ben de öyle düşünüyorum. bir videoda abşolom abşolomla birlikte okunması zor kitaplardan seçilmiş bu seri. birkaç kitap daha vardı james joyce un falan. o yüzden qcayip korkutuyor beni bu seri de.
Geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versinÇok teşekkür ederim efemler
Hediye deyince aklıma yine topiğin yıl dönümü geldiBence bana bunu hediye almalı. Çünkü bu seriyi ancak bir yılda okurum hahahaha
Teşekkür ederim
tam bizlikBir kere kitapta nokta yok. Üç sayfa okuyorsun nokta yok. Cümlenin başını unutuyor insan
Maşallah, Allah bağışlasıneylülde 2 olacak nasipse. bazı günler baba aşkı vuruyor benimkine. inat ediyor uyumamak için. sonunda başarıp uyuttuğumda kendime madalya takasım geliyo
Teşekkür ederimKaramazov Kardeşler çok akıcı okurken zorlanılan tek tarafı kitabın ağırlığı bence
Sineklerin Tanrısı da öyle idi güzel ilerliyor .
Keyifli okumalar
Karamazov çok kalın olduğu için yanımda taşıyabileceğim ince kitaplara da başladımNaptin naptin
Çok geçmiş olsun, doktora gidin mutlaka.Eşimin memlekete gidecektim bugün bebenin mevlüdü vardı. Sabah uyandım afedersin kusma ishal karın ağrısı hala geçmediİptal ettim bileti de üzücü oldu
Günaydın herkeseEki Görüntüle 3111251
Eki Görüntüle 3111252
SAAT KULESİ (İZMİR)
Konak Meydanı'nda yer alan ve İzmir’in sembolü olan Saat Kulesi Osmanlı Padişahı Sultan II.Abdülhamid’in tahta çıkışının 25.yılını kutlamak amacıyla 1901 yılında; İzmir Valisi Kıbrıslı Kamil Paşa, Bahriye Mirlivası Said Paşa ve Belediye Reisi Eşref Paşa’dan oluşan komisyon tarafından yaptırılmıştır. Bu yapı 25 metre yüksekliğinde, dört katlı ve sekizgen planlıdır. Platformu beyaz mermerden ve diğer yapıları ise; kesme taştan yapılmıştır. Kolonlar Kuzey Afrika temasını taşır. Kulenin saati Alman İmparatoru 2. Wilhelm tarafından hediye edilmiştir. Saat Kulesi’nin dışı baklava dilimi kabartmaları yapılmış ve 4 tane 75 cm. çapında saat eklenmiştir.
İzmirli mimar, Raymond Charles Pere saat kulesi ile aynı tarihte inşa ettiği ve Sultan’ın 25. Yılını simgelemesi sebebi ile 25 musluklu olarak tasarladığı sekizgen havuz ve İzmir Sarı Kışla da günümüze ulaşamamıştır.
Kule 1974 yılında 5,2 şiddetinde olan depremde hasar almış ve kulenin saati depremin olduğu saat 02.04’te durmuştur. İki yıl içinde kule tekrar onarılmış ve saati günümüze kadar çalışır hale gelmiştir.
Günaydın güzellikler
Jawlensky
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
@Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@J a n e
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
@Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
Hediye deyince aklıma yine topiğin yıl dönümü geldi
Duyduguma gore bir masayi 150 sayfa anlatmisBir kere kitapta nokta yok. Üç sayfa okuyorsun nokta yok. Cümlenin başını unutuyor insan
Yol yorgunusun sen simdi dinlen bakim biraz ne hedefiymis tatilden doner donmezGünaydınlar
Dün eve dönüş yaptık. On gün olacak evden uzaktaydım önce tatil yaptım sonra da memlekette aile büyüklerini ziyaret ettik onlarla vakit geçirdik. Artık evde olduğuma göre yıllık kitap okuma hedefime biraz odaklanabilirim
Duyduguma gore bir masayi 150 sayfa anlatmis
Günaydinnnnn Dostiyevski-Insanciklar oluyorum mmmEki Görüntüle 3111251
Eki Görüntüle 3111252
SAAT KULESİ (İZMİR)
Konak Meydanı'nda yer alan ve İzmir’in sembolü olan Saat Kulesi Osmanlı Padişahı Sultan II.Abdülhamid’in tahta çıkışının 25.yılını kutlamak amacıyla 1901 yılında; İzmir Valisi Kıbrıslı Kamil Paşa, Bahriye Mirlivası Said Paşa ve Belediye Reisi Eşref Paşa’dan oluşan komisyon tarafından yaptırılmıştır. Bu yapı 25 metre yüksekliğinde, dört katlı ve sekizgen planlıdır. Platformu beyaz mermerden ve diğer yapıları ise; kesme taştan yapılmıştır. Kolonlar Kuzey Afrika temasını taşır. Kulenin saati Alman İmparatoru 2. Wilhelm tarafından hediye edilmiştir. Saat Kulesi’nin dışı baklava dilimi kabartmaları yapılmış ve 4 tane 75 cm. çapında saat eklenmiştir.
İzmirli mimar, Raymond Charles Pere saat kulesi ile aynı tarihte inşa ettiği ve Sultan’ın 25. Yılını simgelemesi sebebi ile 25 musluklu olarak tasarladığı sekizgen havuz ve İzmir Sarı Kışla da günümüze ulaşamamıştır.
Kule 1974 yılında 5,2 şiddetinde olan depremde hasar almış ve kulenin saati depremin olduğu saat 02.04’te durmuştur. İki yıl içinde kule tekrar onarılmış ve saati günümüze kadar çalışır hale gelmiştir.
Günaydın güzellikler
Jawlensky
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
@Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@J a n e
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
@Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
Amin canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin
Çok teşekkürler, gidicem gibi duruyor ertelemeye çalışsam daÇok geçmiş olsun, doktora gidin mutlaka.
TünaydınEki Görüntüle 3111251
Eki Görüntüle 3111252
SAAT KULESİ (İZMİR)
Günaydın güzellikler
Jawlensky
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@Ziya
@Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
dayler dayler
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@J a n e
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@Gelincik78
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@mmelisaa
@Mavi Menekse
@Rowlet
@Etkisiz Eleman
bir civciv annesi
Orangegreysky
@La Vie
@Ciela
Galbimi çaldın, tribim kaçtıÖyle bir çiçekle oluyor mu?
Sen gel sana gül bahçeleriGalbimi çaldın, tribim kaçtı