Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de en sevdiğim tam olarak budur :)
Okuduklarim arasında en iyisi, içimizdeki şeytan varken kuyucakli Yusuf u şişirmek de bilemedim 😌

ya eleam sanki olayların geçtiği yerlere gitsek karakterlerin hepsi orada olacakmış gibi bi his bi gerçeklik yok mu o kitapta😍
o oturulan evler yürüdükleri sokaklar falan. o kadar gerçekti ki kitabın sonunda çok sinirim bozulmuştu 🥲

Ben de seni severim:) Nerelerdesin canım iyi misin miniğin nasıl🥰 ?
Dersi kaynatan yaramaz çocuk gibi 😁💜
seni yerim 😍😍
uzamis sarilikla mücadele ediyoruz levom. çok şükür daha iyiyiz😊
bir ay daha sürer dedi doktor. tahlilleri temiz bi tanesi haftaya çıkacak enzim tahliliymis onu beklıyoruz:)

sen nasılsın 😍
Bu kadarla geçsin inşallah noterim, kendini de özlettin ayrıca 🧡
Kitaplarını aldım ama bu demek oluyor elbet bir gün okuyacağım 😂hepiniz niye seri şaşırıyorsunuz ya :KK14:
Bu C Calcifer nin suç ve ceza yi okumamış olması gibi bir şey 😒

Allah şifa versin kuzucuğa ben yoğunluktan seni tebrik edememiş olabilirim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

Allah razı olsun süpürgecim😍 tebrik ettin diye hatırlıyorum😊🤗
inşallah geçsin sarılığı çok yorucu iki saatte bir emzirmek😅

Gurur ve önyargı TV altında bana bakıyor. Şşuç ve ceza ne alaka 🥴

ya eleam sanki olayların geçtiği yerlere gitsek karakterlerin hepsi orada olacakmış gibi bi his bi gerçeklik yok mu o kitapta😍
o oturulan evler yürüdükleri sokaklar falan. o kadar gerçekti ki kitabın sonunda çok sinirim bozulmuştu 🥲
Adı neydi Ömer mi? Hatırlayamadım.
Hani sabaha kadar kapıda beklemişti ya işte oraları okurken tam olarak böyle hissettim.
Çok gerçekti sanki kapı açılacak gelecek ve bavulunu ben taşıyacağım, birlikte sabrımız tükendi, resmen yaşadım o sahneleri.
Enfesti 👌🏼

Hemen geçsin gitsin inşallah 🥰
İyiyim canım seni merak ediyordum yazdım görmedin de:)

gördüysem bile yazayım derken unutmuş olabilirim levom🤦‍♀️ dönmediğim mesaj ve çağrılara dolu telefonum🥴
hem yetişemiyorum hem ben müsait olana kadar abuk subuk saatlere denk geliyo kaliyo hep

ben de gelmek istiyorum artık eleam😕 sohbet yarım kalınca da sinirim bozuluyor. biraz düzene girsek gelcem ama o kadar düzensiz ki hersey evde🥴

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X