Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi geceler arkadaslaar. Sizlere bir sorum olacak. Ben ayni kitabi karanlik ortamlarda telefondan okuyorum, normal zamanlarimda da kitaptan okuyorum. Ama fark ettim ki telefondan okudugumda okuma hizim daha hızlı oluyor. Nedendir sizce? Sizlerde de boyle bir durum var mi? 😅 yani sacma gelebilir size bu sorum ama boyle bir sey yasayan var mi merak ettim
Ben de tam tersi kitapla daha hızlı okuyorum

Beklentimi karşılamadı hatta yarısını bile karşılamadı. Bazı kitaplara başlarken çok duygu yüklü oluyorum, bu da onlardan biriydi ama sonu hüsran. Böyle tabirleri kullanmayı çok sevmem kitaplarla ilgili ama ne yazık ki benim için vakit kaybı oldu. 😒
Acikcasi yorumunu cok merak ediyordum çünkü bu kitabı begenip begenmemek edebiyat zevkine degil okurun kişiliğine bağlı bence. Yazar fazla poncik yazmis değil mi

Iyi geceler arkadaslaar. Sizlere bir sorum olacak. Ben ayni kitabi karanlik ortamlarda telefondan okuyorum, normal zamanlarimda da kitaptan okuyorum. Ama fark ettim ki telefondan okudugumda okuma hizim daha hızlı oluyor. Nedendir sizce? Sizlerde de boyle bir durum var mi? 😅 yani sacma gelebilir size bu sorum ama boyle bir sey yasayan var mi merak ettim

Tam olarak aynisini yasıyorum. Gündüz kitaptan gece ise ayni kitabı telefondan okuyorum ve daha hızlı okuduğumu farkettim . Sebebi kitaplarda satırların eni daha geniş, telefonda ise satırlar kisa olunca göz daha hızlı takip ediyor yani bence böyle
Ek olarak telefonlara bağımlılığimiz da okumayı kolaylaştırıyor olabilir, sonuçta odak dağılmıyor, merak edilen, elİn gittiği bir telefon olmuyor

Acikcasi yorumunu cok merak ediyordum çünkü bu kitabı begenip begenmemek edebiyat zevkine degil okurun kişiliğine bağlı bence. Yazar fazla poncik yazmis değil mi
Şahsi görüşüm edebiyat anlamında sıfır, hiç ilgisi yok. Düz metin diye piyasaya sürseler daha oturaklı olurmuş. Kişiye göre ponçik olabilir ama bana itici geldi yazarın hitabet şekli. Kitabın yarısını kaplayan 'sevgili dost' çağrıları beni benden aldı resmen.
Seni tanıdığım kadarıyla seveceğin bir kitap değil.

Şahsi görüşüm edebiyat anlamında sıfır, hiç ilgisi yok. Düz metin diye piyasaya sürseler daha oturaklı olurmuş. Kişiye göre ponçik olabilir ama bana itici geldi yazarın hitabet şekli. Kitabın yarısını kaplayan 'sevgili dost' çağrıları beni benden aldı resmen.
Seni tanıdığım kadarıyla seveceğin bir kitap değil.
Evet doğru tanımışsın. Benim hoşuma giden kısım sadece aforizmalardi ama zaten aforizmalar da yazarın kendisine ait değildi baska yazarlardan alinti yapmıştı.

Ben TLF dan okuyamıyorum 🙈 en iyi. Limonsuzzcay Limonsuzzcay okuyor

Teyo eski adı olan Teolog dan Teyocan a terfi etti ya ondan bahsediyor, muazzam değişimini anlatıyor 😁
1660250921249.png

:KK70: :KK70:

Evet doğru tanımışsın. Benim hoşuma giden kısım sadece aforizmalardi ama zaten aforizmalar da yazarın kendisine ait değildi baska yazarlardan alinti yapmıştı.
Evet bir de o boyutu var ben kitaplarda yazarların alintilarını çok severim, yazarın kimi okuduğunu kimin düşüncesini önemsediğini, neyi savunduğunu anlarız ya o alintilardan o sebeple önemlidir benim için. Ama yazarımız onu da yapamamış, alakasız duruyordu.

Bende durumlar tam tersi🙋🏻‍♀️

Karanlık ortamlar için sayfayı aydınlatan pleksi ayraçlardan almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar var mııı:) ?

Ben bugün Makyaj Yapan Ölüler’e başladım. Ali Ural’ın okuduğum ilk kitabı. 🥰 Yoğunluk var ama ara ara uğrar halinizi hatrınızı sorarım. 🥰
Hoşgeldin 🤗
Ben normalde elimde olan kitabi uygulamadan okumayi tercih etmem ama bebegim oldugu icin karamazov kardesleri hem kitaptan hem uygulamadan okuyorum ve uygulama bana da daha hizli geliyor,uygulamadan uzun bi süre kitap okumaya devam etmeyi dusunuyorum

Evet bir de o boyutu var ben kitaplarda yazarların alintilarını çok severim, yazarın kimi okuduğunu kimin düşüncesini önemsediğini, neyi savunduğunu anlarız ya o alintilardan o sebeple önemlidir benim için. Ama yazarımız onu da yapamamış, alakası duruyordu.
Senin beklentin de cok yüksekti sanırım bi arkadaşın da önermişti. Beklenti yüksek olunca nedense alınan tat azalıyor. Ama cidden bi kazanim yoktu okur acisindan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X