Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eki Görüntüle 3126372

Eki Görüntüle 3126373

Eki Görüntüle 3126374

Eki Görüntüle 3126376

Perşembe Yaylası ( ORDU )

Ordu’da doğayla iç içe olmak için en ideal yerlerden biri de Perşembe Yaylası’dır. Aybastı ilçesinde yer alan Perşembe Yaylası, ilçe merkezine 17 km, il merkezine ise 105 km uzaklıkta konumlanıyor. Yaylada mevsimin ilk karı yağana kadar, hayat devam ettiği için birçok ziyaretçinin akın ettiğini söyleyebiliriz. Özellikle yaylanın yoğun ilgi görmesinin nedeni ise mendereslerdir. Bu menderesler, yaylada bolca var ve yaylayı oldukça özel kılıyor. Kıvrım kıvrım yol gibi görünen bu akarsulara, neticede hayran kalmamak elde değil!
Çok eski bir yerleşim yeri olan yayla, bahar aylarında yemyeşil bir örtüyle kaplanıyor ve muhteşem manzaraya ev sahipliği yapıyor. Yaylanın zemini, uzaktan adeta halı sahanın çimleri gibi görünüyor diyebiliriz. Mendereslerin yer aldığı alanlarda küçükbaş hayvanların otlaması da manzaraya renk katıyor ve sanki bir film karesinin içerisindeymiş gibi bir his veriyor. Yayla sadece doğal güzelliği ile değil, aynı zamanda tarihi eserleri ve alanlarıyla da oldukça önemli bir konumdadır.
Yaz aylarında, yaylada sürekli olarak etkinlikler düzenleniyor ve etkinlikler içerisinde; yağlı güreş şenlikleri, at ve off-road yarışları, futbol turnuvaları gibi birçok eğlence yer alıyor. Çeşitli yarışmalar dışında, folklor gösterileri, konserler, sosyal ve kültürel etkilikler gibi daha pek çok şey düzenlenmekte. Bu etkinliklerle bir hayli gelişen yaylada, market, restoran ve konaklama imkanları da bulunuyor. Ayrıca yayla piknik, safari ve yamaç paraşütü için de oldukça ideal bir yer.

Günaydınlar canım kadınlar ❤️
Bu yaz Perşembe Yaylasındaydım. Gidebilirseniz kesinlikle tavsiye ederim. Canım memleketimin her yeri yemyeşil 💚

Jawlensky Jawlensky
kk birinci noteri kk birinci noteri
Life light Life light
Eleadora Eleadora
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge UcanSupurge
Bonus Bonus
Kukrim Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana Oriana
Natsume Natsume
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
nemesis nemesis
dayler dayler dayler dayler
Keira- Keira-
mimesis mimesis
sudem34 sudem34
Nikinik Nikinik
Alp_BuRc Alp_BuRc
ummhnisa ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa Aspasiaa
Camelia Camelia
Mrsay Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte HAbibte
fesang fesang
Boncobo Boncobo
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson Homer Simpson
Gelincik78 Gelincik78
berresuu berresuu
yet07 yet07
A Atalanteda
mmelisaa mmelisaa
M Mavi Menekse
CipisS CipisS
Etkili Eleman Etkili Eleman
bir civciv annesi bir civciv annesi
Orangegreysky Orangegreysky
La Vie La Vie
Ciela Ciela
Gallagher Gallagher
Memleketimizin her köşesi cennet. İç Anadolu'da yaşayınca insan yeşile hasret kalıyor. Bu yıl Marmara ve Kuzey Ege turu yaparken yeşile doyduk. Bir yıl bununla idare edicez artık

Olmazsa olmazı derken genelde içeriklerde hep oluyor şeklinde söylemiştim. Mesela av serisinde, büyücünün ilk kuralı serisinde, hush hush serisinde ve diğer çoğu seride imkansız aşklar söz konusu ama dediğiniz gibi aşkın olmadığı çok güzel seriler var merlinin ilk 3 kitabında aşk yoktu ve çok çok güzeldi. Bahsettiğim seride olaylar bir yasak aşkla gelişiyor ama aşk ön planda diyemem olaylar, detaylar öyle güzel ve destekli ki bence yasak aşk sebep gibi duruyor sadece kitapta.

Dediğiniz serilerin hiç birini okumadım🤭
Alacakaranlık serisini okumak istedim ama filmler o kadar popüler oldu ki seyrettim. Orda da mesela aşk baskın konuydu. Dediğiniz gibi karşıt tarafların imkansız aşkı.

Ayy evet ben diziden geliyorum 😂😂
Netflixdeki the witcher mı?

Eki Görüntüle 3126537
Merhabalar,
Aşk yaşadığım ruhlar üçlemesinin 2.kitabına başladım bugün. Uzun zamandır beni topikteyim ve tarzımın fantastik, bilimkurgu olduğunu biliyorsunuz. Çoğu zaman fantastik kitaplar wattpad seviyesinde bir kurguya sahip oluyor ve klasik roman okumayı sevenleri tatmin etmeyecek bir yüzeysellikte kalıyor. Bu seri öyle değil ama her kitabı 600 küsür sayfa ve tarih hakkında, mekanlar hakkında yani olayların döndüğü evren hakkında dolu dolu ve gerçekçi bilgiler veriyor. Fantastik kitapların olmazsa olmazı aşktır. Vampirleri de çok severim bilirsiniz belki. Cadı kızımız ve yakışıklı vampirimizin aşkıyla başlayan olaylar silsilesi diyelim konusuna. Şiddetle tavsiye ederim. Son olarak sizde keşke kocam vampir olsaydı diyor musunuz? 😂 Zira ben hep bir vampirle evlenmek istiyorum da 😂
Ya aşırı tanıdık geliyor ama okumadığıma ya da görmediğime de eminim. Deliricem şimdi 😅

Eki Görüntüle 3126537
Merhabalar,
Aşk yaşadığım ruhlar üçlemesinin 2.kitabına başladım bugün. Uzun zamandır beni topikteyim ve tarzımın fantastik, bilimkurgu olduğunu biliyorsunuz. Çoğu zaman fantastik kitaplar wattpad seviyesinde bir kurguya sahip oluyor ve klasik roman okumayı sevenleri tatmin etmeyecek bir yüzeysellikte kalıyor. Bu seri öyle değil ama her kitabı 600 küsür sayfa ve tarih hakkında, mekanlar hakkında yani olayların döndüğü evren hakkında dolu dolu ve gerçekçi bilgiler veriyor. Fantastik kitapların olmazsa olmazı aşktır. Vampirleri de çok severim bilirsiniz belki. Cadı kızımız ve yakışıklı vampirimizin aşkıyla başlayan olaylar silsilesi diyelim konusuna. Şiddetle tavsiye ederim. Son olarak sizde keşke kocam vampir olsaydı diyor musunuz? 😂 Zira ben hep bir vampirle evlenmek istiyorum da 😂
Tamam ilk kitabını görmüşüm. Delirmem kısa sürdü 😅

Tüm seriyi bitirip öyle diziyi izleyeceğim ama karakterler kitapta daha baskın ve yakışıklı öyle diyim 😂😂
İlk sezon iyiydi ama 2. Sezon baydı beni. 3 ü izleyemedim daha.Kitap daha güzeldir zaten. Dizide bazı şeyler yüzeysel kaldı sanki
Dediğiniz serilerin hiç birini okumadım🤭
Alacakaranlık serisini okumak istedim ama filmler o kadar popüler oldu ki seyrettim. Orda da mesela aşk baskın konuydu. Dediğiniz gibi karşıt tarafların imkansız aşkı.

Netflixdeki the witcher mı?
Yok canım. Sky one dizisi bu. A discovery of witches. Netflix te var mı bilmiyorum da bein Connect te var

1662700618644.png

1662700635594.png

1662700646899.png

AYDER YAYLASI ( RİZE )

Rize denildiğinde akla ilk gelen yer olan Ayder Yaylası, önemli bir turizm merkezidir. Ladin ve kayın ağaçlarından oluşan ormanları, yemyeşil bitki örtüsü ve otantik Hemşin evleriyle cennetten bir köşeyi andıran Ayder, şifalı kaplıcası ve enfes balı ile dillere destan olmuş bir yayladır. Fakat gerektiği gibi korunmamış ve ihmal edilmiş olan Ayder, bugün otellerle dolu bir ticaret merkezi haline gelmiştir. Lakin yine de doğal güzelliğini koruma yolundaki savaşını sürdürmeye devam etmektedir.

Ayder Yaylası’na ilk yerleşimin 13. Yüzyıla dayandığı tahmin edilirken; yayladaki kaplıcanın köklerinin ise 1700’lü yıllara dayandığı bilinmektedir. Ayder Yaylası’nda günümüzde de kalıcı veya göçebe (yaylacılık) olarak ikamet eden birçok kişi bulunmaktadır. Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinden 19 kilometre uzaklıkta yer alan Ayder Yaylası, deniz seviyesinden 1350 metrelik bir yüksekliğe sahiptir. 1944 tarihinde milli park ilan edilen Ayder, 1987 yılında turizm bölgesi kategorisine girmiştir.

Günaydınlar Hayırlı Cumalar Herkese ❤️
Fotoğraf paylaşım günümüz. Akşama fotoğrafları bekliyorum 🦋

Jawlensky Jawlensky
Life light Life light
Eleadora Eleadora
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge UcanSupurge
Bonus Bonus
Kukrim Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana Oriana
Natsume Natsume
nemesis nemesis
Keira- Keira-
mimesis mimesis
sudem34 sudem34
Nikinik Nikinik
Alp_BuRc Alp_BuRc
ummhnisa ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa Aspasiaa
Camelia Camelia
Mrsay Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte HAbibte
fesang fesang
Boncobo Boncobo
Gelincik78 Gelincik78
berresuu berresuu
yet07 yet07
A Atalanteda
mmelisaa mmelisaa
M Mavi Menekse
CipisS CipisS
La Vie La Vie
Ciela Ciela
Gallagher Gallagher

Eki Görüntüle 3127012

Eki Görüntüle 3127013

Eki Görüntüle 3127014

AYDER YAYLASI ( RİZE )

Rize denildiğinde akla ilk gelen yer olan Ayder Yaylası, önemli bir turizm merkezidir. Ladin ve kayın ağaçlarından oluşan ormanları, yemyeşil bitki örtüsü ve otantik Hemşin evleriyle cennetten bir köşeyi andıran Ayder, şifalı kaplıcası ve enfes balı ile dillere destan olmuş bir yayladır. Fakat gerektiği gibi korunmamış ve ihmal edilmiş olan Ayder, bugün otellerle dolu bir ticaret merkezi haline gelmiştir. Lakin yine de doğal güzelliğini koruma yolundaki savaşını sürdürmeye devam etmektedir.

Ayder Yaylası’na ilk yerleşimin 13. Yüzyıla dayandığı tahmin edilirken; yayladaki kaplıcanın köklerinin ise 1700’lü yıllara dayandığı bilinmektedir. Ayder Yaylası’nda günümüzde de kalıcı veya göçebe (yaylacılık) olarak ikamet eden birçok kişi bulunmaktadır. Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinden 19 kilometre uzaklıkta yer alan Ayder Yaylası, deniz seviyesinden 1350 metrelik bir yüksekliğe sahiptir. 1944 tarihinde milli park ilan edilen Ayder, 1987 yılında turizm bölgesi kategorisine girmiştir.

Jawlensky Jawlensky
Life light Life light
Eleadora Eleadora
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge UcanSupurge
Bonus Bonus
Kukrim Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana Oriana
Natsume Natsume
nemesis nemesis
Keira- Keira-
mimesis mimesis
sudem34 sudem34
Nikinik Nikinik
Alp_BuRc Alp_BuRc
ummhnisa ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa Aspasiaa
Camelia Camelia
Mrsay Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte HAbibte
fesang fesang
Boncobo Boncobo
Gelincik78 Gelincik78
berresuu berresuu
yet07 yet07
A Atalanteda
mmelisaa mmelisaa
M Mavi Menekse
CipisS CipisS
La Vie La Vie
Ciela Ciela
Gallagher Gallagher
Günaydın hayırlı cumalar🌞🌞

İlk sezon iyiydi ama 2. Sezon baydı beni. 3 ü izleyemedim daha.Kitap daha güzeldir zaten. Dizide bazı şeyler yüzeysel kaldı sanki

Yok canım. Sky one dizisi bu. A discovery of witches. Netflix te var mı bilmiyorum da bein Connect te var

Bulabilirsem seyredeyim ben de ☺️
Eki Görüntüle 3127012

Eki Görüntüle 3127013

Eki Görüntüle 3127014

AYDER YAYLASI ( RİZE )

Jawlensky Jawlensky
Life light Life light
Eleadora Eleadora
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge UcanSupurge
Bonus Bonus
Kukrim Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana Oriana
Natsume Natsume
nemesis nemesis
Keira- Keira-
mimesis mimesis
sudem34 sudem34
Nikinik Nikinik
Alp_BuRc Alp_BuRc
ummhnisa ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa Aspasiaa
Camelia Camelia
Mrsay Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte HAbibte
fesang fesang
Boncobo Boncobo
Gelincik78 Gelincik78
berresuu berresuu
yet07 yet07
A Atalanteda
mmelisaa mmelisaa
M Mavi Menekse
CipisS CipisS
La Vie La Vie
Ciela Ciela
Gallagher Gallagher

Günaydın🌸

Eki Görüntüle 3127012

Eki Görüntüle 3127013

Eki Görüntüle 3127014

AYDER YAYLASI ( RİZE )

Jawlensky Jawlensky
Life light Life light
Eleadora Eleadora
Levaiz Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge UcanSupurge
Bonus Bonus
Kukrim Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana Oriana
Natsume Natsume
nemesis nemesis
Keira- Keira-
mimesis mimesis
sudem34 sudem34
Nikinik Nikinik
Alp_BuRc Alp_BuRc
ummhnisa ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa Aspasiaa
Camelia Camelia
Mrsay Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte HAbibte
fesang fesang
Boncobo Boncobo
Gelincik78 Gelincik78
berresuu berresuu
yet07 yet07
A Atalanteda
mmelisaa mmelisaa
M Mavi Menekse
CipisS CipisS
La Vie La Vie
Ciela Ciela
Gallagher Gallagher
valizimin fotisi sayılır mı başganım 💙

Eki Görüntüle 3126537
Merhabalar,
bayılıyorum bu seriye. ilk kitap hele 🥲🥲🥲

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X