- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben hala ehliyet sınavına çalışıyorum . Buaralar yoğunluğum da var . Ocak sonuna kadar sürerSelam herkese
Geçtiğimiz aylarda okuma hızımız yükselsin diye etkinlik yapmıştık. Aralık ayında kendimize bir rakip seçip düelloya davet ediyoruz. Ay sonu kim daha çok sayfa okuyacak bakalım.
Ben @Mrsay meydan okudum. O da kabul etti. Hadi şimdi sıra sizde
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
A Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
L LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
Teyo ve beni unuttun
Ben dün bonusa demiştim sesi çıkmadı, o yüzden dün sana yazmadım canım. Seninle de ben eşleştikTeyo ve beni unuttun
Ay gormedim yazdigini bonus tek ayak cezasi yemis. Istersen bekle gelmesiniBen dün bonusa demiştim sesi çıkmadı, o yüzden dün sana yazmadım canım. Seninle de ben eşleştik
Tamam gelince netleştirelim o zamanAy gormedim yazdigini bonus tek ayak cezasi yemis. Istersen bekle gelmesini
Ahahaha Aşkolsun Orange hiçte öyle bişey yapmıyorum ama eşleşmek istersen bana uyar
Hadi eşleşelim madem, hayata meydan okuyayımAhahaha Aşkolsun Orange hiçte öyle bişey yapmıyorum ama eşleşmek istersen bana uyar
Bu aralar çok yoğun çalışıyorum Orange rahat ol okuyacak halim kalmıyor (dedi ve 78 kitap okudu )Hadi eşleşelim madem, hayata meydan okuyayım
Hoş geldinizİyi pazarlar ben de yeni aranıza katılmak istiyorum. Çok az okuyorum bu aralar ama daha çok okumak istiyorum belki bir itici güç olur .
Ooo Delfi hoşgeldinİyi pazarlar ben de yeni aranıza katılmak istiyorum. Çok az okuyorum bu aralar ama daha çok okumak istiyorum belki bir itici güç olur .