- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.016
- 35
Pek severim dizeleriSabahattin Ali gecesini resmi olarak açıyorum
Bu şarkıyı şiir olarak aşık olduğu öğrencisi Melahat hanım için yazmış
@Tosun Pasa
kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Camelia
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
Gelincik78
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
@Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
bir civciv annesi
@Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
Ne yeni ne eskiyim bu topikte arada geliyordum topiğe Jane ile bir kitabı konuşmuştuk.. Üyeliğini pasifleştirmiş ona baktım da..Yeni geldiniz galiba topiğe önce merhaba diyelim :)
Kalemi çok iyi. Türkçülük akımını benimsemiş biri. Ben okudun sanıyordumKonuşalım, okumadım kendisini biraz okuyayım sonra inşallah.
seni yerimBen de seni severim:) Nerelerdesin canım iyi misin miniğin nasıl?
Teşekkür ederim canımKukriş çok sevindim senin adına benimde hayalimdir
Allah şifa versin kuzucuğa ben yoğunluktan seni tebrik edememiş olabilirim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallahseni yerim
uzamis sarilikla mücadele ediyoruz levom. çok şükür daha iyiyiz
bir ay daha sürer dedi doktor. tahlilleri temiz bi tanesi haftaya çıkacak enzim tahliliymis onu beklıyoruz:)
sen nasılsın
Ayşe Kulin benim üzümlü kekimdirAyşe kulin yazarının kitaplarından 3-5 tane bulmş yazar yazar okuyum demiştm. Elimdeki kitapları bitirince Sabahattin Ali’nin kitaplarını okuyacağımbu arada “köprü “ bitti
Ben hiçbir kitabını okumadımYazarın Kuyucaklı Yusuf’unu okudum ama çoğunluk İçimizdeki Şeytan’ı tavsiye ediyor nasipse okumak istiyorum yakınlarda
Geçmiş olsun canımseni yerim
bir ay daha sürer dedi doktor. tahlilleri temiz bi tanesi haftaya çıkacak enzim tahliliymis onu beklıyoruz:)
sen nasılsın
Yok okumadım ama siz konuştunuz ya geçen bir yükseldim bir sonraki alışverişimde eklerim muhtemelen, ya da kütüphaneye gidersem de alabilirimKalemi çok iyi. Türkçülük akımını benimsemiş biri. Ben okudun sanıyordum
İçimizdeki Şeytan’ı beraber okuyabülürükBen hiçbir kitabını okumadım
uç ki ne uç. inanılmaz derecede Türkçü bir insan. çok etkilemişti hayatı eserleri beni.Nihal atsız ı bir gün konuşalım. O da değişik bir karakter ve aşırı uçlarda düşünceleri
Kitaplarını aldım ama bu demek oluyor elbet bir gün okuyacağımGit bu topikten
Hemen geçsin gitsin inşallahseni yerim
sen nasılsın
Bozkurtlar'ı da oku. Gaza getiren bir kitap. Kımız içerek Allah Allah nidaları ile savaşa gitmek isteyebilirsinYok okumadım ama siz konuştunuz ya geçen bir yükseldim bir sonraki alışverişimde eklerim muhtemelen, ya da kütüphaneye gidersem de alabilirim
Öğrenci olması lazım değil miydiuç ki ne uç. inanılmaz derecede Türkçü bir insan. çok etkilemişti hayatı eserleri beni.
yeşil gözlü bir öğretmene gönderdiği aşk mektubu okunmadan geri gelince bu dizeleri yazmış kendisi