Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normalde bu tarz kitapları bir defa okur geçersin ama benim için ileride tekrar okuyabilecegim bir seri. Filme ya da diziye aktarilmaya da çok uygun aslında. Severek okuyacağınızi düşünüyorum
Sanırım senden ve yet07 den duydum bu seriyi. Tabi o sıralar uzzuunnn ban sürecindeydim yazamamıştım
peki kitabın arkasındaki söz hakkında ne düşünüyorsun

Çok meşgul bizimle ilgilenmiyor

Yaa okudun demek,bu yoruma mutlu oldum
İlk kitabı okuduktan sonra devamı çıksa da okusam diye bekledigim tek seri.
Sanırım senden ve yet07 den duydum bu seriyi. Tabi o sıralar uzzuunnn ban sürecindeydim yazamamıştım

Eki Görüntüle 3114611
Fotoğraftan tam okuyamadım yazıyı, kitap da elimde değil şu anda. Ama muazzam bir hayal gücü olduğunu söyleyebilirim, kurgusu çok iyi

Diyor ki eğer kitabı beğenmezseniz paranızı iade edeceğiz

Diyor ki eğer kitabı beğenmezseniz paranızı iade edeceğiz
Pardon ustteki açıklama kısmından bahsettiğini sandım. Gereksiz bence, kitabı bilmesem itici gelebilirdi. Bu arada biliyorsunuzdur zaten yazar normalde doktor. Pia Mater de yanlış bilmiyorsam ilk romanı. Kitap, kurgu güzel ama edebî açıdan beklentiniz çok yüksek olmasın. Siz okuduktan sonra konuşuruz zaten

Bende iade etme hissi uyandırdı negatif bir yazı dediğin gibi
Ay yok zaten edebiyat beklemiyorum. Zaten sürekli edebi kitaplar okumak yoruyor beni. Okumaktan uzaklaştırıyor.

Keyifli okumalar arkadaşlar,sözleştiniz mi bugün ne yaptınız böyle. Bi an kızılay kitap dağıtıyor sandım
Sözleşsek bu kadar olmaz

Eki Görüntüle 3114611

Yazarın orjinalliğinin bir göstergesi bence

Çook severek okudum ben de. Yer yer düşüşler oluyor ama o kadarı kadı kızında da olur bir de 1K daki yorumları okumayın, bir tanesi dura materin sonunu yazmış. Spoiler yerseniz hiç başlamayın seriyebiraz münakaşa etmiş olabilir yazanla. Şikayet de ettim ama yorum kaldırılmamış olabilir.

Yazarın kadın beyni erkek beyni kitabı da güzel. Erkek ve kadınlar arasındaki fizyolojik farklılıkları tatlı tatlı anlatmış İki ağır kitap arasında güzel geçiş yapabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…