- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Geçmiş olsun canım, Rabbim hiç bekletmeden gönlüne göre versin inşallahNur topu gibi bir kimyasal gebeligim daha oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım, Rabbim hiç bekletmeden gönlüne göre versin inşallahNur topu gibi bir kimyasal gebeligim daha oldu
Altı yıldır olmuyor zaten. Ya vazgeçmek ya da ciddi anlamda bir tedavi gerekiyor
Sağlık olsun canım sen iyi ol da her şey olur Evel AllahNur topu gibi bir kimyasal gebeligim daha oldu
Allah hayırla sağlıkla yaşayacağın gebeliğine vesile olacak tedaviyi tez karşına çakarsın ,bundan sonraki olur inşallah hayırla sağlıklaHangisi daha iyi bilmiyorum Black, en azından hamile kalabiliyorum diye düşünüyorsun kimyasal, düşük vs olduğunda ama hayalkırıklığı da yıpratıcı oluyor en kısa zamanda annelik duygusunu tadarsın inşallah
Geçmiş olsunKizlar sonunda nisan ayi bitmeden nisan ayinin ilk kitabini bitirdim sukurler olsun ki..
Nedense bu ay cok okuyasim gelmedi. Simdide rahatsizim biraz butun gun yatak istirahati yaparken kitabimi bitirdim.
Bitirdigim kitap Jose Saramago-Körlük
Sizler okumussunuz daha once tabi. Guzeldi kitap sevdim.
Okurken kesin bunun filmi vardir diye dusundum ve varmis. Sizler filmini izlediniz mi acaba nasil tavsiye eder misiniz?
Ve Görmek demistiniz, bu kitabin devami olarak mi geciyor?
Ben filmini de izlemiştim güzeldiKizlar sonunda nisan ayi bitmeden nisan ayinin ilk kitabini bitirdim sukurler olsun ki..
Nedense bu ay cok okuyasim gelmedi. Simdide rahatsizim biraz butun gun yatak istirahati yaparken kitabimi bitirdim.
Bitirdigim kitap Jose Saramago-Körlük
Sizler okumussunuz daha once tabi. Guzeldi kitap sevdim.
Okurken kesin bunun filmi vardir diye dusundum ve varmis. Sizler filmini izlediniz mi acaba nasil tavsiye eder misiniz?
Ve Görmek demistiniz, bu kitabin devami olarak mi geciyor?
Sen Dune u da yarım bıraktın sanki. Gözümden kaçmadıBende Oblomov u bitiremeyeceğim galiba gıdım gıdım okuyorum resmen
Mavi ve Siyah a mi başlasam diyorum
Mavi mi, Mai mi? Mai yse eğer oda bir tık ağır gelebilir. Nasılsın bu arada? Uzun zaman oldu denk gelmeyeliBende Oblomov u bitiremeyeceğim galiba gıdım gıdım okuyorum resmen
Mavi ve Siyah a mi başlasam diyorum
Yakalandım mı Evet onuda Ramazan dan sonra ya bıraktım algılarım pek açık değil bu ara o yüzden şöyle düz romantik bir şeyler okuyayım diyorumSen Dune u da yarım bıraktın sanki. Gözümden kaçmadı
Haklısın ramazanda hacimli kitap okumak zor oluyor. Ben kalın kitap sevdiğim halde okuyamıyorumYakalandım mı Evet onuda Ramazan dan sonra ya bıraktım algılarım pek açık değil bu ara o yüzden şöyle düz romantik bir şeyler okuyayım diyorum
Mai canım,öyle mi diyorsun o zaman onu erteleyeyim.Mavi mi, Mai mi? Mai yse eğer oda bir tık ağır gelebilir. Nasılsın bu arada? Uzun zaman oldu denk gelmeyeli