Okuduğundan haberim yoktu
Medyum MedyumKing'in kitaplarını da çok övüyorlar ama korkarım diye cesaret edemiyorum
Ben de seni severim
Cayi termosa doldurup bahçeye incemEki Görüntüle 3114969
Küçük çocuklu evin duvarı bele oluyor
Artık büyüdü, boyamayı bıraktı diye sevinip evi boyattıktan sonra tekrar içinden fışkırdı duvarları renklendirme aşkı
Bir de bunları hep bakıcısı yapmış söylediğine göre
Ve sayfalar arasındaki o minik aralıktan kitapta ne kadar geride olduğum da anlaşılıyor di mi K Kitapkontesi sen misafirlerinle ilgilen, hiç şey yapma bence okumak için fırsat oluşturma
benimki kendini çiziyor keşke duvarları boyasa. çizimleri adeta bir daliEki Görüntüle 3114969
Küçük çocuklu evin duvarı bele oluyor
Artık büyüdü, boyamayı bıraktı diye sevinip evi boyattıktan sonra tekrar içinden fışkırdı duvarları renklendirme aşkı
Bir de bunları hep bakıcısı yapmış söylediğine göre
Ve sayfalar arasındaki o minik aralıktan kitapta ne kadar geride olduğum da anlaşılıyor di mi K Kitapkontesi sen misafirlerinle ilgilen, hiç şey yapma bence okumak için fırsat oluşturma
Ben günaydın mesajını yollamadan bırakmışım buradaEki Görüntüle 3114739
Eki Görüntüle 3114740
Yanasu Mağarası - Kırklareli
Kırklareli’nin Vize ilçesinin yaklaşık 20 km kuzeybatısındaki Baklaya Köyü’nün 2 km doğusunda Kazandere’nin bir kolu olan Yana Dere’nin sağ kenarında yer alır. Dere yatağından 5 m yukarıda bulunan mağara Vize-Kıyıköy yolundan 8. km’de ayrılan Baklaya yoluyla gidilebildiği gibi Kıyıköy-Aksicim-Balkaya veya Saray-Bahçeköy-Aksicim-Balkaya yoluyla da gidilebilir.
Toplam uzunluğu 1620 m olan Yenesu Mağarası, gelişim dönemleri ve seviyeleri farklı iki koldan meydana gelmiştir. Girişteki çöküntü salonuna bağlanan ana galeri, mağaranın aktif bölümüdür. İçinde sürekli akış olan bu bölümde, derinliği 0,5 -1,5 metre arasında değişen çok sayıda damlataş havuzu vardır. Damlataş havuzu veya göllerin üzerine saçaklar şeklinde inen veya tabanından yükselen bu şekiller, maparaya sihirli bir hava kazandırmıştır.
Günaydınlar Herkese
Akşam saat 20.30da SABAHATTİN ALİ söyleşisi var unutmayalım
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
Levaiz
@Teyocan
@Ziya
@Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Camelia
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
@Mavi Menekse
@Rowlet
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
La Vie
@Ciela[/USER
[/QUOTE]
benimki kendini çiziyor keşke duvarları boyasa. çizimleri adeta bir dali
Tebrik ederimBu arada bende kaydımı yeniledim bir dönem sonra yatay geçişle Edebiyat a geçiyorum inşallah
benim de içimde edebiyat okumak ama cesaret edemiyorum sanırımBu arada bende kaydımı yeniledim bir dönem sonra yatay geçişle Edebiyat a geçiyorum inşallah
Teşekkür ederimTebrik ederimBölümün neydi?
Eveeet. Ben rakipsiz kaldım. Karamazov kardeşlerde 357. Sayfadayım. Nasıl yapcaz ayarlamayıEtkili Eleman olabilir. rakibi topikten ayrıldı çaaatttt diye. Yarı yolda bırakmak da bizim topiğimize yakışmıyor
İstiyorsan yaparsın bencebenim de içimde edebiyat okumak ama cesaret edemiyorum sanırım
Hayırlı olsunBu arada bende kaydımı yeniledim bir dönem sonra yatay geçişle Edebiyat a geçiyorum inşallah
valla hayatım çok yoğun geliyo bana ama bakacağım mutlaka. yeniden sınava mı girmek gerekiyor açıköğretim için? 2. üni olayı falan vardı bi ara. bunlar hakkında da hiç bilgim yok.İstiyorsan yaparsın bence
TeşekkürlerHayırlı olsun