Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunaydinnn

Beni listeden çıkarmayın lütfen en kısa zamanda başlayacağım tekrar okumaya bebem hiç durmadığı için fırsat bulamıyorum

Günaydın canım

Yüzeysel olduğunu tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum Hayat kitabı kısmı özellikle çok hava da kaldı

Yüzeysel olduğunu tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum Hayat kitabı kısmı özellikle çok hava da kaldı
İzlerken çok sinirli izledim, bu böyle değildi burayı atladınız diye diye. Kitapları okuduktan sonra izleseniz belki güzel olabilir aklımda oturmayan sahneler vardı karakterleri ete kemiğe bürünmüş olarak görünce çok daha mutlu oldum ama Matthew karakteri kitapta çok yakışıklı ve güçlü. Keşke onunla evlensem diyordum okurken dizide çok donk ve anlatıldığı gibi değil evlenmekten vazgeçtim kitabını tavsiye ediyorum o yüzden hala

Merak ettirdin kitabı alıp okumak en iyisi. Evet ya yakışıklı bir adam değil bir de çok yaşlı geliyor bana

Merak ettirdin kitabı alıp okumak en iyisi. Evet ya yakışıklı bir adam değil bir de çok yaşlı geliyor bana
Kitapta zaten 1500 yaşında ama olsun aşkın yaşı olmaz. Çok üzülüyorum bu seri biterse aşık olacak yeni vampir bulamam diye

*Bu arada Matthew'ün yaşı spoiler sayılmaz çünkü tanıtımında da geçmekte karakter yaşları *

Fiyatı da çok uygun
Teyo duymasun
Dizi de de 1500 yaşında. Oğlu iyi adını unuttum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…