Bahçede sporda evdeSen nerelerdesin söyle bakim
İyi olmaya çalışıyorum yavrumŞükür canım sağlıcakla büyüt inşallah
Şükür canım sen nasılsın?
Sağolasın canım benimAllah kolaylık versin canım benim emeklerinin karşılığını versin inşAllah
İyi benden bilme deBahçede sporda evdeBahçeye ekim yaptım canım eşimde geldi ev misafir dolu dolu kitap okuyamıyorum
Ahh çok üzüldüm yaNur topu gibi bir kimyasal gebeligim daha oldu
Hakkında hayırlısı olsun inşallahNur topu gibi bir kimyasal gebeligim daha oldu
Çok üzüldüm, senin için hayırlısı olsun. Insallah sağlıklı bir şekilde tekrar nasip olur ❤Nur topu gibi bir kimyasal gebeligim daha oldu
Ben de çok üzüldüm hemen kaptırıyor insan kendiniAhh çok üzüldüm yageçmiş olsun, inşallah çok daha sağlıklısı hiç bekletmeden gelir
İnşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah
İnan çok üzüldüm. Hakkında hayırlısı olsun.inşallah çok bekletmeden sağlıkla gelirNur topu gibi bir kimyasal gebeligim daha oldu
Sag ol canım hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor eldenÇok üzüldüm, senin için hayırlısı olsun. Insallah sağlıklı bir şekilde tekrar nasip olur ❤
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinNur topu gibi bir kimyasal gebeligim daha oldu
Çok üzüldümNur topu gibi bir kimyasal gebeligim daha oldu
Altı yıldır olmuyor zaten. Ya vazgeçmek ya da ciddi anlamda bir tedavi gerekiyorİnan çok üzüldüm. Hakkında hayırlısı olsun.inşallah çok bekletmeden sağlıkla gelir
Biz de 3 yıldır istiyoruz, kimyasal gebelik vs yaşamadım hiç ama. Hakkımızda hayırlısı olsun :/Altı yıldır olmuyor zaten. Ya vazgeçmek ya da ciddi anlamda bir tedavi gerekiyor
Hangisi daha iyi bilmiyorum Black, en azından hamile kalabiliyorum diye düşünüyorsun kimyasal, düşük vs olduğunda ama hayalkırıklığı da yıpratıcı oluyorBiz de 3 yıldır istiyoruz, kimyasal gebelik vs yaşamadım hiç ama. Hakkımızda hayırlısı olsun :/
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.o hayal kırıklığını ve üzüntünü. Benimde 1 kimyasalım birde düşüğüm var. Tedaviyi deneyebilirsin doktora gidip görüştüm demiştin. Belki o vesileniz olacaktırAltı yıldır olmuyor zaten. Ya vazgeçmek ya da ciddi anlamda bir tedavi gerekiyor
Hepimiz için hayırlısı olsun canım. Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallahSeni o kadar iyi anlıyorum ki.o hayal kırıklığını ve üzüntünü. Benimde 1 kimyasalım birde düşüğüm var. Tedaviyi deneyebilirsin doktora gidip görüştüm demiştin. Belki o vesileniz olacaktır
Amin canım. İsteyen herkese nasip etsinHepimiz için hayırlısı olsun canım. Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun inşallah canımNur topu gibi bir kimyasal gebeligim daha oldu