Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın misafirim var , aksamki soylesiye katilabilirsem aranizda olcam

Günaydın

Şeyi okudunuz mu, King'in Medyum'unu? Korkudan elimden attığım tek kitap
Ben okumamışım. Ama ablamda vardı hatırlıyorum. Ablam Stephen King hayranıydı. Vardı elinde önce o okur sonra bize verirdi sakıncalı yerler varsa okumayalım diye kitapları.

Benim internetim evde olmadığım için sınırlı pek bakamıyorum. O nedenle katılamam

King kitapları çok pahalı geliyor bana seviyorum ama para vermek de istemiyorum kadar

Bu arada kendime sütlü kahve hazırlayıp kitabımın başına geçeceğim K Kitapkontesi
Beşe kadar boşum
Ben de okumaya calisiyorum her firsatta misafirim var bir de

King kitapları çok pahalı geliyor bana seviyorum ama para vermek de istemiyorum kadar

Bu arada kendime sütlü kahve hazırlayıp kitabımın başına geçeceğim K Kitapkontesi
Beşe kadar boşum

Çok pahalı almadım ben onları. Makul fiyatlardı aldığımda. Önceliğimi yüksek fiyatlı kitaplara vermiştim.
Bunları 2022 yılı içinde aldım. aldığım fiyat ve şimdiki fiyatlar arasında baya uçurum var

Medyum : 42,64tl / 63,36tl
Doktor Uyku : 49,27tl /72,74tl
Billy summers 38.25tl / 57,75tl
22/11/63 : 59tl / 114tl
Kujo: 29tl / 44tl

O : 72,74tl / 143tl

Bu fiyatlar neeee İş bankası klasikleri candır En sevdiğim seri. King'in kitaplarını da çok övüyorlar ama korkarım diye cesaret edemiyorum

Ben de okumaya calisiyorum her firsatta misafirim var bir de
Hayran oldum sana
Ben Stephan King ile bir arkadaşım vesilesiyle tanıştım, O kitabını ona hediye edecektim ama önce benim okumamı şart koşmuştu. Daha sonra Esaretin Bedeli, Yeşil Yol, Göz adlı kitaplarını alıp okudum. Zaten pahalıydı iyice alınması zor olmuş bakıyorum da
Bir sürü pdf indirdim ordan okurum ben de

Küçük çocuklu evin duvarı bele oluyor
Artık büyüdü, boyamayı bıraktı diye sevinip evi boyattıktan sonra tekrar içinden fışkırdı duvarları renklendirme aşkı
Bir de bunları hep bakıcısı yapmış söylediğine göre
Ve sayfalar arasındaki o minik aralıktan kitapta ne kadar geride olduğum da anlaşılıyor di mi K Kitapkontesi sen misafirlerinle ilgilen, hiç şey yapma bence okumak için fırsat oluşturma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…