Bende iade etme hissi uyandırdınegatif bir yazı dediğin gibi
Ay yok zaten edebiyat beklemiyorum. Zaten sürekli edebi kitaplar okumak yoruyor beni. Okumaktan uzaklaştırıyor.
Bana da itici gelmedi. Elma yayınlarını bırakın okumayı hayatımda ilk kez duydum. Bir kitapevinde bu yayinevini görsem kitap ilgimi çekse bile almam, ama arkasını çevirip şu yazıyı okusam beni kazanır. Şu özgüvenleri bana geçer yani.Benim hoşuma gitmişti aslında. Ukalalık gibi değilde daha hassas bir düşünce gibi gelmişti. Yayınevi de şöyle bir açıklama yapmış.
Deterjan reklamlarında sık rastladığımız bir pazarlama olduğu için benim hoşuma gitmedi. İlk baskilarda da var mı acaba merak ettim. Kitapları yerleştirirken unutmazsam bendeki kitaba bakayımBana da itici gelmedi. Elma yayınlarını bırakın okumayı hayatımda ilk kez duydum. Bir kitapevinde bu yayinevini görsem kitap ilgimi çekse bile almam, ama arkasını çevirip şu yazıyı okusam beni kazanır. Şu özgüvenleri bana geçer yani.
Bana da itici gelmedi. Elma yayınlarını bırakın okumayı hayatımda ilk kez duydum. Bir kitapevinde bu yayinevini görsem kitap ilgimi çekse bile almam, ama arkasını çevirip şu yazıyı okusam beni kazanır. Şu özgüvenleri bana geçer yani.
Nasılsın canım ?
iyiyim tatlım senNasılsın canım ?
AaBen de Sfenks'i aldım
Siz anlaştınız mı
Bende gördüm bu seriyi dikkat etmemiştim yazarı Türkmüş simdi daha merak ettim
Dün TV açıkken 2 öyküyü bitirdim de, bi şey anlamadım ben yaAaberaber okuyalım mı
Günaydın çok sevgili herkesEki Görüntüle 3114739
Eki Görüntüle 3114740
Yanasu Mağarası - Kırklareli
Kırklareli’nin Vize ilçesinin yaklaşık 20 km kuzeybatısındaki Baklaya Köyü’nün 2 km doğusunda Kazandere’nin bir kolu olan Yana Dere’nin sağ kenarında yer alır. Dere yatağından 5 m yukarıda bulunan mağara Vize-Kıyıköy yolundan 8. km’de ayrılan Baklaya yoluyla gidilebildiği gibi Kıyıköy-Aksicim-Balkaya veya Saray-Bahçeköy-Aksicim-Balkaya yoluyla da gidilebilir.
Toplam uzunluğu 1620 m olan Yenesu Mağarası, gelişim dönemleri ve seviyeleri farklı iki koldan meydana gelmiştir. Girişteki çöküntü salonuna bağlanan ana galeri, mağaranın aktif bölümüdür. İçinde sürekli akış olan bu bölümde, derinliği 0,5 -1,5 metre arasında değişen çok sayıda damlataş havuzu vardır. Damlataş havuzu veya göllerin üzerine saçaklar şeklinde inen veya tabanından yükselen bu şekiller, maparaya sihirli bir hava kazandırmıştır.
Günaydınlar Herkese
Akşam saat 20.30da SABAHATTİN ALİ söyleşisi var unutmayalım
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Camelia
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Boncobo
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
Gelincik78
berresuu
yet07
A Atalanteda
mmelisaa
M Mavi Menekse
CipisS
Etkili Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
La Vie
Ciela
Tamam bak merak ettim bakıcam en yakın zamandaDün TV açıkken 2 öyküyü bitirdim de, bi şey anlamadım ben yaÖykü insanı değilim sanırım sonlarda hep "ee?" oluyorum. Sen de bi bakınca üzerine konuşalım bende mi sorun diye
Akşam sporda olacağım ama ınşallah gecikmeli de olsa katılırımEki Görüntüle 3114739
Eki Görüntüle 3114740
Yanasu Mağarası - Kırklareli
Kırklareli’nin Vize ilçesinin yaklaşık 20 km kuzeybatısındaki Baklaya Köyü’nün 2 km doğusunda Kazandere’nin bir kolu olan Yana Dere’nin sağ kenarında yer alır. Dere yatağından 5 m yukarıda bulunan mağara Vize-Kıyıköy yolundan 8. km’de ayrılan Baklaya yoluyla gidilebildiği gibi Kıyıköy-Aksicim-Balkaya veya Saray-Bahçeköy-Aksicim-Balkaya yoluyla da gidilebilir.
Toplam uzunluğu 1620 m olan Yenesu Mağarası, gelişim dönemleri ve seviyeleri farklı iki koldan meydana gelmiştir. Girişteki çöküntü salonuna bağlanan ana galeri, mağaranın aktif bölümüdür. İçinde sürekli akış olan bu bölümde, derinliği 0,5 -1,5 metre arasında değişen çok sayıda damlataş havuzu vardır. Damlataş havuzu veya göllerin üzerine saçaklar şeklinde inen veya tabanından yükselen bu şekiller, maparaya sihirli bir hava kazandırmıştır.
Günaydınlar Herkese
Akşam saat 20.30da SABAHATTİN ALİ söyleşisi var unutmayalım
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi