- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
ben de 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 15
suça teşvikte hiç etkiniz yok değil mi
Oyuna gelme sen de Teyosuça teşvikte hiç etkiniz yok değil mi
Hani kitap almıyordukben de 15
annemlerdeyim halanerdesin ki
Matematik cidden geriyor beni mantık soruları kpss ye girdiğim sene vardı, okumak için bile uğraşmamıştım o zamanlar zaman kaybetmemek için, galiba bu sınavda bu şekilde yapamayacağım.Ben de 2009 ve 2011de girmiştim. Sonra hiç girmedim. Girdiğim dönemlerde de çalışmadan kitap okuyarak girmiştim. Benim matematiğim de iyi zorlanmamıştım canım. Şimdi sadece mantık sorularına çalışsan hatrı sayılır bir puan alırsın bence.
Her gün paragraf çözmeyi düşünüyordum benKesinlikle pegem.
Yedi iklim de güzel.
Ama ben senin yerinde olsam Türkçe çözmem, sadece cümle sıralama ve mantık sorularında alıştırma yapman yeterli olur. Çünkü ales bilgi değil resmen zaman sınavı. Matematik soruları da öyle. Ben ilk girdiğimde zaman çok kaybettim çünkü paragraflar çok uzun, matematiğe zaman kalmadı. 2. Girişimde sadece dediğim alıştırmaları yaptım Türkçe’de. Fazla fazla kitap okudum, test çözmekten bin kat daha mantıklı.
Bol kitap okumak, süre tutmak ve mantık sorularında taktiği öğrenip hızlı çözme becerisi ile zamanı iyi kullanmak önemli. Çok fazla kaynak kitap almamanı öneririm. Çıkmış sorular gayet yeterli oluyor
Ben bu şekilde çalışarak 2. Girişimde istediğim puanı aldım.
Baharda tekrar girmeyi düşünüyorum
Bir an bunu ben yazdım sandımofff evime geçsem de ben de artık kitaplarıma kavuşsam
yok, ailemi kayınvalidemi ziyarete geldimBir an bunu ben yazdım sandım
Sen niye evde değildin canım, doğum mu
Senin de gelmen gerekiyorduOyuna gelme sen de Teyo
Ben yine neyse de sen almıyorsun, sana yasakHani kitap almıyorduk
Senin de gelmen gerekiyordu
Ben yine neyse de sen almıyorsun, sana yasak
No dostum noSenin de gelmen gerekiyordu
Ben yine neyse de sen almıyorsun, sana yasak
Ne demek efem hepimizin ocağına incir ağacı dikmek hobimayrıca amazon indiriminden bahseden arkadaşa saygılarımı sunuyorum, 6 kitap daha aldım tşk.
Nooosuça teşvikte hiç etkiniz yok değil mi
Ben şimdilik anlaşmamıza uyuyorumHani kitap almıyorduk
Nooo
Sanki ben darlıyorum
Ben şimdilik anlaşmamıza uyuyorum
Ben var bilmemek anlamamakLatin Amerika diyorum, 2666 diyorum, Teke Şenliği diyorum
Deme deme 2666yı da ekledim sonra bazı yorumlardan dolayı şimdilik erteledimLatin Amerika diyorum, 2666 diyorum, Teke Şenliği diyorum
Ne dayanıklı bir arkidişBen var bilmemek anlamamak
Tuzağı kendime kurmuyorumNe dayanıklı bir arkidiş
Yoruma bakmadan alıyoruzDeme deme 2666yı da ekledim sonra bazı yorumlardan dolayı şimdilik erteledim