Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitapta zaten 1500 yaşında ama olsun aşkın yaşı olmaz. Çok üzülüyorum bu seri biterse aşık olacak yeni vampir bulamam diye

*Bu arada Matthew'ün yaşı spoiler sayılmaz çünkü tanıtımında da geçmekte karakter yaşları *
Valla ben de cezbediliyorum. 🙄 Elimdekini bitirebilirsem ödül olarak alacağım. Ve hatırladım kitabı eski iş arkadaşım bayıla bayıla anlatmıştı 😅

Yeni başladım ilk Tarık TUFAN kitabım okulun kütüphanesinden aldım iki buçuk yıl ara verdim şöyle bi bakayım diye ders kitabımı da getirdim
A921A10E-FCA0-4DBF-85B3-331F13E1AE46.jpeg

Herkese iyi akşamlar ☺️Günlerdir elime kitap almıyorum bugün artık buna başlıyorum.
Göz doktoru gözümde bir problem yaratmadığını söyledi sıkıntı olmasın diye de bir ilaç verdi bugün biraz ferahladım ,bakalım devamı da inşallah böyle düzelir de en azından atomla halledilir 🙏
47ED7A27-46B0-47CA-B42F-F8594607FA62.jpeg

Herkese gunaydiin 😊
Başkanım sen bu seriyi çok seversin şuan amazonda indirimde kutulu alım 226 TL ama kutusuz 3 kitap 117 TL bu bilgiyi de ekleyeyim hemen 😂
Yaaa bende merak ettim seriyi cok ovmussun valla 😄 fiyatida iyiymis 👍ben alacagim ve okuyacagim bunu sonrada filmini izlerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X