Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Amazon kampanyasından kapılan bebekler geldi 💃🏼💃🏼

Bana kargo gelmediğini düşünmeniz beni üzer ✌🏽
Eki Görüntüle 3114565

Eki Görüntüle 3114598
Bir itirafta benden gelsin 🤭 başka şeyler alırken araya bir tane de olsa kitap sıkıştırıyorum. Göze çok gözükmüyor o zaman😬🤣
Keyifli okumalar arkadaşlar,🌺sözleştiniz mi bugün ne yaptınız böyle. Bi an kızılay kitap dağıtıyor sandım 😅

Hiii herkesler kitap almış. 😃
Birlikte okuyacaklarınızı yazıverirseniz ben de almak istiyorum. Aralık ayından beri kitap siparişi vermedim, öneri istiyorum 😍
Ekim ayında Mater serisini okuyacağız kızlarla. Alacaksan BKM den al bir de 10tl indirim kuponu eklet mutlaka. En uygun orda oluyor. Kupon BKMMARCO 😁

Ekim ayında Mater serisini okuyacağız kızlarla. Alacaksan BKM den al bir de 10tl indirim kuponu eklet mutlaka. En uygun orda oluyor. Kupon BKMMARCO 😁
A konusu ne güzelmiş ya ben de sizlerden gördüm bu seriyi, denk gelmemiştim öncesinde. Ekime denk getirebilirsem ben de okuyayım mı litfen? :21:

Levaiz Levaiz @Life light ben ve Eleadora Eleadora beraber aldık bu seriyi. Ekim ayında okumayı düşünüyoruz
Normalde bu tarz kitapları bir defa okur geçersin ama benim için ileride tekrar okuyabilecegim bir seri. Filme ya da diziye aktarilmaya da çok uygun aslında. Severek okuyacağınızi düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X