kadar güzel duruyor
Numaraya göre dizdim 😅. Fahrenheit 451, Kıyamete Bir Milyar Yıl ve Uzaktan Kumandalı Kız’ı okudum onlardan. Son dediğimi bir arkadaşa ödünç verdim fotoğrafta yok şu an 😅. Denk geldikçe alıyorum serileri, elimdekileri bitirmeden, en azından bir raf kadar kitabı okumuş olmadan yenisi almayayım dedim, bakalım ne kadar dayanırım. İthaki zor bulunuyor biraz. Denk gelirsem alırım galiba dayanamam 😂.

Selam herkese
Geçtiğimiz aylarda okuma hızımız yükselsin diye etkinlik yapmıştık. Aralık ayında kendimize bir rakip seçip düelloya davet ediyoruz. Ay sonu kim daha çok sayfa okuyacak bakalım.
Ben @Mrsay meydan okudum. O da kabul etti. Hadi şimdi sıra sizde

@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira- Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
ummhnisa ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
fesang fesang
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
yet07 yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
@bir civciv annesi
Orangegreysky Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
Enerjisini sevdiğim fesang fesang cığımla da biz olsak rakip nasıl olur

Elimdeki ince kitaplar bunlar canım 😁😁
Evet o bendim 😅
Sen de neler var 😄
Ben yarın bakıp atayım inşallah 😊
Düelloda sayfa sayısı önemli 😁
İkimizin aradındaki sayfa sayısıysa ikimizde hedefe ulaşmak adına ince okursak sorun olmaz heralde ya 😅😅😅
Tamam incelerden toplaya toplaya geliriz 🤦🏼‍♀️ 🤦🏼‍♀️😅😅
Geliriz inşallah tabi 🤣🤣
İnşallah bebişi uyutuyorum ben o yüzden yarın geniş geniş bakıp seçeyim bende 😅😅

Numaraya göre dizdim 😅. Fahrenheit 451, Kıyamete Bir Milyar Yıl ve Uzaktan Kumandalı Kız’ı okudum onlardan. Son dediğimi bir arkadaşa ödünç verdim fotoğrafta yok şu an 😅. Denk geldikçe alıyorum serileri, elimdekileri bitirmeden, en azından bir raf kadar kitabı okumuş olmadan yenisi almayayım dedim, bakalım ne kadar dayanırım. İthaki zor bulunuyor biraz. Denk gelirsem alırım galiba dayanamam 😂.
O zaman Kasım bitmeden Amazona bakmanı tavsiye ederim. Şu an baya indirim var 😄

Daha geçen gün 26373 tane kitap alan biri mi söylüyor bunu:KK53:
Ne kadar da külliyen yalan bir mesaj...........
Ben bu seriye Fahrenheit ile girdim ama çok sevememiştim. Sonra Maymunlar Gezegeni'ni okudum dedim abuğğğ. Her şeyin cılkını çıkarmayı seven biri olarak mecbur tüm seriyi alacağım 😅 9'dayım henüz durmak yok yola devam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X