Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de öyle düşünüyorum. bir videoda abşolom abşolomla birlikte okunması zor kitaplardan seçilmiş bu seri. birkaç kitap daha vardı james joyce un falan. o yüzden qcayip korkutuyor beni bu seri de.

Bir kere kitapta nokta yok. Üç sayfa okuyorsun nokta yok. Cümlenin başını unutuyor insan

eylülde 2 olacak nasipse. bazı günler baba aşkı vuruyor benimkine. inat ediyor uyumamak için. sonunda başarıp uyuttuğumda kendime madalya takasım geliyo
Maşallah, Allah bağışlasın
Karamazov Kardeşler çok akıcı okurken zorlanılan tek tarafı kitabın ağırlığı bence
Sineklerin Tanrısı da öyle idi güzel ilerliyor .
Keyifli okumalar
Teşekkür ederim henüz başlarındayım ikisinin de karakterleri tanımaya çalışıyorum. Akıcı olmalarına sevindim
Karamazov çok kalın olduğu için yanımda taşıyabileceğim ince kitaplara da başladım
Eşimin memlekete gidecektim bugün bebenin mevlüdü vardı. Sabah uyandım afedersin kusma ishal karın ağrısı hala geçmedi İptal ettim bileti de üzücü oldu
Çok geçmiş olsun, doktora gidin mutlaka.

Günaydın herkese

Bir kere kitapta nokta yok. Üç sayfa okuyorsun nokta yok. Cümlenin başını unutuyor insan
Duyduguma gore bir masayi 150 sayfa anlatmis
Yol yorgunusun sen simdi dinlen bakim biraz ne hedefiymis tatilden doner donmez

Günaydinnnnn Dostiyevski-Insanciklar oluyorum mmm

Tünaydın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…