- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Yorumsuz alamıyorum 2666ya da kötü dememişlerdi, ancak baş yapıt, muhteşem ifadeleri de abartılı bulunmuş. O yüzden ilerki aylara sakladımYoruma bakmadan alıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumsuz alamıyorum 2666ya da kötü dememişlerdi, ancak baş yapıt, muhteşem ifadeleri de abartılı bulunmuş. O yüzden ilerki aylara sakladımYoruma bakmadan alıyoruz
Yok okumadım daha onu. 2023 yılında okuyacağımBende amazondan 4 kitap aldım yaktınız beni bide başka bi siteden harry potter serisini aldım 7 kitap değil mi eksik değildir inşallah onuda okuyacağım bi ara
C Calcifer kitaplardan biri iri memeler tombul kalçalar mı neydi o kitabı aldım sen okuyodun ya merak etmiştim. Nasıldı güzeldi değil mi aldıktan sonra sormam saçma ama olsun
Aa öyle mi ben okudun sanmıştım. PardonYok okumadım daha onu. 2023 yılında okuyacağım
Civciv ile muhabbetini yaptık ondandırAa öyle mi ben okudun sanmıştım. Pardon
Kargomu yeni almisken bu mesajı görmekAmazon'da 100 TL'ye 30 TL indirim var, bilginize
Şu an göremiyorum, bitti herhalde. Bitmese eşimin hesabından da alacaktımKargomu yeni almisken bu mesajı görmek
Ben buradan da öneri alıyorum son zamanlarda, hem kitap bildirim topicinden hem burada konuşulanlardan. Okuma listesinden de bakabilirsiniz okumadığınız varsa, 2023 listesi vardı yukarılarda. Ama onun dışında taktım mı takıyorum, geçen bilimkurgu serisinden 4-5 kitap almıştım, 1 tanesini okudum beğendim, sepete 6 tane daha eklemişimNasıl seciyorsunuz kitapları cok satanlar diye mi özetleri okuyarak mı yoksa yazara göre mi bnmde elimdekiler bitti uygulamadan okuyorum da yine de sayfalara dokunarak okumak başka
Ben de 2009da girmiştim. Hatırı sayılır bi puan almıştım ama bizim zamanımızda zor degildi. İşlem yeteneği + kitap okuyor olmak yeterliydi degilmi C Capanin Gururu Teyom . Ama şimdi daha zorlasti. Disipline Girmis BirKadin 'nın soylediklerine tamamen katılıyorum, aynılarını söyleyecektim zaten.son yılların çıkmış sorularını çözmen yeterli olur ,mantığını kavrarsin. Bir de soruları yorumlayabilmek için kitap okumak şart. Umarım dilediğin sonucu alirsinMerhabalar
Alese giren var mı?
Durduk yere aklıma esti, alese giresim geldi
En son 2009da girmiştim ben sınava, çok gerginim.
Okuldaki hocam soktu kafama aslında, bu kadar okuyorsun bari yüksek lisans falan yap dedi şu sıralar biraz fazla kitap aldım, zannediyor ki hepsini okuyorum
Bu sınav hakkında tecrübesi olan varsa bana kaynak neyin önerir misiniz?
Aaa süpermiş.Eki Görüntüle 3161901
Eki Görüntüle 3161902
Varda Köprüsü - Adana
Adana-Ankara istikametinde, Karaisalı İlçesi Hacıkırı Köyü'nün yaklaşık bir kilometre güney batısında bulunan Varda Köprüsü halk tarafından Koca Köprü diye anılmaktadır. Osmanlı Hükümdarı 2. Abdülhamit ile Alman İmparatoru Kaiser Wilhem tarafından imzalanan sözleşme ile İstanbul-Bağdat-Hicaz demiryolu hattını tamamlamak üzere 1907-1912 yıllarında inşa edilmiştir. Köprü 99 metre yüksekliğinde ve 172 metre uzunluğunda olup derin bir vadiyi birbirine bağlamaktadır. Varda Köprüsünün bir diğer önemli ve ilginç özelliği ise düz bir köprü olmayıp virajlı olmasıdır.
Yeni bir günden herkese Günaydınlar
Yarın akşam saat 20.00'dan sonra "EMOJİLERLE KİTAP BULMACA" oyunu oynayacağız. Katılımlarınızı bekliyorum
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@Keira-
@mimesis
sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
yet07
A Atalanteda
@Mavi Menekse
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
Nasılsın? ❤Ben de 2009da girmiştim. Hatırı sayılır bi puan almıştım ama bizim zamanımızda zor degildi. İşlem yeteneği + kitap okuyor olmak yeterliydi degilmi C Capanin Gururu Teyom . Ama şimdi daha zorlasti. Disipline Girmis BirKadin 'nın soylediklerine tamamen katılıyorum, aynılarını söyleyecektim zaten.son yılların çıkmış sorularını çözmen yeterli olur ,mantığını kavrarsin. Bir de soruları yorumlayabilmek için kitap okumak şart. Umarım dilediğin sonucu alirsin
Edevletten baktım 2007 de girmişim ben de. Son senemdi. Lay lay lom girmiştim ales dedin anılara gittimMerhabalar
Alese giren var mı?
Durduk yere aklıma esti, alese giresim geldi
En son 2009da girmiştim ben sınava, çok gerginim.
Okuldaki hocam soktu kafama aslında, bu kadar okuyorsun bari yüksek lisans falan yap dedi şu sıralar biraz fazla kitap aldım, zannediyor ki hepsini okuyorum
Bu sınav hakkında tecrübesi olan varsa bana kaynak neyin önerir misiniz?
Teşekkür ederim iyiyim, birkaç gün dinlenmek iyi geldi.Topikdaslarimi da özlemiştim fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum. Sen nasılsın? Uzmanlık sınavına hazirlaniyorsundur muhtemelenNasılsın? ❤
Ay uzmanlık mı ben de hazırlanıyorum ya da hazırlanamıyorum çok stresliyimTeşekkür ederim iyiyim, birkaç gün dinlenmek iyi geldi.Topikdaslarimi da özlemiştim fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum. Sen nasılsın? Uzmanlık sınavına hazirlaniyorsundur muhtemelen
Allah kolaylık versin. Inşallah istediğiniz sonucu alırsınızAy uzmanlık mı ben de hazırlanıyorum ya da hazırlanamıyorum çok stresliyim
Amin inşallah çok teşekkür ederimAllah kolaylık versin. Inşallah istediğiniz sonucu alırsınız