- 26 Mayıs 2020
- 7.098
- 37.308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyordum bunu. Ne güzel sözler yazmışAldırma Gönül de onun eseriymiş ben duyunca çok şaşırmıştım
Teşekkür ederim canım
Çok acı hemde şimdi ki yazarları görünce çok üzülüyorum.Evet ne acı değil mi?Kürk Mantolu Madonna yı kırık kolu ile yazmış .Şimdi görse idi kaç dile çevriliyor ve hep çok satanlar da kitabı
1. Leylim ley
kürk mantolu madonnayı gözyaşları içinde bitirmiştim hiç unutmuyorum. ben de az bile abartıldığını düşünüyorum.
yanlış hatırlamıyorsam yumruk yumruğa kavgaları da olmuş.Nihal Atsiz ile ciddi kavgası olmuş biliyor muydunuz?
Nihal atsız haklıdırNihal Atsiz ile ciddi kavgası olmuş biliyor muydunuz?
Bunu bilmiyordum ama Atsiz kendisini şikayet etmiş, devlet içinde komünistler var diye ve burdan doğmuş sonrasında ciddi tehditlere dönüşmüş karşılıklıkürk mantolu madonnayı gözyaşları içinde bitirmiştim hiç unutmuyorum. ben de az bile abartıldığını düşünüyorum.
yanlış hatırlamıyorsam yumruk yumruğa kavgaları da olmuş.
Üzgünüm ama değil gibi görünüyorNihal atsız haklıdır
Umarım.Bu gün biz burada onu konuşuyorsak aslında mücadelesini kazanmış ,emeklerinin karşılığını almış oluyor.Geç, hiçten iyidir ne diyelim.Çok acı hemde şimdi ki yazarları görünce çok üzülüyorum.
Umarım görüyordur da gururlanıyodur.
Nihal atsız ı bir gün konuşalım. O da değişik bir karakter ve aşırı uçlarda düşünceleriÜzgünüm ama değil gibi görünüyor
İçimizdeki şeytan romanına ithafen çıkmış kavga o.. Acaba Aşkı Memnu'ya niye bilenmemiş Hüseyin Nihal dedirten olay ?Nihal Atsiz ile ciddi kavgası olmuş biliyor muydunuz?
Ben de seni severim:) Nerelerdesin canım iyi misin miniğin nasıl ?ben Sabahattin alinin en çok içimizdeki şeytan kitabini severim
beni çok etkilemişti. üniversite birinci sınıfta zorunlu okuma kitabımızdi. Allah razı olsun hocadan ben denk gelip de okuyana kadar kaç yıl kaybım olurdu kim bilir
Evet öyle elbette ama bunca emek vermiş insanların başarısını görmelerini isterdim.Umarım.Bu gün biz burada onu konuşuyorsak aslında mücadelesini kazanmış ,emeklerinin karşılığını almış oluyor.Geç, hiçten iyidir ne diyelim.
Konuşalım, okumadım kendisini biraz okuyayım sonra inşallah.Nihal atsız ı bir gün konuşalım. O da değişik bir karakter ve aşırı uçlarda düşünceleri
Yeni geldiniz galiba topiğe önce merhaba diyelim :)İçimizdeki şeytan romanına ithafen çıkmış kavga o.. Acaba Aşkı memnuyu niye bilenmemiş Hüseyin Nihal dedirten olay ?
Benim de en sevdiğim tam olarak budur :)ben Sabahattin alinin en çok içimizdeki şeytan kitabini severim
beni çok etkilemişti. üniversite birinci sınıfta zorunlu okuma kitabımızdi. Allah razı olsun hocadan ben denk gelip de okuyana kadar kaç yıl kaybım olurdu kim bilir
Kukriş çok sevindim senin adına benimde hayalimdirÇok teşekkür ederim,inşallah o günlerde gelsin.