Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kukrişim geçmiş olsun, rabbim şifa versin inşallah

Kukrim Allah şifa versin canım

Canım geçmiş olsun, Rabbim şifa versin

Çok geçmiş olsun kukrim sonuçların temiz gelsin inşallah

Selamlar:)
Kukrim Geçmiş olsun canım

Merhaba.
Kukrim geçmiş olsun.
Çok çok teşekkür hepinize amin

Günaydın herkese

Günaydın

Günaydın
Ne güzel huzurlu bir yermiş

Guanydinn

Çok güzel canım darısı başımıza
Günaydın

Gunlerdir ilk kez giriyorum, herkese merhaba, selamlar, sevgiler, hayirli gunler

Merhabalar,
Aşk yaşadığım ruhlar üçlemesinin 2.kitabına başladım bugün. Uzun zamandır beni topikteyim ve tarzımın fantastik, bilimkurgu olduğunu biliyorsunuz. Çoğu zaman fantastik kitaplar wattpad seviyesinde bir kurguya sahip oluyor ve klasik roman okumayı sevenleri tatmin etmeyecek bir yüzeysellikte kalıyor. Bu seri öyle değil ama her kitabı 600 küsür sayfa ve tarih hakkında, mekanlar hakkında yani olayların döndüğü evren hakkında dolu dolu ve gerçekçi bilgiler veriyor. Fantastik kitapların olmazsa olmazı aşktır. Vampirleri de çok severim bilirsiniz belki. Cadı kızımız ve yakışıklı vampirimizin aşkıyla başlayan olaylar silsilesi diyelim konusuna. Şiddetle tavsiye ederim. Son olarak sizde keşke kocam vampir olsaydı diyor musunuz? Zira ben hep bir vampirle evlenmek istiyorum da

Her tür okuyorum fantastik kitap severim Ama vampir ile evlenmeye niyetlenmedim hiç
İnşallah kalbindeki vampiri bulursun

Her tür okuyorum fantastik kitap severim Ama vampir ile evlenmeye niyetlenmedim hiç
İnşallah kalbindeki vampiri bulursun
Başkanım sen bu seriyi çok seversin şuan amazonda indirimde kutulu alım 226 TL ama kutusuz 3 kitap 117 TL bu bilgiyi de ekleyeyim hemen

Muhteşem görünüyor Ordu’ya gittim ama burayı görmemiştim.
Bir fantastik fanatiği olarak listeme ekledim. Daha dün akşam 5 kitap aldım şimdi bu seriyi de alırsam kendi sözümü çiğnemiş olacam
Fantastik kitapların olmazsa olmazı aşktır fikrinize çok katılamayacağım. En çok sevdiğim fantastik kitaplarda aşk hep ikinci üçüncü planda idi. Mesela game of thrones benim için kült bir seridir. Aşk için taht oyunları başlamış ama asla bir ana konu olarak ele alınmamıştır. Şu an harry potter okuyorum onda da aşk yok.

Olmazsa olmazı derken genelde içeriklerde hep oluyor şeklinde söylemiştim. Mesela av serisinde, büyücünün ilk kuralı serisinde, hush hush serisinde ve diğer çoğu seride imkansız aşklar söz konusu ama dediğiniz gibi aşkın olmadığı çok güzel seriler var merlinin ilk 3 kitabında aşk yoktu ve çok çok güzeldi. Bahsettiğim seride olaylar bir yasak aşkla gelişiyor ama aşk ön planda diyemem olaylar, detaylar öyle güzel ve destekli ki bence yasak aşk sebep gibi duruyor sadece kitapta.

Discovery of witches serisi mi bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…