- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Neden olmasınİçimizdeki Şeytan’ı beraber okuyabülürük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden olmasınİçimizdeki Şeytan’ı beraber okuyabülürük
Eyvah böyle kovulma görülmediGit bu topikten
Benim de en sevdiğim tam olarak budur :)
Okuduklarim arasında en iyisi, içimizdeki şeytan varken kuyucakli Yusuf u şişirmek de bilemedim
Deli Kurt u beraber okumamış mıydıkKalemi çok iyi. Türkçülük akımını benimsemiş biri. Ben okudun sanıyordum
Dersi kaynatan yaramaz çocuk gibiBen de seni severim:) Nerelerdesin canım iyi misin miniğin nasıl ?
Bu kadarla geçsin inşallah noterim, kendini de özlettin ayrıcaseni yerim
uzamis sarilikla mücadele ediyoruz levom. çok şükür daha iyiyiz
bir ay daha sürer dedi doktor. tahlilleri temiz bi tanesi haftaya çıkacak enzim tahliliymis onu beklıyoruz:)
sen nasılsın
Bu C Calcifer nin suç ve ceza yi okumamış olması gibi bir şeyKitaplarını aldım ama bu demek oluyor elbet bir gün okuyacağım hepiniz niye seri şaşırıyorsunuz ya
Ben okumadım onu geçen Levaiz ile görüşmeye giderken metroda okumuştum 30 sayfa ,Deli Kurt u beraber okumamış mıydık
öğrenci de olabilir aslında calci. aklımda öğretmen kalmış. bir gün atsızı da konuşalım mutlakaÖğrenci olması lazım değil miydi
Merak ediyordum görmüyorum hiç ondan yakalayınca hemen atladımDersi kaynatan yaramaz çocuk gibi
Allah şifa versin kuzucuğa ben yoğunluktan seni tebrik edememiş olabilirim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah
Sabahattin Ali gecesini resmi olarak açıyorum
Bu şarkıyı şiir olarak aşık olduğu öğrencisi Melahat hanım için yazmış
@Tosun Pasa
kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
@Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Camelia
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
Gelincik78
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
@Mavi Menekse
CipisS
@Etkisiz Eleman
bir civciv annesi
@Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
Ben onu tek başıma okudum o zamanBen okumadım onu geçen Levaiz ile görüşmeye giderken metroda okumuştum 30 sayfa ,
Adı neydi Ömer mi? Hatırlayamadım.ya eleam sanki olayların geçtiği yerlere gitsek karakterlerin hepsi orada olacakmış gibi bi his bi gerçeklik yok mu o kitapta
o oturulan evler yürüdükleri sokaklar falan. o kadar gerçekti ki kitabın sonunda çok sinirim bozulmuştu
Haftaya Çarşamba o zaman. Her çarşamba bir yazarı konuşalımöğrenci de olabilir aslında calci. aklımda öğretmen kalmış. bir gün atsızı da konuşalım mutlaka
Geçmiş olsun canım
O zaman Bozkurtlar ı da seversinBen onu tek başıma okudum o zaman
Geçen sene covid olduğumda okumuştum ben güzeldi
Heh tamam yandık deseneBozkurtlar'ı da oku. Gaza getiren bir kitap. Kımız içerek Allah Allah nidaları ile savaşa gitmek isteyebilirsin
Git ve o kitabı eline oku artıkGurur ve önyargı TV altında bana bakıyor. Şşuç ve ceza ne alaka
Hemen geçsin gitsin inşallah
İyiyim canım seni merak ediyordum yazdım görmedin de:)
Yazayım bunuO zaman Bozkurtlar ı da seversin