Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memleketimizin her köşesi cennet. İç Anadolu'da yaşayınca insan yeşile hasret kalıyor. Bu yıl Marmara ve Kuzey Ege turu yaparken yeşile doyduk. Bir yıl bununla idare edicez artık

Dediğiniz serilerin hiç birini okumadım
Alacakaranlık serisini okumak istedim ama filmler o kadar popüler oldu ki seyrettim. Orda da mesela aşk baskın konuydu. Dediğiniz gibi karşıt tarafların imkansız aşkı.

Ayy evet ben diziden geliyorum
Netflixdeki the witcher mı?

Ya aşırı tanıdık geliyor ama okumadığıma ya da görmediğime de eminim. Deliricem şimdi

Tamam ilk kitabını görmüşüm. Delirmem kısa sürdü

Tüm seriyi bitirip öyle diziyi izleyeceğim ama karakterler kitapta daha baskın ve yakışıklı öyle diyim
İlk sezon iyiydi ama 2. Sezon baydı beni. 3 ü izleyemedim daha.Kitap daha güzeldir zaten. Dizide bazı şeyler yüzeysel kaldı sanki
Yok canım. Sky one dizisi bu. A discovery of witches. Netflix te var mı bilmiyorum da bein Connect te var

AYDER YAYLASI ( RİZE )

Rize denildiğinde akla ilk gelen yer olan Ayder Yaylası, önemli bir turizm merkezidir. Ladin ve kayın ağaçlarından oluşan ormanları, yemyeşil bitki örtüsü ve otantik Hemşin evleriyle cennetten bir köşeyi andıran Ayder, şifalı kaplıcası ve enfes balı ile dillere destan olmuş bir yayladır. Fakat gerektiği gibi korunmamış ve ihmal edilmiş olan Ayder, bugün otellerle dolu bir ticaret merkezi haline gelmiştir. Lakin yine de doğal güzelliğini koruma yolundaki savaşını sürdürmeye devam etmektedir.

Ayder Yaylası’na ilk yerleşimin 13. Yüzyıla dayandığı tahmin edilirken; yayladaki kaplıcanın köklerinin ise 1700’lü yıllara dayandığı bilinmektedir. Ayder Yaylası’nda günümüzde de kalıcı veya göçebe (yaylacılık) olarak ikamet eden birçok kişi bulunmaktadır. Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinden 19 kilometre uzaklıkta yer alan Ayder Yaylası, deniz seviyesinden 1350 metrelik bir yüksekliğe sahiptir. 1944 tarihinde milli park ilan edilen Ayder, 1987 yılında turizm bölgesi kategorisine girmiştir.

Günaydınlar Hayırlı Cumalar Herkese
Fotoğraf paylaşım günümüz. Akşama fotoğrafları bekliyorum

Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Camelia
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
mmelisaa
M Mavi Menekse
CipisS
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
La Vie
Ciela
Gallagher

Günaydın hayırlı cumalar

Bulabilirsem seyredeyim ben de

Günaydın

valizimin fotisi sayılır mı başganım

bayılıyorum bu seriye. ilk kitap hele

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…