Ondan önce de evSen ilk önce kitaplık al lütfen
Yine heyecanlıyı mEki Görüntüle 3114555
Amazon kampanyasından kapılan bebekler geldi
Keyifli okumalar arkadaşlar,Eki Görüntüle 3114598
Bir itirafta benden gelsinbaşka şeyler alırken araya bir tane de olsa kitap sıkıştırıyorum. Göze çok gözükmüyor o zaman
Bize denk gelmedi bu kitap dağıtma hehehejKeyifli okumalar arkadaşlar,sözleştiniz mi bugün ne yaptınız böyle. Bi an kızılay kitap dağıtıyor sandım
Keşke öyle olsa idiKeyifli okumalar arkadaşlar,sözleştiniz mi bugün ne yaptınız böyle. Bi an kızılay kitap dağıtıyor sandım
Hayret sen nasil almadin ya , sen yoksun bu listede ,birseyler eksikBize denk gelmedi bu kitap dağıtma hehehej
Bulamadim kiLevaiz @Life light ben ve Eleadora beraber aldık bu seriyi. Ekim ayında okumayı düşünüyoruz
Teşekkürler canımKeyifli okumalar arkadaşlar,sözleştiniz mi bugün ne yaptınız böyle. Bi an kızılay kitap dağıtıyor sandım
Yanlış kuyruğu beklemişsin sen djsjsjsBize denk gelmedi bu kitap dağıtma hehehej
Ekim ayında Mater serisini okuyacağız kızlarla. Alacaksan BKM den al bir de 10tl indirim kuponu eklet mutlaka. En uygun orda oluyor. Kupon BKMMARCOHiii herkesler kitap almış.
Birlikte okuyacaklarınızı yazıverirseniz ben de almak istiyorum. Aralık ayından beri kitap siparişi vermedim, öneri istiyorum
Bulamadim kieylul de kitapyurdu sipsrisi verebilirim. Ozaman alirim.
Annem Türkiyede hala. Fakat 6kitap siparis verdim ikisini bulmushic ugrastirmayim daha kadini
Ekim ayında Mater serisini okuyacağız kızlarla. Alacaksan BKM den al bir de 10tl indirim kuponu eklet mutlaka. En uygun orda oluyor. Kupon BKMMARCO
Teyocan kızıyorHayret sen nasil almadin ya , sen yoksun bu listede ,birseyler eksik
Kesin C Capanin Gururu Teyom yanlış kuyruğa soktu ne haahjaTeşekkürler canım
Yanlış kuyruğu beklemişsin sen djsjsjs
A konusu ne güzelmiş ya ben de sizlerden gördüm bu seriyi, denk gelmemiştim öncesinde. Ekime denk getirebilirsem ben de okuyayım mı litfen?Ekim ayında Mater serisini okuyacağız kızlarla. Alacaksan BKM den al bir de 10tl indirim kuponu eklet mutlaka. En uygun orda oluyor. Kupon BKMMARCO
Ay tabi ki olur çok güzel olurA konusu ne güzelmiş ya ben de sizlerden gördüm bu seriyi, denk gelmemiştim öncesinde. Ekime denk getirebilirsem ben de okuyayım mı litfen?
Normalde bu tarz kitapları bir defa okur geçersin ama benim için ileride tekrar okuyabilecegim bir seri. Filme ya da diziye aktarilmaya da çok uygun aslında. Severek okuyacağınızi düşünüyorumLevaiz @Life light ben ve Eleadora beraber aldık bu seriyi. Ekim ayında okumayı düşünüyoruz