Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de en sevdiğim tam olarak budur :)
Okuduklarim arasında en iyisi, içimizdeki şeytan varken kuyucakli Yusuf u şişirmek de bilemedim

ya eleam sanki olayların geçtiği yerlere gitsek karakterlerin hepsi orada olacakmış gibi bi his bi gerçeklik yok mu o kitapta
o oturulan evler yürüdükleri sokaklar falan. o kadar gerçekti ki kitabın sonunda çok sinirim bozulmuştu

Ben de seni severim:) Nerelerdesin canım iyi misin miniğin nasıl ?
Dersi kaynatan yaramaz çocuk gibi
seni yerim
uzamis sarilikla mücadele ediyoruz levom. çok şükür daha iyiyiz
bir ay daha sürer dedi doktor. tahlilleri temiz bi tanesi haftaya çıkacak enzim tahliliymis onu beklıyoruz:)

sen nasılsın
Bu kadarla geçsin inşallah noterim, kendini de özlettin ayrıca
Kitaplarını aldım ama bu demek oluyor elbet bir gün okuyacağım hepiniz niye seri şaşırıyorsunuz ya
Bu C Calcifer nin suç ve ceza yi okumamış olması gibi bir şey

Allah şifa versin kuzucuğa ben yoğunluktan seni tebrik edememiş olabilirim Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah

Allah razı olsun süpürgecim tebrik ettin diye hatırlıyorum
inşallah geçsin sarılığı çok yorucu iki saatte bir emzirmek

Gurur ve önyargı TV altında bana bakıyor. Şşuç ve ceza ne alaka

Adı neydi Ömer mi? Hatırlayamadım.
Hani sabaha kadar kapıda beklemişti ya işte oraları okurken tam olarak böyle hissettim.
Çok gerçekti sanki kapı açılacak gelecek ve bavulunu ben taşıyacağım, birlikte sabrımız tükendi, resmen yaşadım o sahneleri.
Enfesti

Hemen geçsin gitsin inşallah
İyiyim canım seni merak ediyordum yazdım görmedin de:)

gördüysem bile yazayım derken unutmuş olabilirim levom dönmediğim mesaj ve çağrılara dolu telefonum
hem yetişemiyorum hem ben müsait olana kadar abuk subuk saatlere denk geliyo kaliyo hep

ben de gelmek istiyorum artık eleam sohbet yarım kalınca da sinirim bozuluyor. biraz düzene girsek gelcem ama o kadar düzensiz ki hersey evde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…