Tebrikler canım benimBu arada bende kaydımı yeniledim bir dönem sonra yatay geçişle Edebiyat a geçiyorum inşallah
Eveeet. Ben rakipsiz kaldım. Karamazov kardeşlerde 357. Sayfadayım. Nasıl yapcaz ayarlamayı
Teşekkür ederim canımTebrikler canım benim
Ben buradayımEveeet. Ben rakipsiz kaldım. Karamazov kardeşlerde 357. Sayfadayım. Nasıl yapcaz ayarlamayı
Seni gönülden tebrik ediyorum inşallah mezun oldum mesajını da okuruzBu arada bende kaydımı yeniledim bir dönem sonra yatay geçişle Edebiyat a geçiyorum inşallah
Çok teşekkür ederim,inşallah o günlerde gelsinSeni gönülden tebrik ediyorum inşallah mezun oldum mesajını da okuruzarada benim de edebiyat okuyasim gelmiyor değıl
Severiz efendim kendisiniSabahattin Ali gecesini resmi olarak açıyorum
Bu şarkıyı şiir olarak aşık olduğu öğrencisi Melahat hanım için yazmış
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Camelia
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
mmelisaa
M Mavi Menekse
CipisS
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
La Vie
Ciela
Çok severimSabahattin Ali gecesini resmi olarak açıyorum
Bu şarkıyı şiir olarak aşık olduğu öğrencisi Melahat hanım için yazmış
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Camelia
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
mmelisaa
M Mavi Menekse
CipisS
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
La Vie
Ciela
Biz biliyoruz da bilmeyenler de var bildiklerimizi paylaşalım arkadaşlarımızlaSeveriz efendim kendisini
Bize bildiğimiz değıl bilmediğimiz Ali den bahset
Olurdu da yaşadığı dönem çok larışı dönemmiş kitap yazsa bile basılması yıllar almışKeşke daha çok kitabı olsa idi dimi ?
Doğru.Yazıları yüzünden hapis de yatmış .Kuyucaklı Yusuf da bir mahkum arkadaşının hikayesi imiş .Olurdu da yaşadığı dönem çok larışı dönemmiş kitap yazsa bile basılması yıllar almış
çok beğenmiştim kuyucaklı yusufu. inanılmaz içine çekmişti beni.Doğru.Yazıları yüzünden hapis de yatmış .Kuyucaklı Yusuf da bir mahkum arkadaşının hikayesi imiş .
Olurmuş hatta belki de vardır yayinlanmayan. Kıymeti bilinmemis döneminde, sonra türk edebiyatına yön vermiş çok ozel bir yazar. Günümüzü düşününce ne büyük haksızlıklara uğramış diyorumKeşke daha çok kitabı olsa idi dimi ?
Evet bende beğenmiştim ,burda da yorumlamıştık hep beraber .çok beğenmiştim kuyucaklı yusufu. inanılmaz içine çekmişti beni.
Aldırma Gönül de onun eseriymiş ben duyunca çok şaşırmıştımEvet bende beğenmiştim ,burda da yorumlamıştık hep beraber .
Evet ne acı değil mi?Kürk Mantolu Madonna yı kırık kolu ile yazmış .Şimdi görse idi kaç dile çevriliyor ve hep çok satanlar da kitabıOlurmuş hatta belki de vardır yayinlanmayan. Kıymeti bilinmemis döneminde, sonra türk edebiyatına yön vermiş çok ozel bir yazar. Günümüzü düşününce ne büyük haksızlıklara uğramış diyorum