Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet. Okudun mu ? Sen ne düşünüyorsun?
Evet okudum. bozkurtlar kitabını da okudum.
Bir düşün içindeymiş gibiydi. Ayakları yere basmayan düşün içnide gezinene ve onun içinde boğuluyormuş gibiydi. Kaç yıl oldu okuyalı ama o kitabı düşününce o karamsarlık o ne yapacağını bilmeme halini hala anımsıyorum

Evet okudum. bozkurtlar kitabını da okudum.
Bir düşün içindeymiş gibiydi. Ayakları yere basmayan düşün içnide gezinene ve onun içinde boğuluyormuş gibiydi. Kaç yıl oldu okuyalı ama o kitabı düşününce o karamsarlık o ne yapacağını bilmeme halini hala anımsıyorum
Bana da biraz sirayet etti o ruh hali biliyormusun. Hatta bugün ne okusam da biraz ciksam bu halden diye kitap secmekte zorlandim

Ben o kitaptan sonra 3 4 gün bir şey okumamıştım. Elim başka kitaba gitmemişti
E o zaman bana da birkac gün musaade 🙈 Ben şey yapayım kitap yerine senin cilt bakim rutini topigin varya hep okuyacam diyorum kalıyor. Onu okusam kitap hedefimden düşermisin 🙈😅

O zaman espirilerinizi bile anlayamıyorudm 🤣 şimdi daha bağlıyım buraya💕

Sanırım senin nick değişikliğin açık oylamaya sunulmuştu🤣 o zaman ben de değiştirmek istemiştim. Sonra kaldı gitti.

Teşekkür ederim cnm

Kesinlikle🥰 hislerimiz karşılıklı.
Bayağı değişti benim, tanınmam hiç mümkün değildi :KK70:

Iyi geceler arkadaslaar. Sizlere bir sorum olacak. Ben ayni kitabi karanlik ortamlarda telefondan okuyorum, normal zamanlarimda da kitaptan okuyorum. Ama fark ettim ki telefondan okudugumda okuma hizim daha hızlı oluyor. Nedendir sizce? Sizlerde de boyle bir durum var mi? 😅 yani sacma gelebilir size bu sorum ama boyle bir sey yasayan var mi merak ettim

Eleadora Eleadora uyumamissin madem muhabbet edelim😊Posta Kustusundaki Mizika yi nasıl buldun
Beklentimi karşılamadı hatta yarısını bile karşılamadı. Bazı kitaplara başlarken çok duygu yüklü oluyorum, bu da onlardan biriydi ama sonu hüsran. Böyle tabirleri kullanmayı çok sevmem kitaplarla ilgili ama ne yazık ki benim için vakit kaybı oldu. 😒

Iyi geceler arkadaslaar. Sizlere bir sorum olacak. Ben ayni kitabi karanlik ortamlarda telefondan okuyorum, normal zamanlarimda da kitaptan okuyorum. Ama fark ettim ki telefondan okudugumda okuma hizim daha hızlı oluyor. Nedendir sizce? Sizlerde de boyle bir durum var mi? 😅 yani sacma gelebilir size bu sorum ama boyle bir sey yasayan var mi merak ettim
Tam olarak aynisini yasıyorum. Gündüz kitaptan gece ise ayni kitabı telefondan okuyorum ve daha hızlı okuduğumu farkettim . Sebebi kitaplarda satırların eni daha geniş, telefonda ise satırlar kisa olunca göz daha hızlı takip ediyor yani bence böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X