Çok meşgul bizimle ilgilenmiyorKesin @Teyocan yanlış kuyruğa soktu ne haahja
Yaa okudun demek,bu yoruma mutlu oldumNormalde bu tarz kitapları bir defa okur geçersin ama benim için ileride tekrar okuyabilecegim bir seri. Filme ya da diziye aktarilmaya da çok uygun aslında. Severek okuyacağınızi düşünüyorum
Sanırım senden veNormalde bu tarz kitapları bir defa okur geçersin ama benim için ileride tekrar okuyabilecegim bir seri. Filme ya da diziye aktarilmaya da çok uygun aslında. Severek okuyacağınızi düşünüyorum
Harika, fiyat araştırması yapmama da gerek kalmadı süperEkim ayında Mater serisini okuyacağız kızlarla. Alacaksan BKM den al bir de 10tl indirim kuponu eklet mutlaka. En uygun orda oluyor. Kupon BKMMARCO
İlk kitabı okuduktan sonra devamı çıksa da okusam diye bekledigim tek seri.Çok meşgul bizimle ilgilenmiyor
Yaa okudun demek,bu yoruma mutlu oldum
Fotoğraftan tam okuyamadım yazıyı, kitap da elimde değil şu anda. Ama muazzam bir hayal gücü olduğunu söyleyebilirim, kurgusu çok iyiSanırım senden veyet07 den duydum bu seriyi. Tabi o sıralar uzzuunnn ban sürecindeydim yazamamıştım
peki kitabın arkasındaki söz hakkında ne düşünüyorsun
Eki Görüntüle 3114611
Yok canım enfeksiyon bitmemiş ,cuma ya ertelediKukrim Naptın gitti mi dişin?
Yok canım enfeksiyon bitmemiş ,cuma ya erteledi
Diyor ki eğer kitabı beğenmezseniz paranızı iade edeceğizİlk kitabı okuduktan sonra devamı çıksa da okusam diye bekledigim tek seri.
Fotoğraftan tam okuyamadım yazıyı, kitap da elimde değil şu anda. Ama muazzam bir hayal gücü olduğunu söyleyebilirim, kurgusu çok iyi
İnşallah canım,sağolasınGeç olsun güç olmasın inşallah ❤
Pardon ustteki açıklama kısmından bahsettiğini sandım. Gereksiz bence, kitabı bilmesem itici gelebilirdi. Bu arada biliyorsunuzdur zaten yazar normalde doktor. Pia Mater de yanlış bilmiyorsam ilk romanı. Kitap, kurgu güzel ama edebî açıdan beklentiniz çok yüksek olmasın. Siz okuduktan sonra konuşuruz zatenDiyor ki eğer kitabı beğenmezseniz paranızı iade edeceğiz
Hoş
Bende iade etme hissi uyandırdıPardon ustteki açıklama kısmından bahsettiğini sandım. Gereksiz bence, kitabı bilmesem itici gelebilirdi. Bu arada biliyorsunuzdur zaten yazar normalde doktor. Pia Mater de yanlış bilmiyorsam ilk romanı. Kitap, kurgu güzel ama edebî açıdan beklentiniz çok yüksek olmasın. Siz okuduktan sonra konuşuruz zaten
Sözleşsek bu kadar olmazKeyifli okumalar arkadaşlar,sözleştiniz mi bugün ne yaptınız böyle. Bi an kızılay kitap dağıtıyor sandım
Sanırım senden veyet07 den duydum bu seriyi. Tabi o sıralar uzzuunnn ban sürecindeydim yazamamıştım
peki kitabın arkasındaki söz hakkında ne düşünüyorsun
Eki Görüntüle 3114611